bugün

görsel
Bakan bey bayram ziyaretine geldi.
Sol frameden başlığını engelletmesi ve argo kullanımını abartmadı hoş olmayan yazar. Teessüf ederim.
sadece ama sadece müslüman olduğu islamın şartlarını vecibelerini yerine getirdiği için sevdiğim zevattır. bazen küfür ediyor diye eleştirilse de bazı tipler hak ettiği için küfür ediyor. evet...
Ben şahsa küfretmiyorum.sadece fikirlere küfrediyorum. Üzerine alan cevap veriyor.
Ben müslüman olduğum için müslümanlara yapılan her hakarete misliyle cevap veriyorum. Yoksa kimseye sataşmıyorum.
Yaptığım küfürler insanın kendine değil fikrine.
dede yaşının adamı ol lütfen amk.
biz bayramda elini öpmeye gelelim harçlık kapalım diyoruz, sen nick altından yaldır yaldır yardırıyorsun kovmayanın da amk diyorsun.

yakışmıyor. bu ülkede sadece müslümanlar yok. kaldı ki ayette de onlar size sövse de siz onlara sövmeyin buyrulmuş adamın nick altında ırzına geçtin amk.
Diğer yazarlara argo dolu çıkışlar yapmamasını rica ettiğim yazar. Rica ediyorum, lütfen.
Küfür yerine, fikirleri karşı fikirlerle çürütmesi gereken dededir. Malûm küfür acziyet belirtisidir.
Ekmekmiyim oğlum ben. Ne demek öpüp başa koymak.
Genç yazarlara küfür etmeyerek örnek olması gereken yazar. Çok bir şey istemiyorum. Lütfen !
Şahsına değil fikrine küfretmeyi savunan bir garip 70lik zevat. Osmanlıda oğlancılık olduğunu öğrenince çıldırmış ne bildiyse sıralamış, pkklı, ateist, vatan haini bilmem ne. Komedi dansçısı yemin ediyorum.

Ulan bunu inkar edene kadar bugüne bak, osmanlıyı savunan bütün hacı hocalar oğlancı, sübyancı sapık. Yüzlerce örnek var, kuduracaksanız o tarafa kudurun bir zahmet. Yerse tabi.

Böyle alzaymırlı bunaklara sosyal medya acilen yasaklanmalı.
adama sorsan biz cehabe döneminde hastalarımızı şehre mancınıkla fırlatıyorduk, yaralanınca araba macunu çekiyorduk diyecek yaşta. gelmiş sövüyorsunuz. ben yaşına veriyorum ama yine de böyle hakaret edilmemeli.

yaptığınız ayıptır.
rob halford trabzon edişın.
büyüğümüzdür . fikirleri farklı olabilir . esprili bir trabzon
evliyasıdır . karadeniz beton locası üstadı azamıdır .
dokunanın evi , arsası istimlak edilir ....
Adam babama çok benziyor mk!
ilk gördüğümde şok oldum..
Cimrinin tekidir. aynı tengir gibi.

ikisi de yaz adresi hemen zeytin/çayı yolluyorum diyenler.

Hee bekle ki gelsin.
Bu ne çirkin bir tabir!. Fikrini görüşünü beğenmeyebilirsin ama koskoca dedeye yaşından ötürü bari saygı göster. Koskoca bireysiniz vallahi bu küfürlü çirkin entryleri yakıştıramıyorum sizlere!.
Dedeyle küfürleşmeyin yav ölseniz hemen yasin okur size.
enteresan bir iddiada bulunmuş emmidir. "ben şahıslara küfür etmiyorum fikirlere ediyorum" demiş. sadece **en son** şahit olduğum küfrü "bu entryde ana avrat küfür ettiğim için entyri silecek olan moderatöründe anasını avradını s..eyim" şeklinde idi. burada moderatörden kasıt gene fikirdi galiba.. hadi entry içerisindeki önceki küfürlerin teröristleri destekleyenlere idi ki onlara ben de ağız dolusu küfür ediyorum sıkıntı yok. peki ya sonraki moderatör salvosu neydi ?

