bugün
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu12
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı24
- hayattaki amacınız ne23
- uludağ sözlüğün dirilmesi14
- küresel ıkınma12
- tarikatlara tapan cahil kitle12
- para için birlikte olan kadın10
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı8
- v a m p i r o v12
- hatundan istemek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın16
- evleniceğin kadını kaybetmek11
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı47
- 14 şubat sevgililer günü20
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- uludağ sözlük 2025 hataları29
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- amerikancılık10
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar12
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı9
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- garibanlığı savunmak15
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- sözlüğün kapandığı gece11
- ilkcahilbukucu ile başlıksız şarkılar10
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı21
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali11
- berat kandili14
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi15
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu15
5 senedir yaşadığım ülkede böylelerine hiç rastlamışlığım yoktur. tip olarak türkler'den farkları yok. ayrım yapamazsınız bile hatta, o kadar farkları yok. erkek veya kız fark etmez makara tiplerdir, eğlenmesini bilirler. büyük çoğunluğu içki, cigara içer. yakışıklı olanları güney taraflarında bulunanlardır genelde. eğitim seviyeleri çok düşüktür lakin. güney kısmı genelde aşırı katolik ve tutucudur. kuzey italyanlar'ı her zaman en iyileridir. aile bağları azdır. 10 arkadaşımdan 7'sinin aileleri ayrı.
yakışıklılık meselesine gelince, evet yakışıklılar. bir erkek olarak bunu kabul ediyorum. ama bu tipten gelen bir yakışıklılık değil. giyim kuşamlarına, saçlarına başlarına çok dikkat ederler. bizim hatunlar sever böyle şeyleri o yüzden yakışıklı geliyorlar onlara.
özelden ulaşın bana, varsa italyan erkeği isteyen bayan yazarlar, uygun fiyata ayarlarız...yok lan şaka ayarlamayız, daha neler mk.
edit: iyi yemek yapabilenleri var demiş bazı arkadaşlar. bu en büyük yalandır. bırak erkeklerini, kızları bile yemek yapamaz italyanlar'ın. lan zaten bi pizza bi makarna var yemekleri. pizza zaten evde yapılmıyor, makarnayı da ben onlardan daha iyi yaparım. italyan'la beraberseniz aç kalmayı göze alın derim.
yakışıklılık meselesine gelince, evet yakışıklılar. bir erkek olarak bunu kabul ediyorum. ama bu tipten gelen bir yakışıklılık değil. giyim kuşamlarına, saçlarına başlarına çok dikkat ederler. bizim hatunlar sever böyle şeyleri o yüzden yakışıklı geliyorlar onlara.
özelden ulaşın bana, varsa italyan erkeği isteyen bayan yazarlar, uygun fiyata ayarlarız...yok lan şaka ayarlamayız, daha neler mk.
edit: iyi yemek yapabilenleri var demiş bazı arkadaşlar. bu en büyük yalandır. bırak erkeklerini, kızları bile yemek yapamaz italyanlar'ın. lan zaten bi pizza bi makarna var yemekleri. pizza zaten evde yapılmıyor, makarnayı da ben onlardan daha iyi yaparım. italyan'la beraberseniz aç kalmayı göze alın derim.
laf atma konusunda sıradan türk erkeği profilinden çok daha ötededirler. "sıradan türk erkeği" diyorum bakın. cımbızla gop'tan fikirtepe'den serserinin tekini alıp koymayın önüme.
eğer ki hepsi danilo zanna gibi ise türk erkekleri götlerini yesin erkekleridir.aksi durumda da onlar sizin pipinizi yesin.
4-5 tanesi bağcılara taşınsa ne olacağını merak ettiğim erkeklerdir. italyan - keko gang war izleriz lan fena mı?
Aksanları hoş olabilir ama bence bunlar da avrupa kırosudur.
(bkz: mariano di vaio)
17 sene yaşadıgım şehir en güzel şehri ise floransa'dır guiseppe maezza stadında milan maçlarını izlemenizi tavsiye ederim.
biri ofise gelmişti
adam bildiğin biscolata erkeği gibiydi aq
yanında en yakışıklımız bi sike benzemiyordu.
adam bildiğin biscolata erkeği gibiydi aq
yanında en yakışıklımız bi sike benzemiyordu.
fitilleri kısada rocco siffredi reyiz ne amk. denilesi erkeklerdir.
