bugün

Kız arkadaşınıza anlamlı bir kitap alın.
görsel
Ve o kitaba kendinizden notlar ekleyin, Resimlerinizi çıkarttırın. Anılarınızı yazın.
çam sakızı çoban armağanı.
bu paraya işine yarayacak bi şey almak pek mümkün olmadığı için ikiniz için anısı olan romantik bi hediye yapmaya çalış.
Yarım kilo lokum. Gayet iyi hediye.
(bkz: Demet akalın) albüm cd'si.

https://youtu.be/PSM6OoXlnHc
Saksıda çiçek. Ve bir not "sen suladıkça sevgimiz gibi çiçekler açsın."

Azıcık romantiklik öğrenin.
Niye küfür yiyesin?

Şu yüksek fiyatlı hediyeler alayım fikrinden çıkın.

Kitap olabilir.evet.
Tohum alırdım mesela. Bir saksıda toprak. Ekerdim onun gözünün önünde. Can suyunu da o versin ilk. Var olduğumuz sürece büyütsün baksın o çiçeğe. Baktıkça benim tohumu ektiğim, onunda can suyunu verdiği an aklına gelsin...
pelinsu ise extra shotlu caramel machiato iş görür.
Kitap alabilirsiniz. En temizi.
Puzzle, kitap, varsa evcil hayvanı ve kendisinin fotoğrafı bastırılmıştır bir fincan, yetişkinler için olan boyama kitapları gibi bir sürü seçeneğin oldu hediyelerdir.
Çikolataya hiçbiri hayır diyemez.
Kaktüs yada sukulent alabilirsiniz minimum 10 TL'den başlıyor Max fiyat 20 tl. En yakın Migros dan temin edebilirsiniz.
Kitap en güzel hediyedir fakat bazı insanlar fazla klişe buluyor bunu. Onları anlamak güç.

Eğer çizim yeteneğin varsa birlikte olduğunuz fotoğrafın çizimini yapıp güzel bir çerçeveyle hediye edebilirsin.

Para önemli değil ama ufakta olsa hediyenin içinde emeğinizin olması bizi çok etkiliyor.
Süslü ve çok güzel bir ayna alın, mümkünse üstünde adı da yazsın veya deseni tam onun tarzında desenlerde.
"Sana senden güzel hediye bulamadım." Diye klasik bir cümle yazabilirsiniz veya benim öğrencilerime yazdığım cümlelere benzer bir şey önereyim:
"Yorgun, umutsuz veya kararsız olduğunda buraya, gözlerindeki ışıltıya bak. Sana doğru yolu gösterecektir." Tabi bunlar çocuklara göreydi ve yıldızlı ayna içindi ama gerisini de siz yazıverin gari.
Romantizm bilmeyenin fakir olma hakkı yok.:d
kız arkadaşınıza ayna alın ve onun yanında aynaya bakarak sana benden daha güzel bir hediye bulamadım diyin.
instagram'daki şovlar sayesinde insanlar artık küçük hediyeler almaya korkar oldu. ne ara bu hale geldik? nasıl düzelir? düzelir mi?

bilemiyorum.
görsel
En anlamli hediye hemde ucuz.
piyango bileti.belki çıkar belli mi olur.
Her insan istisnasız egosu okşansın ister.

isim yazdırın!!! ismini!

Çoğu büyük kırtasiye hemen her bokun üstüne isim yazabiliyor.

Sevgiliniz kaç parasına bakmayacak bile...
Göremeyeceksiniz ama skulent alın. Sonra bana dua edin. Kız materyalist ise erkenden anlarsınız.
Kitap alın diyen arkadaşlar kaç kız kitap okuyor ki aw.
Arkadaşlar, kitapların çoğu 100 tlyi geçti, üzgünüm.
güncel Önemli Başlıklar