bu ve bir iki yazar daha var. sürekli insanlara küfür ediyorlar hakaret ediyorlar tehdit ediyorlar. beni ister bir kardeşleri olarak görsünler ister bir dost ister normal bir yazar veya ne şekilde ( negatif de olabilir sıkıntı yok ) istiyorlarsa öyle görsünler fark etmez. kendilerine defalarca insanların ailelerine küfür etmeyin o lafların altında kalırsınız diye yazdım. insanları tehdit etmeyin gün olur yüz yüze gelirsiniz yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri buraya yazdığınız için ezilirsiniz diye yazdım. bunları erdem yarıştırmak için yazmadım kendilerine yakışmadığı için yazdım. bu arkadaşlar köşeye sıkışınca "müslüman olduğumuz için saldırıyorlar" gibi 10 yaşında çocukların bile g.tü ile güleceği bir savunma mekanizması geliştirmişler.. kimse size müslüman olduğunuz için tepki göstermiyor öyle olsa 6 senedir bizde burada yazıyoruz kimse kalkıp neden müslümansın senin taaa ebeni gondikleyeyim gibisinden bir tepki göstermedi veya hakaret etmedi. sizin müslümanlığınız ile bizimki farklı mı ondan mı size tepki gösterip bize bir şey demiyorlar ?

müslüman adam hırsızlığı savunmaz.. müslüman adam kul hakkı yenmesini hoş karşılamaz.. müslüman adam yalancıların peşinden koşmaz.. müslüman adamın sapkın sapkın fantezileri olmaz.. müslüman adam başkalarının en kıymetlisine küfür etmez.. müslüman adam zarar göreceğini bilse bile hakkın, haklının yanında yer alır.. müslüman adam hoşgörülü olur karşısındaki insan ağır saçmalasa bile onun değerlerine sövmez.. müslüman adam ayıbı örtmeye çabalar ayıbın üzerinden insanlara vatan haini terörist din düşmanı diye çemkirmez.. bunları yapmayıp üstüne islamiyete ters olan birçok şeyi savunup sonra size laf söylendiği zaman müslüman olduğumuz için saldırıyorlar deyince insanlar sizi ciddiye almaz, alamaz..
Baya gereksiz duyar kasılmış. Ne yaşı ne hürmeti pardon?

görsel

Şu üsluba bak, dünya üzerinde hürmet edeceğim en son kişi bu olsa gerek. kafası hiçbir halta basmayan böyle bunaklar yüzünden gençlerin geleceği kalmadı, 20 yıldır ülkenin içine sıçtılar yine yetmedi bir de burada sağa sola küfür ediyorlar.

Böyle üç kuruşluk adamlara hürmet edenlere kolay gelsin. Herkesin önünde eğile eğile, her bulduğunuz eli öpe öpe bi duruşunuz kalmamış maalesef.

Aynen öyle.
kem söz sahibine aittir.
bazi yazarlari bos yere sinirilendiren yazar.

su entrisinin altina imzami atarim.
--spoiler--
yalan diyenin,yalan haber yayanın ,müslümana düşman olanın yedi ceddini tüm müslümanlar siksin. bakalım hangi kafir üzerine alıp cevap verecek.
--spoiler--

yalan diyen: rte'den daha buyuk yalanci yok. camide isediler, camileri yaktilar. hadi bunlara inandiniz. van'a universiteyi biz getirdik. bunun yalan oldugu 2+2=4 gibi. zaten sayilamaycak kadar cok yalani var.
yalan haber yayan: rte'nin yalanlarini gercekmis gibi yayan herkes.
muslumana dusman olan: natonun libyayi bombalamasini veto etmeyen akp hukumeti. suriye'nin bu hale gelmesinin sorumlularindan biri akp hukumeti. musluman dunyasini karistirma projesi bop'un esbaskani rte.

simdi apacik olan bu gerceklere gore kimin yedi ceddini muslumanlar siksin demis bence cok net. altina imzami attim.
Dede yine şaftı dağıtmış. Yaşından başından utan dede. Ben böyle küfürbaz bi dede görmedim. Örnek olacağı yerde, şu laflara bak. Ayıp yaa..
Çaylak olmuş ama yetmez, silik yemeli.

Yallah trabzon huzurevine…

Aynen öyle.
güncel Önemli Başlıklar