kırmızı oje
-
1.
- 2.
-
3.
kırmızı oje pek çok kadının sürdüğü birgün sonra dayanmıyo ki anasını satim üstüne folyo mu çeksek dediği yapımında bi çok madde kullanılan boyadır
-
4.
güzel, ince parmaklarda çok çok hoş ve estetik durur. özellikle el beyaz, ojeler kırmızıysa çok şık bi tezat oluşur.
-
5.
beyaz tenli, kisa ve siyah saca sahip narin bayanlarin ellerinde (bkz: audrey tautou) daha bir anlam bulan, ozellikle dusmekte olan askinin omuz uzerine nazikce yerlestirilmesi hareketinin erkek birey uzerindeki etkisini kat ve kat arttiran faktorlerden yalnizca biri.
(bkz: katalizor) - 6.
-
7.
gereksiz ve itici bir oje. oje de gereksiz fakat kirli tırnakları kapatacak yeni bir bulus maalesef yapılamadı...
-
8.
bağyanları itici yapan detaylar listesinde top 10'a girebilecek materyaldir. küçüklüğümde bu şeyi süren insanların yemek yerken ellerini tabağa sokup salça bulaştığını zannederdim. hala da öyle sanıyorum. bakın sandım hatta.
-
9.
cocukların da en sevdiği ojedir. kısa tırnakları bonibon gibi şirin gösterdiğini düşündüğüm ojedir. ömrü sadece 1 gündür. mutlaka aksam cıkarmak zorundasınızdır çünkü gün boyu ucları soyulmus olur.
-
10.
kucuk elli kızlara yakısır.