bugün

erkeğin parası bitince kadının gözünde pek bir değeri kalmaz ve kullanır atar. kadınlar hipergamiktir, mesela birkaç aylık veya yıllık ilişkiniz var, sizden daha iyi birini görünce sizi bırakır. o yüzden o sizi kullanıp atmadan ilişkiden zevkinizi alın yedekteki oyuncuları sahaya sürün, gerekirse aldatın, keyfinize bakın. kadınlar zaten duygusuz canlılar, 2 güne her şeyi unuturlar, talipleri çoktur, istedikleri zaman ilgi ve sevgiyi kolay bulurlar, o yüzden acımayın bunlara, acı çekmezler zaten.
Desene bizimkisi bile bile tutsaklık.
Yadsınamaz realitedir. Aksini iddia eden aldatılmaya mecburdur.
Sen ne diyon lan. Kafan güzel galiba.

Gerçek dışı, tamamen varsayımlar göz önüne alınarak anlatılmış, tutarsız iddialar bunlar.

Kadın bir erkeği sebepsizce silmez hayatından. Güven vermeyen Bi tipseniz veya Mayanız bozuksa. Bir kadın, Er ya da geç bunu anlayacaktır. Sonra tekmeyi yiyince de, en iyi bildiğiniz şey olan, çamur atmaya kalkarsanız. Bilmem anlatabildim mi. Hıhhh..
Üniversite'li kızların yapabileceği eylem olabilir. Mesela bizim görükle'de böyle...
Fakat iyi eğitim görmüş ve ayakları üstünde duran kadınlar;
Bir erkekte sadece adamlık arar.
Kendisinden daha düşük profildeki erkelerle birlikte olanları biliyorum.
Özellikle +30 yaş beyaz yakalı kadınlar.
Evet, bunlardan bir tanesi belki de benimdir. swh
yadsınamaz realitedir. çünkü kadın erkeğini “o” olduğu için sevmez, güçlü olduğu için sever, gücünü kaybettiğinde kaçar, başka erkeğe gider. karaktersiz biri olsanız da eğer zenginseniz köle olacak bir sürü kız bulursunuz. en iyilerinizi, en masumlarınızı gördük, nasıl gittiğini, hem gördük hem tanık olduk o yüzden, yok adam olanı sever yok sizin karakteriniz bozuktur demeyin. sevişin, başka kadına geçin, duygularıyla oynayın, size daha çok bağlanır, tekmeyi atan siz olun, nasılsa kadınların kaybettiği bir şey yok.
Psikoloji derslerinden anladığım kadarıyla Erkeklerin doğası vermeye, kızların ise almaya kodlu. Erkek somut anlamda verecek bir şey bulamadığında kendini işe yaramaz hissediyor ve orada duramıyor. Zamanını verecek, hediye verecek, akıl verecek, hiçbir şey veremiyorsa polenini verecek illa bir şey verecek buna içgüdüsel anlamda ihtiyaç duyuyor. Bu ilkel bakış açısına göre farkında ya da değil isteyerek yaptığı şeylerden ötürü kullanılmış olmuyor ki! Rızalığı var, fıtratı böyle çünkü.
amacinda gore kullaniyorlarsa sikinti yok da amaci disinda kullaniyorlarsa mamafih o fena iste...
yukarıda başka bir yazar daha yazmış, kadın adamı sevmez, gücünü sever. güç de sadece kas anlamında değil, maddi manevi tüm güç.
evet senin gibiler dildo niyetine kullanıyor. hopla dur pil bitti derdi yok şarj etme derdi yok
tam tersi olmasın o?

erkekler kadınları sadece kullanır!
..ve de erkeklerden kıllanırlar !..
Bazı erkekler benim bedenimi kullansın diye düşünebilirler. Ama ya yük taşıtırsa ya da evi boyatırsa diye düşünmezler. Çünkü kafaları hep sekse çalışıyor.
Hayatıma giren hiçbir erkeği kullanmadım, kendime yapılmasını istemediğim şeyleri başka bir erkeğe yapmadım.
Ne arabaya önem verdim ne paraya ne de tipe...

bir erkekle arabası için, sağladığı imkanlar için sevgili olmak; hayat kadınlığı yapmakla aynı şeydir ki bence hayat kadınları daha samimidir en azından yaptıkları şeyi kabul ediyorlar.
fark etmez. kullansın. okey.
zalbertin kullanımından geçen bir erkek; 100 kere dedik sevişirken adamın gömleğini çıkar ruhunu değil diye dinletemedik

görsel
Acaba mağara devrinde avını getiren erkekler de böyle düşünüyor muydu?
çağ değiştikçe sadece kullanma şekli değişiyor. önnceden av yaptırıp yemeği beleşe getiriyorlardı şimdi de finansal köle olarak kullanıyorlar erkeği.
kullanılmaya müsait olursan herkes kullanır..
beyni sikiyle yerdeğişmiş erkeklerin kaderidir, beyler siz eşek olursanız semer vuran çok olur, 250 gram için 1 kuruş etmez tiplere 5 kuruşluk değer verip her dediklere eyvallah etmeyin aptal olmayın, gidin çok ihtiyacınız varsa profosyonel hizmet alın *
doğrudur, tam tersi de doğrudur.
bazı kadınlar hatta bazi erkekler oyledir evet. bana deseler ki guzel ama fakir bir kadınla mı yoksa zengin ama yaşli veya çirkin bir kadinla evlenirsin deseler zengini seçerdim. napacam guzelliği ekmek yiyip karımın yüzüne gülerek mi bakacağım ferdi fayfur muyum ben. bunlar gecici bos hevesler en iyi grafikli oyundan bile bir sure sonra sikilirsiniz.
E KISMEN DOĞRU.
kadınların hepsi değil ancak büyük bir çoğunluğu yaptıklarının sorumluluğunu almaktan acizler yaptığının sorumluluğunu alabilen kadın ise kendiyle aynı seviyede sorumluluk alabilen erkeğe genelde sen toysun ben olgun gözüyle yaklaşıyor. genel olarak cevabım evet kullanır bazı erkekler de kadınları kullandığını zanneder halbuki duygularına yenik düşene kadar kadın onu kullanmıştır.
Ne alaka.