bugün

Geliyor gelmekte olan. Şampiyon yapacaktır baba.
Masa başında kazanmıştır takımı.
görsel

Seni çakallara yem etmeyeceğiz hocam. Sen Fenerbahçe'yi Avrupa kupalarında tarihinde ilk kez namağlup lider çıkarttın. 2.25 puan ortalaması ve attırdığın gollerle çok uzun yıllardır kırılmamış rekoru kırdın. 14'te 14 yaptırılmış galaksinin en iyi takımınsının sadece 3 puan gerisindesin eksik maçı alınca. Türkiye kupası'nda devam ediyoruz. Harika geri dönüşlere imza attık kiev, 2 rennes maçı, Karagümrük maçı gibi. Tarihimizin bir sezonda en çok gol atan yabancı futbolcusunu çıkarttın. Saha kenarında savaştın, isyan ettin, sahiplendin. Seni çakallara yem etmeyeceğiz, sezon sonunda da ipi göğüsleyip sözleşmeni uzatacağız. iyi ki bizimlesin.
Sezon sonu yolcu. Şu adamı parlatıp durmayın. Eğer yanılırsam bu entry’mi ss alıp sezon sonunda benimle taşak geçebilirsiniz. Bu kadar da iddialı konuşuyorum.

Bitik sevilla’yı eleyememiş bir td kendisi. Entry bu kadar. iyi bir td olsa fenerbahçe bu kadroyla finali bile görebilirdi.
Sezon sonu gs taraftarını ağlatacak olan td.
Zaten Telefonuyla angry birds oynuyordu, değil mi.
K a ç a c a k.

ins nef stadına kadar gitmez de orda emekli ederiz hocanızı.
Jesus cezalıydı diyenlere köprü satarım.

Ulan kadroyu o yaptı üçlü ile o çıkarttı yine siz neyi anlatmaya çalışıyorsunuz.

Gerçi banane futboldan anlayan 1 tane fenerli yok bu ülkede.
türkiye kupasındaki kayserispor maçı son şansı diye düşünüyorum. o maçı kayserispor kazanırsa jesus uçar gider.
Takımı sevillaya iki maçta tam 1 gol, beşiktaşa bir maçta tam 2 gol attı.

"büyük maçlarda takımı gol bile atamadı" diyenler utanırlar mı sanmam.
Yerinde olsam galatasarayı bu aksam izledikten sonra nef arenadaki derbi maçından önce bavulu toplayip kacardim. Nef stadındaki derbide cok kötü rezil olur yoksa bu bitik fener hahahahaha
K a ç a c a k.

Ama sen yine de bırakma fenerbahçeyi hocam.
suyu ısınmakta olan dede. bu hafta da terso bir durumda kalırsa kıçına teneke bağlar gönderirler. aslında iyi başlamıştı ama devamını getiremedi.