(bkz: giuliano terraneo)
"Filtresi kısa olsa kaç yazar lan" erkeğidir. Bir defa erasmus'lu arkadaşların yanındayken benzetmişlerdi, az götüm kalktı tabii. Utanmıyorum aq, Türk'üm dedim. Neyse sonra olmadı o iş, keşke italyan'ım deseydim.
çok yakışıklı olurlar.
(bkz: erkek muhabetti)
(bkz: tatava yapma bas geç)
türk kızları kendilerine bayıldığı için aklımda aşırı yavşak tipler olarak canlanan erkeklerdir. türk kızları nedense yavşak erkekleri çok sever.
kurufasulye pilav yiyen türk kızlarının yakutları, incileri, elmasları ama abdullah dibini beceren attır.
yurdum türk kızlarının vazgeçilmezi olmakla beraber, slav kökenli kadınları pek seveni görülmemiştir.
Bir defa fiziksel olarak türklerle cok benzedigi gercegi var. Farkları ise türk erkeklerine göre daha görgülü ve belki modern giyimli olmaları olabilir.
Avrupanın kürdü olur bunlar.
Muhtemelen hristiyan bir millet olsaydık çok daha benzer bir ülke olacağımız ülke.
doğduğum, büyüdüğüm ve yaşadığım yer olan udine'de onbinlercesini gördüğüm, bazılarıyla tanışıp kaynaşma fırsatımın olduğu erkek grubu.
size italyan erkeklerini benim tanıdığım kadarıyla özetleyebilirim.
+ yönleri
+kibardırlar.
+her konuda alttan alırlar.
+sanki kanunla zorunlu hale getirilmiş gibi hepsi bodybuilding yaparlar.
+çoğunlukla yakışıklıdırlar.
+küfür, hakaret etmezler.
- yönleri
-kıskanmazlar
-pistirler(özellikle koltuk altını kesen italyan erkeğine pek rastlamadım.)
-sokakta başka bir erkek size laf atsa sizi koruyacağı yerde arkanıza saklanırlar.
-daha ilk günden sürekli sohbeti cinselliğe sürüklemeye çalışırlar.
-böyle ne nasıl desem üzerlerinde çok ağır çekilmez bir koku var.
-cimridirler.
italyan erkeklerinin yakışıklılıklarından başka kadın adına elle tutulur bir yanları yok.
bir türk kızı olarak benim seçimim türk erkeğinden yana. en azından gerçekten erkek gibiler...
size italyan erkeklerini benim tanıdığım kadarıyla özetleyebilirim.
+ yönleri
+kibardırlar.
+her konuda alttan alırlar.
+sanki kanunla zorunlu hale getirilmiş gibi hepsi bodybuilding yaparlar.
+çoğunlukla yakışıklıdırlar.
+küfür, hakaret etmezler.
- yönleri
-kıskanmazlar
-pistirler(özellikle koltuk altını kesen italyan erkeğine pek rastlamadım.)
-sokakta başka bir erkek size laf atsa sizi koruyacağı yerde arkanıza saklanırlar.
-daha ilk günden sürekli sohbeti cinselliğe sürüklemeye çalışırlar.
-böyle ne nasıl desem üzerlerinde çok ağır çekilmez bir koku var.
-cimridirler.
italyan erkeklerinin yakışıklılıklarından başka kadın adına elle tutulur bir yanları yok.
bir türk kızı olarak benim seçimim türk erkeğinden yana. en azından gerçekten erkek gibiler...
Türk erkekleri olarak ne yaparsak yapalım karizmalarına yetişemeyeceğimiz erkeklerdir.
bişi düşündürmek zorundalar ki bu başlık açıldı. hayret bişi ya. türklerin nesi var?
gençken türk erkekleriyle aynıdırlar.
yaşlandıkça bizim erkeklerimiz göbekli birer amcaya dönüşürken, italyan erkeklerinde bu durum daha farklıdır.
ya bizimkiler gibi bir amca olurlar ya da bir david beckham.
yaşlandıkça bizim erkeklerimiz göbekli birer amcaya dönüşürken, italyan erkeklerinde bu durum daha farklıdır.
ya bizimkiler gibi bir amca olurlar ya da bir david beckham.
güncel Önemli Başlıklar