bugün

Sol frameden başlığını engelletmesi ve argo kullanımını abartmadı hoş olmayan yazar. Teessüf ederim.
sadece ama sadece müslüman olduğu islamın şartlarını vecibelerini yerine getirdiği için sevdiğim zevattır. bazen küfür ediyor diye eleştirilse de bazı tipler hak ettiği için küfür ediyor. evet...
Diğer yazarlara argo dolu çıkışlar yapmamasını rica ettiğim yazar. Rica ediyorum, lütfen.
Küfür yerine, fikirleri karşı fikirlerle çürütmesi gereken dededir. Malûm küfür acziyet belirtisidir.
Genç yazarlara küfür etmeyerek örnek olması gereken yazar. Çok bir şey istemiyorum. Lütfen !
Şahsına değil fikrine küfretmeyi savunan bir garip 70lik zevat. Osmanlıda oğlancılık olduğunu öğrenince çıldırmış ne bildiyse sıralamış, pkklı, ateist, vatan haini bilmem ne. Komedi dansçısı yemin ediyorum.

Ulan bunu inkar edene kadar bugüne bak, osmanlıyı savunan bütün hacı hocalar oğlancı, sübyancı sapık. Yüzlerce örnek var, kuduracaksanız o tarafa kudurun bir zahmet. Yerse tabi.

Böyle alzaymırlı bunaklara sosyal medya acilen yasaklanmalı.
büyüğümüzdür . fikirleri farklı olabilir . esprili bir trabzon
evliyasıdır . karadeniz beton locası üstadı azamıdır .
dokunanın evi , arsası istimlak edilir ....
Adam babama çok benziyor mk!
ilk gördüğümde şok oldum..
Bu ne çirkin bir tabir!. Fikrini görüşünü beğenmeyebilirsin ama koskoca dedeye yaşından ötürü bari saygı göster. Koskoca bireysiniz vallahi bu küfürlü çirkin entryleri yakıştıramıyorum sizlere!.
Dedeyle küfürleşmeyin yav ölseniz hemen yasin okur size.
enteresan bir iddiada bulunmuş emmidir. "ben şahıslara küfür etmiyorum fikirlere ediyorum" demiş. sadece **en son** şahit olduğum küfrü "bu entryde ana avrat küfür ettiğim için entyri silecek olan moderatöründe anasını avradını s..eyim" şeklinde idi. burada moderatörden kasıt gene fikirdi galiba.. hadi entry içerisindeki önceki küfürlerin teröristleri destekleyenlere idi ki onlara ben de ağız dolusu küfür ediyorum sıkıntı yok. peki ya sonraki moderatör salvosu neydi ?

bu ve bir iki yazar daha var. sürekli insanlara küfür ediyorlar hakaret ediyorlar tehdit ediyorlar. beni ister bir kardeşleri olarak görsünler ister bir dost ister normal bir yazar veya ne şekilde ( negatif de olabilir sıkıntı yok ) istiyorlarsa öyle görsünler fark etmez. kendilerine defalarca insanların ailelerine küfür etmeyin o lafların altında kalırsınız diye yazdım. insanları tehdit etmeyin gün olur yüz yüze gelirsiniz yüzüne söyleyemeyeceğiniz şeyleri buraya yazdığınız için ezilirsiniz diye yazdım. bunları erdem yarıştırmak için yazmadım kendilerine yakışmadığı için yazdım. bu arkadaşlar köşeye sıkışınca "müslüman olduğumuz için saldırıyorlar" gibi 10 yaşında çocukların bile g.tü ile güleceği bir savunma mekanizması geliştirmişler.. kimse size müslüman olduğunuz için tepki göstermiyor öyle olsa 6 senedir bizde burada yazıyoruz kimse kalkıp neden müslümansın senin taaa ebeni gondikleyeyim gibisinden bir tepki göstermedi veya hakaret etmedi. sizin müslümanlığınız ile bizimki farklı mı ondan mı size tepki gösterip bize bir şey demiyorlar ?

müslüman adam hırsızlığı savunmaz.. müslüman adam kul hakkı yenmesini hoş karşılamaz.. müslüman adam yalancıların peşinden koşmaz.. müslüman adamın sapkın sapkın fantezileri olmaz.. müslüman adam başkalarının en kıymetlisine küfür etmez.. müslüman adam zarar göreceğini bilse bile hakkın, haklının yanında yer alır.. müslüman adam hoşgörülü olur karşısındaki insan ağır saçmalasa bile onun değerlerine sövmez.. müslüman adam ayıbı örtmeye çabalar ayıbın üzerinden insanlara vatan haini terörist din düşmanı diye çemkirmez.. bunları yapmayıp üstüne islamiyete ters olan birçok şeyi savunup sonra size laf söylendiği zaman müslüman olduğumuz için saldırıyorlar deyince insanlar sizi ciddiye almaz, alamaz..
Baya gereksiz duyar kasılmış. Ne yaşı ne hürmeti pardon?

