bugün

elinize sürmeyin. sürülen deri sertleşiyor amk.
lanet olası telefonumun yan kısmına bir miktar yapıştı telefonu masaya koymuştum hiç görmedim. sakınılan göze sik batar.
Mantıken sadece japonları yapıştırması gereken yapıştırıcı.
Halk arasına sadece ve sadece "japon" olarak kodlanmıştır.
El emeği göz nuru şeyler yapmak için de tercih edilir.
google'a sorunca devamında "...abdeste mani mi" şeklinde tamamlama çıkaran nelere kadir yapıştırıcı türü.
Aktığı yere sansürlüymüş hissi verir. Lan yoksa ?
Geçen sene kenarları açılan nüfus cüzdanımın kenarlarını evdeki Japon'la yapıştırayım dedim.

Kenarından tuttum 1 damla Japon yapıştırdım o an elimin kayması ile kimliğin kenarı yay gibi sallandı ve ilginç şekilde Japon gözüme geldi.

Aha dedim sen ya.rra yedin. Çıldırdım evde koşuşturuyorum cehennem ateşi gibi yanıyor gözüm. Açıp yıkadım ettim derken hemen 10 dakikada yapıştırdım acile gittim bir iki müdahale derken bir şey olmadığı anlaşıldı saldılar beni. Daha da kullanmam.
bir de eski manken doğa bekleriz i hatırlatır ki kendisi kulaklarını bu yapıştırıcı ile yapıştırmıştı.

http://www.gazetevatan.co...nelik-oldu-79038-magazin/
Ele bulaştığında gıcık bir his bırakan yatıştırıcıdır.
japon yapıştıcısı deyip geçmeyin. 3 g'lık tüp 5 liraya satılıyor (kalite olanlar tabi ki). yani kilogramı 1666 tl yapar ki 1500 kg ağırlığında olan mercedes c 200 serisi bir aracın kg fiyatının 10 katıdır. özetle mercedesden daha pahalıdır bu meret.

velhasıl, kimyaya gereken önemi vermeliydik.
bir gün kazı yaparken cebimde sızmış, cebimdeki pürmüzlü çakmağın yarısı eritmiş, bacağımı da yakmış yapıştırıcı çeşidi.
Ben sabahtan beridir bir eşyayı yapıştırmaya çalışıyorum. Bir işe yardığı yok. Özellikle demir ve mermer tipi yerlerde hiç bir işe yaramadığını gördüm. 302 super glue, OSAKA
sanırım bağzı yazarlar takma dişlerini yapıştırmakta kullanıyor, yaş 70 iş bitmiş.
insan her şeyi ağzına almamalı.
An itibari ile tadını bildiğim. Hafif ojemsi tadı var (ojenin tadını bilmek)

Dilime ve biraz da dişime yapıştı.

Ne yapıyordun ağzında japon yapıştırıcısıyla diye sormamanızı rica ediyorum.

Kapatmak istediğim bir konu.
Çin malı olsa tutmazdı.
Japonları yapıştırandır.
alına para yapıştırılmasında tükürük yerine alternatif çözüm olan malzeme.
patent icat edilmemişti de ürünü başkaları kolpalamasın diye mi böyle bir şey yapma gereği duymuşlar ? sorgulamak gerekir.
tek bileşeni Siyanoakrilat olan solvent* içermeyen havayla teması halinde çok çabuk kuruyan plastik bir tür yapıştırıcıdır. çok küçük gözenklere bile nüfüs ettiğinden hemen hemen herşeye yapışabilir.

Siyanoakrilat, Harry Wesley Coover Jr. ve ekibinin 1942 yılında 2. Dünya Savaşı için askerlere net görüş sağlayacak plastik nişangah üretimine uygun madde arayışında temas ettiği her şeye yapışan bir formüle rastlamasıyla keşfedilmiştir*
kısacası aslında amerikada bulunmuş olan yapıştırıcı, sırf ilk defa japon bir firmanın ürünü Türkiye'ye geldiğinden japon yapıştırıcısı olarak isim yapmıştır. amerikan yapıştırıcısı "Eastman #910"
japonları birbirine yapıştırır.
küçükken korktuğum, şayet parmaklarımı birbirine yapıştırırsa bir daha parmaklarımı açamayacağımı düşündürüp kafamda korku filmi yarattıran yapıştırıcı.
dostum kopyalamışsın ama tam yapışmamış sözünü bir daha duymak istemeyenlerin cebinden eksik etmedikleri kuvvetli yapıştırıcı çeşitidir.
tokyo'ludur. neyse efenim benim pek bi sevdiğim enteresan bir malzemedir. ele yapışınca çıkarması uhu gibi olmuyor ama bayağı zahmetli elden ayaktan sökmesi. ayaktan derken bugün ayağımı yere yapıştırdım kendisiyle de o yüzden neredeyse parke ayağımda kalacaktı o denli zor kurtardım topuğumu o kadar kaliteli ve güçlü yapıştırıcı işte.

(bkz: 2020 tokyo olimpiyatları)
kül, karbonat, ince kum gibi ilavelerle daha da stabil hale gelebilen yapıştırıcı cinsidir.
güncel Önemli Başlıklar