bugün

aslında istanbul'un en kötü yerleri saymakla bitmez ama ben en başa semt olarak mecidiyeköy gülbağ yazarım ve ilçe olarakta kağıthane.
Bağcıları tek geçerim. Burada işim vardı. Girdim arabayla. Navigasyonu açıp e5e ulaşana kadar kalbim sıkıştı. Bı tane boş alan yok. Heryere apartman dikmişler. Güneş girmiyor resmen.Planlama, park bahçe hak getire. Herkes bulduğu boş arsaya çöküp bina yapmış. Sonrada af gelip tapusunu almışlar. Biz de ev sahibi olacağız diye 20 sene kredi ödeyelim.
Esenyurt olabilir. Esenyurt'a artık gezmeye bile anca senede 1 gidiyorum, o da akbatı avm'ye.
istanbulun her yeri berbattır feci bir trafik çilesi çekiyorsun iç içe sıkış tıkıp apartman cehennenemi birbirine yakın semtler ilçeler. burada ancak boğaz hattında yaşayan rantiye kesimi iyi yaşıyor geri kalan berbat monoton sıkıcı bir çöplükte kendini kandırmaya devam ediyor. istanbul pahalı kazıklanmak ve kalitesizliği pahalıya almak ahmaklığından başa bir şey değildir içi boş bir uyduruk ambalaj yiyenlere afiyet olsun biz kurtulduk tercih sizin. burada trafikte bir sürü maganda, öküzle her an başına bir şey gelebilir. deprem, sağlıksız kötü gıda, pahalılık,gidilebilecek yerler erişimin büyük bir çileye dönüşmesi vs. oralara hiç girmiyorum şimdilik.
Esenyurt. Uzak durun.

Bağcılar’ı gop’u filan geçmiştir.