görsel

Şu üsluba bak, dünya üzerinde hürmet edeceğim en son kişi bu olsa gerek. kafası hiçbir halta basmayan böyle bunaklar yüzünden gençlerin geleceği kalmadı, 20 yıldır ülkenin içine sıçtılar yine yetmedi bir de burada sağa sola küfür ediyorlar.

Böyle üç kuruşluk adamlara hürmet edenlere kolay gelsin. Herkesin önünde eğile eğile, her bulduğunuz eli öpe öpe bi duruşunuz kalmamış maalesef.

Aynen öyle.
kem söz sahibine aittir.
Dede yine şaftı dağıtmış. Yaşından başından utan dede. Ben böyle küfürbaz bi dede görmedim. Örnek olacağı yerde, şu laflara bak. Ayıp yaa..
Çaylak olmuş ama yetmez, silik yemeli.

Yallah trabzon huzurevine…

Aynen öyle.
Küfür iyi bir şey değil. Yani haklı çıkmış olunmuyor, küfür edilince.

Karşı taraf aynısını iade ediyor, ettiğin küfür sana dönüyor.

Son olarak; temet nosce nickli yazar ile aynı fikirde olanların topunun sülalesindeki tüm bireyleri eşşekler götünden siksin.

fikre küfür ettim aynı şekil, alınmaca gücenmece yok.

Edit: edilen küfür ve hakareti iade etmeye taklit diyor beyinsiz.

Edit2: entryi silmiş gitmiş diyor... kafan iyi mi?
silmedim burdayım olum alooo.
ve gün gelir torun dedesinden utanır.

not: küfür etmeyi "ideoloji" zanneden arap çakması müptezel.
uludağ sözlükte kendisinden yaşca küçük insanlara kufredeceğine trabzon meydanındaki şu görüntülere küfretmesi gereken yuzır.
https://twitter.com/Halkl...4SCPIpTpNO8YaU2Q&s=19

hani en milliyetçi sizsiniz ya, yaşadığınız şehrin göbeğindeki dükkanların tabelaları hep arapça. bu konuda ne düşünüyor acaba?
Hamam böcekleri kafası olmadan 8 gün yaşar, tr*bz*nl*l*r beyni olmadan bir ömür yaşar, sözünü akla getiren zattır.

Tipik örümcek beyinli yobazlardan. Kimse Müslümanlığı sizin gibi çağdışı yobazlardan öğrenecek değil. Nerede çocuklara taciz tecavüz olayları var, bunlar gibiler yüzünden çıkıyor saçma sapan vakıflarda, saçma sapan kurslarda. Nerede badeletme durumu var, yine bu tip yobazlardan çıkıyor. Bu ve bunun gibi sığ yobazlar, Ülkemizi geri götüren zihniyetin birer parçalarıdır.

Yani kendisi kısaca, Atamın yaşasaydı astıracağı tipten biridir. Şimdi gönül rahatlığıyla kudurabilir.
Mükemmel bir akp profili.

Bir insan ancak bu kadar akpli olabilir.

Küfür var,

hakaret var,

iftira var,

saldırı var,

aşağılama var,

tehdit var.
organize kemalist çete tarafından kumpasa getirilerek çaylak olan zevattır. bi müslüman çaylak olmayla islam dini çökmez geri gelir tekrardan sahne alır. evet..

görsel
Reislerinin izinden gidiyorlar hakaret küfür gırla.Önemsemeyin olsun bitsin.
Küfürlerinden ötürü teessüf ettiğim yazar. Çok üzücü…
Keten gömlek ütüsüz giyilir mi arkadaşlar size? Tabii ortam da önemli ama aranızda, ‘kardeşim keten meten gömlek giyeceksen ütülü olacak istersen plajda ol’ diye temel ve değişme bir görüşe sahip olan var mı?

Bence keten bazı ortamlarda ütüsüz olmayı kaldırabilecek bir kumaş türüdür. Ya en azından benim için. Ben çok problem yapmıyorum.
elaleme dolaylı yoldan küfür edenlere islam dinine saldıranlara gerekli ayarı verdikten sonra bazı zevatların saldırısına uğramıştır. ne ekersen onu b,içersin evet..

görsel