bugün

Bana da, hastanede sıkıştırdığı hemşireler söyledi.

Evet
çıkmış çıkmış abisinin sevgilisi discord'dan yazdı bana. adımı ioçk'nin günlüğünde görmüş.

keşbiş olsun.
Oo bu enrty yazıldığına göre iyileşmiş iyileşmiş tamam.
Sen ne ameliyatı oldun bilader?

Lan benden kurşun çıkardılar ortalığı bu kadar velveleye vermedim!
Ne kurşunu Sen vuruldun mu mafya mısın sen yoksa!?!?
görsel
Geçmişler olsun. inşallah vadettikleri (3 cm) kadar büyümüştür.
Bundan sonrası diplerine saplama-çekiçle girmek. Tabii ki saç diplerine.

Dedi az önce abisi..
Iyileştin mi cafer? Dövebilir miyiz artık he ne diyon?
Şşşş n’oldun sen, iyi misin?
ah,insan olmaya ceyrek kala canını korumadın emek yıldızı oldun ki seninle olan projelerimiz yarım kaldı ama yeryüzü çocukluğumuz dağların kartalı ...
Ne oldu buna, kazak örerken eline iğne falan mı battı. * Geçbiş olsun kardiş..
Bazılarınız safi kötülüksünüz, iliklerinize kadar kötülüksünüz hem de, tüm ezilmişliğinizin hıncıyla elinize en ufak bir fırsat geçtiğinde en zayıf gördüğünüzü hunharca zorbalıyorsunuz! Ciğerinizde merhametin kırıntısı yok!

Allahtan güçlü değilsiniz, allahtan değilsiniz!
Yazıklar olsun be.
geçmiş olsun kanki. bir basur ameliyatını amma abarttınız beee! şaka şaka basur değil hpv'imiş.
o da şaka.

basuru, aman mahsuru yoksa ne ameliyatı oldun öğrenebilir miyim kanki?
maalesef ki insanlık öldü. insanlık bizi terk edeli epey bir zaman oldu...
geçmiş olsun. işte bunlar hep kemerlenmemenden kaynaklı sorunlar. çekecekti abin 2 kemer tertemiz hiçbir şeyin kalmayacaktı.
(#47285816)

Doğum günüsüymüş. Kutlamazsak küser şimdi. iyi ki doğdun premses, nice sağlıklı, mutlu, güzel yılların olsun.*
iyi ki doğdun meymun sen olmasan kimle uğraşacaktım canım sıkılırdı hep.

görsel
Mutlu yıllar niloya..
höpi börtdey.
doğum günün kutlu olsun abi. mutlu yıllar.
Oğğ eleman yaşıyor muymuş ya?
T: Dövülmeyi hak eden biri *
Doğum günün kutlu olsun iock.
insan olmaya çeyrek kala

insan evladı, bazen kendini sorgulamadan yaşayıp gider. Düşünmeden, sorgulamadan, empati kurmadan geçer günler. Ama bir yerde bir şey olur, bir olay, bir söz ya da bir yüz... işte tam o anda, insan olmaya bir adım daha yaklaşır. Çünkü insanlık dediğin şey, "ne yapıyorum ben?" sorusuyla başlar.

Çeyrek kala olanlar ise o soruyu sormaktan korkanlar. Belki o soruyu sormanın yükünden, belki de cevabını bildiklerinden ama kabullenemediklerinden... Hala kendilerine 'insan' diyebilmek için umut taşıyanlar.

Bazen uyanır mıyız o çeyrekten? Belki. Ama uyanmasak da o yolda olmaktır mesele. Yol insanı insan eder, varış noktası değil.

(bkz: kendine bakmak)
(bkz: insan olmanın anlamı)