bugün

Kime hizmet ettiğini hala anlayamadığım habire yazar.
cübbeli, badem bıyıklı eli sürekli bıyığını büken bir tip olarak aramızda dolaşıyor gibi.
bıyığım yok.
iki güne çaylak olması yüksek ihtimal.
özel bir insan olduğunu düşünüyorum.
nurcunun teki, boş beleş yazar.
donuz listemde olsa da bazıları gibi donuza eklendiği için açık eksi oy vermek yerine beğenisini oylarıyla dile getirdiği için takdir ettiğim yazar. dur hatta donuzdan çıkartayım.
Kalemi kuvvetli çalışkan bir yazar. inşallah kızdır
Cenned vadana dönmez orada gurulu düzenleri var.
Dayı seni tanımam etmem istemeden kalbini kıracak de bir şey demek istemem ama sen entry girmiyorsun ki entry sıçıyorsun.

Hıdır diye başlık açıyorsun, yazdığın entry "bir isim." Yoğaminagoyim.
ilker başbuğ diye başlık açıyorsun tek görsel ekliyorsun o da ilker başbuğ resmi. Bari iki üç cümle bir şey yaz düşün bul.

Sağlıcakla.
sen entry girmiyorsun ki entry sıçıyorsun.
Gülmekten nefes alamadım.
adam bilgi entrysi giriyor bazıları dalga geçiyor. sözlüğe bak.
iyi bir yazar. şahsım adına teşekkür ederim kendisine.
Hıdır diye başlık açıp bir isim yazılmasını bilgi entrysi sanan arkadaşları görmemizi sağlayan yazar.
Al birini vur ötekine.
her ne kadar takdir etsem ve etmeye devam edecek olsam da zaten varolan başlıkları yeniden açması doğru olmayan yazar. mesela avrupa hun devleti başlığı varken avrupa batı hun imparatorluğu başlığını açmış.
Dün bir konuda bana yardımcı olan bir yazar. Sağ olun hocam. Sol tarafın içinden geçmeseniz bir de..
Entry s*çmaktan su kaybetmiştir.

Bir Su alıp geri dönecektir.
ama sen entry girmiyorsun ki entry s*çıyorsun.
iğdır hakkında 2 ciltlik girdi yazmış adam. Üşenip okumadım ama olsun.
oyumu kullandım bir oy altı ok'a bir oy sayın kılıçdaroğlu'na.
Kein Problem. ich küsse.
görsel
kemal kılıçdaroğluna ve chpye oy vermiş adamın dibi yazarıdır şüphesiz.. kerhaneciyi beşle çarpar üçe böler.
görsel
Kendisine tavsiyem bir başlığa art arda entry girmemesi. Sonradan yazmak istediğin eklemek istediğin bir şey olursa editle, aynı entry'e ekleyebilirsin.
pforzheim' den dünya' ya düzenli veri akışı sağlayan yazar.

facem olsa, takip ederdim.