bugün

genelde sevgilinin ya ayrılırken ya da ayrılma sinyalleri verdiği zamanlarda kurduğu, o an insanın ömründen ömür götüren cümlelerdir. yine o ayrılık zamanı geldiğinde kırılan kalbine bakıp insanın kendine söyledikleri de acıyan canı daha da acıtır.

"züleyha'ca bakışlarıma yakup'ca kör kaldın. ey ahmak yüreğim! kuyudan gelen her sesi sen yusuf'tan mı sandın?"
sevgilim var.

hoşlanılan kişiden duyulursa.
(bkz: aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor)
Senden ayrılan sevgiliye son bi kez su sorunun sorulup cevabının alınmasıdır.
- 'Gerçekten beni sevmiyor musun? Yüzüme bakarak söyle lütfen'
+ 'Hayır'
(O an zaten kıyamet günüdür ve dünya yavaş yavaş batmaya başlar)
"aslında insanı en çok acıtan şey, hayal kırıkları değil, yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır." -dostoyevski
yanımda ağlama.
''şu anki ilişkimden çok memnunum, bu kadar ciddi düşünebileceğimi hiç düşünmezdim ama inşallah evlenirim onunla...''

(bkz: ya ben lan neyse bir şey demiyorum)
hiçbir cümle oğlu askerde olan annenin duyduğu "basiniz sağolsun" dan aci olamayacaktir.
şeklini semalini tipini sikeyim.
senin gibi evladın allah belasını versin!
Artik seni sevmiyorum.
buraya kadar artık bitsin.
ben artik seni sevmiyorum onu seviyorum. en sevdiğinden duyunca gercekten can acitir.
servis söförünün gardaşşş nörüyonngg cümlesi her sabah canımı yakmaktadır.
boş boş konuşma ve sanane'dir.

ulan konuşmanın boşu mu olur her konuşma içeriğine öre bilgi saçar ve bir insan bir konu hakkında yorum yapıyorsa ucundan bucağından bir yerlerinden ilgilendiriyordur, sanane deme ulan.
o konu da dahilmiş.. (bkz: vize) (bkz: final)
bundan sonra ne sen bana dokun ne de ben sana.
sana yalan attım cümlesidir.
söylendiği anda başından aşağıya kaynar suların indiği andır.

sevgilinin "sen bana karışamazsın" cümlesi *
derin bir konu konuşulurken sadece "tamam" "iyi" gibi cümlelerin kullanılması.

her güzel şeyin sonunda olduğu gibi "bitti" cümlesi. birde bunu facebook veya sms yoluyla bildiriyorsa intihara teşebbüs olur. *
Karşı cinsten duyabileceğiniz tabi gönlünüz varsa sizi üzecek cümlelerdir.
-sen git arkadaşını yolla.
Seni kardeşim olarak görüyorum ben bunu bana yapamazsın.
"ağlamak için gözden yaş mı akmalı? dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?"
başvurunuz reddedildi.
doğuştan dilsiz ve sağır olan küçük irem in el işaretiyle "abla güneş doğup batarken ses çıkıyor mu?" diye sorması...