bugün

kürtçü olan kişilerin aynı zamanda eşcinsellerin haklarını da çılgınlar gibi savunduğu gerçeğidir.

aynı adamlar akp yi de savunuyor.

ne kadar acaip değil mi? ibnelik, kürtçülük ve akp üçgeninden bahsediyorum. çok garip. bermuda şeytan üçgeni kadar garip. acaba?

türkçü olanların ise ibneliğe, akp ye ve pkk ya karşı çıkması ne kadar doğal. türklüğün gerektirdiği budur çünkü.

bunun manası şudur; bir tarafta toplum dinamiklerini koruyup gözeten insanlar, karşılarında toplum dinamiklerine dinamit koymaya çalışan garipler. evet; garip ve eziktir bunlar, her daim ezilmişlerdir toplum dinamiklerini koruyanlar tarafından. allah'ın şeytanı ezdiği gibi aynı. kah siktir edilmişler, kah hapsedilmişler, kah işkence görmüşlerdir.

öyle iddia ediyorlar veya. moda bu. liboş modası.
(bkz: görümcemin pubik tüyleri olduğu hakikati)
kürt kökenli değilim birkaç kelam etmek isterim.

oldu mu şimdi? adamlara ibne demeye çalışıyorsunuz hem de sırf kürt milliyetçiliği yaptığı için. yani şimdi siz türk milliyetçiliği mi yaptığınızı mı sanıyorsunuz. yani türk milliyetçiliği yapmak, kürt milliyetöiliği yapana ibne demek mi? bu mu zeka seviyeniz?

yavrucum, abicim, ablacım: kürt milliyetöiliğinin de türk milliyetöiliğinin de ne faydası var. bölünün amk. amip gibi bölünün. sonra yetmez gassıraylı fenerli beşikli diye bölünün. yetmez alevi sünni diye bölünün. yetmez zengin fakir diye bölünün. yetmez akpli chpli diye bölünün. sonra da bakın bakalım mutlu mu oldunuz.
liverpool ülkü ocakları diyerek belirli bir zümreyle dalga geçen ergenlerin, bu konu hakkında bir yorum yapmaları kendileri gibi gereksizdir. siz yapınca çağdaş, eşitlikçi biz yapınca faşist ırkçı. (bkz: bsg)

nevruzlarda açılan gökkuşağı bayrağıyla kanıtlanmıştır.
(bkz: olabilir)
kürtçülerin her buldukları şeyi savunup sahiplenme hevesi ve merakıdır.

türk insanının değerlerine yakışmayan bir kesimin bireylerini, türklük adına, sözde medeniyetlik çatısı altında toplumun ahlak -kültür ve aile bağlarını zedelemek uğruna, ellerinden geleni yaptıkları gerçeğidir.

yine bu tür saçma sapan konular sayesinde, türk insanının unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerini sahiplenmeleri ve kendilerine ait olduğunu iddia etmeleri gerçeğidir.

(bkz: bu işte her zaman bir ibnelik olması)
(bkz: pkknedir blogspot com)
(bkz: pkk militanlarının homoseksüel ilişkileri)

nedenleri ayyuka çıkan gerçekliktir.
(bkz: güneşi gördüm)
zaten pkkcılar ibne olmasa çocugun karnına bir şarjör kaleşnikof sıkar mı? doğrudur . ibneliğin hamisi olmuşturlar.
neden ki ben türküm ve eşcinsellerin haklarını savunuyorum. türk olan binlerce insanda eşcinsellerin haklarını savunuyor. kürtlerin yaptığı şeyde kendisi gibi azınlık olanların bu ülkede ezilenlerin haklarını savunmaktan başka birşey değildir. eşcinsellerin haklarını savundukları gibi bütün azınlıkların haklarınıda savunuyorlar. olaya bakılan açıdan birbiriyle alakasız saçma şeyleri birleştirip, hakaret etme yöntemleri bulmak kolaydır evet.
(bkz: kürtçü ne lan)?!
kürtler eşcinsel düşmanı, kürtçüler eşcinsel dostu. o da nasıl oluyorsa.
görsel