bugün

Arkadaş bu nasıl yokluk.
algi meselesidir.
kadınlıktan çıkmamak için.
insanlıktan çıkmaz orası ayrı.
Siz hiç kıllı Havva tasviri gördünüz mü? Havva anamızdan dolayı.
Aslinda yerinde olan sorudur. Doğal halleri bize cirkin gelmemeli aslinda bunlar hep sonradan bilinc altimiza sokulanlar neyse yapcak bisey yok ozumuze donelim diye insanligi yok etmeyelim. Soyumuz kurur.
Östrojen bebeğim.

Kadın dediğinde östrojen olmazsa, kıl da çok olur, göğüs, ve kalça da sönük olur.

Çaktın?
Çünkü kadınlar pamuk gibidir. Pamukta da kıl yoktur. Ondan.
kıllı bir kadın bacağına dil atılmayacağı içindir.

illa iğrençleşmek mi lazım.
belki haklı belki haksız bir isyan cümlesi gibi. aklıma gelmişken rüzgar erkoçlar'ın instagramda paylaştığı kıllı tüylü bacakları görüp "oohh, saldım çayıra mevlam kayıra" diye iç geçirmeyen bir bayan yoktur herhalde. şimdi o görüntüyü bayan haliyle vermiş olsaydı ıyyyğğ tüüü kakaa olurdu. kıl rahatlıktır efendim. rahatlık bayanlara yakışmaz.
fiziksel bakımdan erkekler ile farkları arttırmak için olabilir.
Diger kadinlarin dedikodusundan korkmasalar hicbiri almaz zaten. Evli erkeklere sorun onlar size anlatsinlar.
Kılsız olsa daha iyi olur ama sevdikten sonra gerisi boş.
çünkü bir kadınla dayımız arasında fark olmalı.
Ağda, erkeklere çekici gelmek için yaptırılır.
E tabii, insanların gözüne hitap etmek istemiyorsanız, yaptırmazsınız, olur biter.
Çünkü onlar insan değilmiş gibi görünmek zorundalar.

Aksi taktirde halk onları kabul etmez.
farklılık güzeldir. çiftlerden biri kılsız olsun da hangisi olduğu önemli değil.
Kezban serzenişi.
Diğer kadınların (bkz: ııyyykk) larına mağruz kalmamak. Kendilerini karşı cinse beğendirmek. Güzel gözükmek. vb. Uzaya bilecek bir nedenler listesidir.
erkekler kıllı çekici bulunurken kadınlar kıllı çekici bulunur
ilginç.
onlar kılsız, biz akılsız...
(bkz: pürüzsüz)
bir atasözü der ki ; kılı olmayanın ( gerisi neydi be yaa unuttum bak ! )
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar