bugün
- türkiyede hiv pozitifli sayısındaki korkunç artış14
- memeyi emiyor muyuz üflüyor muyuz20
- büyük istanbul depremi16
- türkiye kara para gri listeden neden çıkamıyor16
- 9 aralık 2023 beşiktaş fenerbahçe maçı17
- güzel yaşlı granny9
- türk kahvesi15
- overclock yaparken eldeki bilgisayardan olmak8
- queen ravenna'ya uyuz bulaştırmak11
- yahudi soykırımı10
- hoşlanılan oğlanı kaçırıp çift olan gay erkek9
- hotchner from bau31
- gizemligizem111
- fakirler gece karnı acıkınca ne yapıyor sorunsalı18
- gozlerinmeyhanesi v618
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi27
- evlenilen erkeğin evde beyaz atletle gezmesi27
- sur tatil evleri gyo8
- saraca18
- gıda enflasyonunda dünya birincisi ülke10
- başıboş sokak köpekleri31
- özgür özel'in norveçli büyükelçi karşısında duruşu22
- mauro icardi16
- yaprak sarması8
- meme atılınca ortaya çıkan tipler8
- sözlük kızlarinin9
- asgari ücret25
- 8 aralık 2023 galatasaray adana demirspor maçı24
- gençlerin dinden uzaklaşması10
- pikardi8
- sonu tay ile biten erkek isimleri19
- sözlüğün emanet edildiği moderasyon ve yetkililer10
- gecenin sözü10
- üsteki yazarın nickinin düşündürdüğü16
- kızlar kaslı erkeğin dölünü yutmaktan haz alır mı15
- ups boobss nickli yazar13
- müzik insanı zinaya iter şeytan omuzlarına çıkar18
- cumaya gitmeyen yazarlar ifşa platformu13
- ince ruhlu erkek olmak19
- sur tatil evleri gyo halka arzı39
- kuresel ıkınma'nın bodyci sevgilisi11
- hitay sen nesin ya12
- kadınların her yeri piyasaya çevirmesi14
- insnlara sizde şeref haysiyet namus yok diyen arap8
- dusan tadic16
- hayatında somon ızgara yememiş kişi23
- bir erkeğin balım diye hitap etmesi14
- sahlep11
- yapa zeka çok fena geliyor23
- dar vajinalı bir kızı cowgirlde hop hop hoplatmak13
Karısını , sevgilisini, partnerini , fuckbuddysini artık ne ise ismi....bir papaz kadar bile beyni olmayan erkek... evet onlar bile her allahın günü pilav yemiyordu değil mi azizim? ama tabi sadakat falan. canım evladım benim; salak evladım benim... açık seçik gerçek olan bir iddiadır bu. evet yazık değil mi?
sonuçta evlilik seks yapmak için var olan bir kurum değildir. buna itiraz edenler zaten konumuz dışı... evlilik akşam eve geldiğinde seni güler yüz ile karşılayacak bir kadına, sıcak bir yuvaya sahip olmaktır. paylaşmaktır... çocuk sahibi olmanın ilk adımıdır. ama tamamen seks değildir. hatta ilerleyen yıllarda seks tamamen çıkar aradan ve geriye sadece paylaşım kalır.
peki neden başka kadınlarla seks yapmak yasak? mantıklı mı bu? zaten seks için var değil ki bu kurum... biraz ince düşünen bir erkek aldatır karısını. hatta buna aldatmak bile denemez... dışarıda yemek yemek gibi. insani bir ihtiyaç... ve ne yazık ki fizyolojik güdüleri tatmin edilmeden rahat edemeyen ademleriz... dışarıda yemek yemek kaderimiz azizim. aldat ki mutlu ol, mutlu ol ki karını mutlu edesin...
işin özü; -bence- seks yapma özgürlüğü kısıtlanmamalı. sonuçta özgürlüğün olmadığı bir ortamda mutluluk da olamaz. elbette bunlar erkek için geçerli... kadın dediğin namusu ile evinde oturmalı...
sonuçta evlilik seks yapmak için var olan bir kurum değildir. buna itiraz edenler zaten konumuz dışı... evlilik akşam eve geldiğinde seni güler yüz ile karşılayacak bir kadına, sıcak bir yuvaya sahip olmaktır. paylaşmaktır... çocuk sahibi olmanın ilk adımıdır. ama tamamen seks değildir. hatta ilerleyen yıllarda seks tamamen çıkar aradan ve geriye sadece paylaşım kalır.
peki neden başka kadınlarla seks yapmak yasak? mantıklı mı bu? zaten seks için var değil ki bu kurum... biraz ince düşünen bir erkek aldatır karısını. hatta buna aldatmak bile denemez... dışarıda yemek yemek gibi. insani bir ihtiyaç... ve ne yazık ki fizyolojik güdüleri tatmin edilmeden rahat edemeyen ademleriz... dışarıda yemek yemek kaderimiz azizim. aldat ki mutlu ol, mutlu ol ki karını mutlu edesin...
işin özü; -bence- seks yapma özgürlüğü kısıtlanmamalı. sonuçta özgürlüğün olmadığı bir ortamda mutluluk da olamaz. elbette bunlar erkek için geçerli... kadın dediğin namusu ile evinde oturmalı...
Sonra da vay efendim, boynuz yedim, vay efendim benden kaçtı.
Yarbayim, size en hakikisinden bir boynuz hem de en cilalisindan yolluyorum.
Evet.
Yarbayim, size en hakikisinden bir boynuz hem de en cilalisindan yolluyorum.
Evet.
Hastalıklı erkek düşüncesi. Umarım bir gay sexte zorla pasif rolde kullanılır. Teşekkürler.
yarbayim siz musluman takilmiyor muydunuz?
zina falan bu isler size ters olmasi lazim ama iki meme gorunce iman falan kalmiyor galiba. besmeleyi unutmayin, hayirli zinalar.
zina falan bu isler size ters olmasi lazim ama iki meme gorunce iman falan kalmiyor galiba. besmeleyi unutmayin, hayirli zinalar.
(bkz: kalkmış sikin imanı olmaz)
Bu arada müslümanım elhamdulillah. Ama cehennemde yanacağımı bilmek kahrediyor beni.
Bu arada müslümanım elhamdulillah. Ama cehennemde yanacağımı bilmek kahrediyor beni.
bu arkadaşlar eksi almak ve negatif tepki almak için adeta kaşınıyor ve eksilere doyamayan mazoşist ruhlar. hasta ruhları kırbaçlamak gerekiyor.
zihniyete bak denilesi durum.
bu insanlar nasıl bir ailede çevrede yetişmiş, ahlak ve etik değerler yanı sıra saygı, sorumluluk, aile olma yükümlülüğü vb insan olma erdemi olarak genellenen kriterinden yoksun olarak yetiştirilmiş?
namus dediğin şey çamur olsa ve bunların üzerine sıçrasa ne bulaşır ne leke yapar. bunlar için namus adeta bir hidrofobik madde. valla bizim orada bu zihniyette olana "erkeğin oruspusu" tanımı yapılır.
kimse mükemmel değil, herkes aldatabilir ama kalkıp bunu savunmak tam bir testisli orospuluktur.
edibüdü: hidrofobik madde...
apolar olan moleküllere sahip maddelerdir. basitçe su ile etkileşime geçince su ile karışmayan-çözülmeyen maddelerdir. nanoteknolojide kullanılsa ya da arabanıza evinize eşyalara uygulanan kaplamalarda kullanılsa da mutfakta bile kullandığımız (örn: zeytinyağ, tarçın vb) apolar moleküllerdir.
bu insanlar nasıl bir ailede çevrede yetişmiş, ahlak ve etik değerler yanı sıra saygı, sorumluluk, aile olma yükümlülüğü vb insan olma erdemi olarak genellenen kriterinden yoksun olarak yetiştirilmiş?
namus dediğin şey çamur olsa ve bunların üzerine sıçrasa ne bulaşır ne leke yapar. bunlar için namus adeta bir hidrofobik madde. valla bizim orada bu zihniyette olana "erkeğin oruspusu" tanımı yapılır.
kimse mükemmel değil, herkes aldatabilir ama kalkıp bunu savunmak tam bir testisli orospuluktur.
edibüdü: hidrofobik madde...
apolar olan moleküllere sahip maddelerdir. basitçe su ile etkileşime geçince su ile karışmayan-çözülmeyen maddelerdir. nanoteknolojide kullanılsa ya da arabanıza evinize eşyalara uygulanan kaplamalarda kullanılsa da mutfakta bile kullandığımız (örn: zeytinyağ, tarçın vb) apolar moleküllerdir.
aldatmadan önce kadınınızdan izin almanızı öneriririm sonuçta yalancının mumu yatsıya kadar demişler yarbay kemal amca.
erkeğini aldatmayan kadın da mı maldır o zaman. bu ne saçma bir düşünce. aldatmak kötü bir şey.
Yine yarrak bir fikir beyan edilmiş. Herkes fikrini başlık açmamalı.
amcık amcık konuşmayın bi yarrak sizde yok.
Salaksın. insan bulunca bakmaya kıyamıyor bu dingil gelmiş yok pilav yok cacık. Doğruca nörolojiye babacım
böyle mevzular espri konusu oldukça sıradanlaştı.
böyle böyle değerlerimizi yitiriyoruz. gerçi burası Uludağ sözlük ne anlatıyorum..
böyle böyle değerlerimizi yitiriyoruz. gerçi burası Uludağ sözlük ne anlatıyorum..
Aldanan kim? Aldatan kim? kişiden kişiye, bakış açısına göre değişiklik arz eder. insan bu dünyanın gelip geçici olduğunu unutunca zinayı da sıradanlaştırır, normalleştirir. Halbuki inancımıza göre zina yani aldatmak en büyük günahlardan.
x kişinin gıyâbında yapılan işler vardır, bunlar menfi ve müspettir, müspetlerde sıkıntı yok, biri yokken översin, güzellersin, onunla güzel hatıralarını yâd edersin, bunda sıkıntı olmaz, o kişi de öğrense sıkıntı duymaz, lakin bir de menfi işler vardır.
birine bir yalan diyeceksem, bir giz edeceksem, öyle korkarım ki, sanki beni yakalayacak, sırtım omuzlarım kımıl kımıl olur, ayıp olur, bu lafı defaatle söylüyorum, gerçekten ayıp olur.
birine bir yalan diyeceksem, bir giz edeceksem, öyle korkarım ki, sanki beni yakalayacak, sırtım omuzlarım kımıl kımıl olur, ayıp olur, bu lafı defaatle söylüyorum, gerçekten ayıp olur.
doğru bi yarrak sizde var zaten bizdeki pırasa.
Sevgili aşamasında iş aldatmaya gelmişse, o iş bitmiştir. Hem de çoktan bitmiştir. Gururlu olup ayrılmasını bilin, adamlık onu gerektirir zira.
Evliyken bu yapılıyorsa, o daha da vahim...
Sonra esra erol a çıkıp ağlamayın da...
Karim aldi başını gitti başkasına diye.
Bu tür düşünenlere altın kaplama bir boynuz hediye etmek lazım. Uçları en sivrisinden.
Adam dediğin kadını taşır. Beceremeyecek olanlar bu ise girmesin.
Net...
Evet.
Evliyken bu yapılıyorsa, o daha da vahim...
Sonra esra erol a çıkıp ağlamayın da...
Karim aldi başını gitti başkasına diye.
Bu tür düşünenlere altın kaplama bir boynuz hediye etmek lazım. Uçları en sivrisinden.
Adam dediğin kadını taşır. Beceremeyecek olanlar bu ise girmesin.
Net...
Evet.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar