bugün

5 günahsız yavru, cahil bir aile yüzünden öldü. Herkes için çok üzücü olsa da, burada ciddi bir ihmal var. Anlaşılan ailenin ekonomik durumu çok kötü. Hiç mi beyniniz yok bu kadar çocuk dünyaya getiriyorsunuz?
Köyde yaşayan bir aile olsa, çiftçilik yaparak çocuklarına bakabilir, çocuklar büyüyünce de aile genişler ama şehir içinde çok zor. Bu şartlarda bu kadar bebeye nasıl bakacaksın? Kocan hapse girmiş, sen çöp toplayarak nereye kadar gider bu hayat?
Bu cocuklar büyüse, ne kadar zorluklar yaşayacaktı kim bilir. Belki de çocukları dilenci yapacaklardı.
Cahil bir ailenin katlettiği 5 tane Günahsız bebek için ağladım bugün.
Konserlere, özel uçaklara, lüks arabalara, saraylara milyonlar, milyarlar harcanıyorken, 5 tane Günahsız yavru cahil bir ailenin elinde feci şekilde ölüyor. Çok çok acı...

https://www.hurriyet.com....onunden-gitmiyor-42591153
bir evde ananın babanın mallığı yüzünden çocuklar ölüyor, gelmiş burada devletin harcamalarına laf ediyor. parası olmadığı halde 5 çocuk sıçan cahil ailenin hiç suçu yok ama.
doğum kontrol diye bir şey duymamış mı bunlar yav, hayret?
para yok evlenip 5 çocuk yapmışlar. yok işte evlilik kutsal değil bereket diye bir şey yok. yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
5 çocuk neden yaptın ben bunu sorguluyorum.
kadın 27yaşında, çocuklar 1 2 3 4 5 yaşlarında. bu kadın aralıksız 5 senede 5 tane çocuk doğurmuş. yuh amk! cahillikle de açıklanmaz ki bu, basbaya bildiğin manyakmış bunlar.
yemin ederim allah bu günahsızlara acımış da yanlarına almış valla. haberi okurken hastaneye kaldırılan iki çocuk kurtarılmış sanıp korkmuştum, neyse ki onlar da cennete gitmişler. zaten bu gerizekalıların elinde rezil olacaklarına cennete gitsinler çok daha iyi.
ama bu salak karıyla o kocası olacak salak bir daha asla bir araya gelmemeliler. yoksa hemen 3 5 çocuk daha yapar bu aptallar.
yok abi her zaman söylüyorum yine söyleyeceğim her isteyenin çocuk yapma hakkı yetkisi olmamalı. bir ehliyet bir sertifika neyse bir izne bağlı olmalı anne baba olmak.
dört bin lira ile beş çocuğa nasıl bakayım diyor ama bakamayacağı çocukları pıt pıt doğurmayı biliyor. bu damızlık karı evlat acısı çekmeden beş tane daha yapar. kodumun çomarları sizi!
iNANILMAZ ÜZÜLDÜM ÇOCUKLAR iÇiN KURACAK CÜMLE BULAMIYORUM. iHMALKARLIKLAR YÜZÜNDEN ÖLEN ÇOCUKLAR VAR. ANNE ADLi KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILMIŞ. 1800'LÜ YILLARI ANDIRAN OLAY 2024 YILINDA GERÇEKLEŞMiŞ OLMASI DAHA ÜZÜCÜ.
(bkz: belki de dünya başka bir gezegenin cehennemidir)

Evet
çocukların yaşları 1-2-3-4-5 , bu kadın her sene 1 çocuk nasıl doğurmuş , akıl alınası bi durum değil
Çok çok acı bir durum.. diyecek bişey bulamıyorum.
Hikayede ciddi tutarsızlıklar var yalnız!

Aile kriminal bir aile ve babanın cenazede jandarma eşliğinde elleri kelepçeli katılması kınanıyor. O adam orada fırsattan istifade kaçabilir ve o adamın kaçması demek o jandarmaların hepsinin mesleğinden olması demek, daha önce böyle şeyler bin defa oldu ve binbirinci defa olmasına engel yok! O yüzden jandarmaların tavrı çok doğal. Babayı geçelim.

Gelelim anneye; kadının 5 çocuğu var, çok çocuklu kadınlar daha fazla prolaktin salgılar, o kadının evden çıkmadan önce kesinlikle bir komşuyu eve çağırması ve çocukların yanında durmasını istemesi gerekirdi. Çünkü çok çocuklu kadınlar daha anaç olur ve çocuklarına karşı anormal korumacıdır! Ben maalesef iyi niyetli olamıyorum, çünkü anne de fazlasıyla kriminal bi tip! Evet bence olayda ihmal cahillik yok! Maalesef olay çok daha farklı görünüyor. Gerçeklerin er geç ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır! Ne kadar ağlarsa ağlasın Anneye zerre inanmıyorum!
5 günahsız yavru, aralıksız her yıla bir doğum sığdıran bir cühela ve criminal aile yüzünden feci şekilde can vermiştir. Tarif edilemeyecek kadar acı. Böyle bir şeyin hükümetle doğrudan bir ilgisi yok. Ağır muhalifim ama bunun üzerine "aile ve sosyal politikalar bakanı istifa etmeli" diyen salak muhalifleri görünce ne diyeceğimi bilemedim.
Kadın daha devlet o kadar para vermedi şu kadar verdi diyor.
Pardon da senin her yıl doğurduğun çocuğun sponsoru devlet mi?
Devlet dediğimiz de sen ben zaten.
Benim vergim katma değeri olan bir yere gitsin elalemin çoluğuna çocuğuna degil.
Sosyal devleti ona buna avanta dağıtmak olarak gören altıboklu embesiller yardım etsin veya.
Çok ağır, çok acı. Hiçbir yorum yapamadım bu konuda. Sözün bittiği nokta.
Konuşup, haklı çıkmaya çalışana da iyi uykular demekten başka bir şey gelmiyor elden. Hiçbir kelime aklamaz bu konudaki gafleti. Çocuklar bizi affeder umarım. Vebali var.
Bakamadımki fakirlik imkansızlık. Ahkam kesmesi çok kolay!
Ah! O yavrular çok üzüldüm dünya hiç ama hiç adil değilsin.
Gündemdeki Haberler