bugün

Milletin karısına kızın sarkan, taksisine binen kadınları koklayan falan yazarlardır. Onlar kendilerini bilir. Şimdi isim vermeye gerek yok. Bu arada ben ırz düşmanı yazdım, sözlük zorla ilk ı’yı, i yaptı.
koklama nedir lan garavel gibi.
kimmiş o kansız. bacısı karısı başka taksiye nolur.
nasıl kim o?
saymakla bitmez ama vakti zamanında sırf bir kız uğruna yani abazalıktan, ta muğla akyaka'dan bursa'ya gelmek için toplamda yaklaşık 1200 km kadar otobüs yolcuğu yapan bir arkadaş olmuştu.

Benim bildiğim en uzun menzilli abaza bu mahluktu. Ayrıca bu arkadaşın yoksunluk durumu, noter olan annesi tarafından da onaylanmıştı.

işin en komik tarafı, bu arkadaş, bu hormon turizmine katkı sağlamadan önce, önüne gelene abaza etiketi yapıştırmayı çok seviyordu. Hatta kendince hanım user rolü yaparak herkesi afişe etmeye çalışıyordu ve kendini komik falan da zannediyordu. *

Bu hikayedeki en komik kısımsa ta oralardan uğruna Bursalara geldiği o hanımın ulu puanının, dışarıda sözlükten aynı anda görüştüğü kişi sayısından fazla olmadığını öğrenmesiydi. Bu genç kaşarımız da kimyacıydı, o da balon olup uçtu gitti ve muhtemelen bir yerlerde patladı gitti.

Harbi ne oldu çocuğa? Şimdilerde muhtemelen sözlük sözlük geziyordur yazık. Buralarda bir kaç kişi var ve pek çok özelliği bu arkadaşa epey benziyor ama bilemedim.
Ya böyle yuvarlak yuvarlak konuşacağınıza nick verseniz ya. Zaten herkes anonim burada nolacak yani?
görsel
Yine neler dönmüş.
(bkz: true)