bugün

çalışmış çabalamış öğrenci için yıkımdır.sefil öğrenci şoku üstünden ancak 1 haftada atar ama o süreçte hafif balataları sıyırır,kendimden biliyorum.tek tesellisi istediği bölüme yerleşmiş olmasıdır.bu kötü anı her tercih dönemi aklına gelip göz seğirmesine ve mide bulantısına sebep olur.
bu puan artış sistemi yüzünden yaşayabileceğin en iğrenç durumlardan biri.
yüzdelik dilimle tercih yapmadığı için kendi hatasından üniyi kaçırmış olması muhtemel bir öğrencinin hatasıdır.
insanların hayallerinin 3. 5 saatlik bir sınavla yıkıma uğradığı ülkemizde acı bir gülümsemeye sebep verendir.
o 0,03 puana kaç kişinin sığdığını düşünürsek, rakamlara takılınmaması gereken durum.
keşke lisedeyken şu derslere biraz daha çalışsaydım, oöbp ımı yüksek tutsaydım dedirten durum. (kişi okul birincisi değilse tabi).
kisfmet
(bkz: ıyı bır sovme sebebı)
eğer bu seneki puanlar göz önüne alınıyorsa hiç üzülünmemesi gereken durum, zira sen o bölümü geçen senenin puanına göre 0 03'le kaçırıyorsun. dolayısıyla bu sene puanlar dilimler arasında 30 puana kadar artış gösterdiğine göre hiç hayıflanmaya gerek yoktur, 5 puan üstünde olsan yine giremiycen büyük ihtimal.
(bkz: allah belanı versin sertaç)
(bkz: yasayan bilir ancak)
yerleştirme sonuçları açıklandıktan hemen sonra sarf edilen söz öbeğidir. bir de bunun ah be bir net daha yapsam bilmem nerdeydim versiyonu vardır. yok kardeşim insanları memnun edemezsin. öss de fulllemedikten sonra hep 1 soru yapamama geyiği devam edecektir.
ben küçükken sarışınmışım feryadının benzeri kendini kandırma metodudur.
bunun için istenilen üniversitenin en düşük puanlı bölümünü seçmek gerekir. diğer durumda 0,03 puanla ancak istenilen bölüm kaçar.