bugün

Ismi oldukca sacma kitap.

Ingilizce bilerek hepinizi i fuck you o zaman. Iyi geceler.
çok anlamlı ismi olan kitap.
rüyası vardır akıllara zarar.
kleopatranın havuzundayım bir sürü kadınla.kleopatra yok her nedense. Hvuza ulaşan tahta kapının sürgüsünü sürmüşüm, noolmaz noolmaz bu kadar kadınla çırılçıplak basılırım, beni siktir et, kadınlar rezil olur.bana noolcak. Helal olsun herife derler. Havam olur kısmetim açılır. Kadınlar bana üzüm yediriyolar armut yediriyolar. Bi tanesi ayva yedirmek istiyor, yemiyorum. Oramı buramı mıncıklayıp kıkırdıyorlarken telefon çalıyor. Nasıl çalar?ne telefonu? Kleopatranın havuzunda telefonmu var?kleopatrayımı arıyorlar?kleopatra bizimi arıyor?kadınlarda şaşkın... Açtım gözümü. Hassiktir çalan telefon benim...hızla yumdum gözümü ortada ne kleopatra var ne havuz ne üzüm ne kadınlar.gri beyaz bi boşluk. Telefon çalıyor görüntü yok. Düşte arıza var.
her ferhan şensoy kitabı gibi komik,okunası bir kitap.

--spoiler--
efendim yazar burada amerika'da geçirdiği kısa süre içinde yaşadıklarını mizahi bir tutumla anlatıyor, üstat malum fransızca biliyor ve fakat ingilizceye vakıf değil,sonra olaylar olaylar...
--spoiler--
--spoiler--
(bkz: sanovabiçs) ile yaran kitaptır. ferhan şensoy boş bulunup amerikalılara bu sözü söyler. herkes şoke olmuştur. fakat groteski abdullah de vito durumu çok iyi kotararak, bu türkçede haydi gidelim anlamında bir deyimdir buyurur onlara ve olay tatlıya bağlanır.
--spoiler--
yakmayacağım bir kitaptır. ki zaten ben kitap yakmam. kitaplar yakılmaz zaten.

neyse, ferhan şensoy'un diğer kitaplarının yanında, çerez bir kitapmış gibi duruyor aslında bu kitap.
neden öyle bir havası var, bilemedim. biraz adından, belki biraz da kapağından...
öyle değil ama, gayetle keyili bir kitabı bu da üstadın; tam okul gidiş dönüşlerinde yolda okuma kitabı.
hiç düşünmeden yakabileceğim gereksiz bir ferhan şensoy kitabı.
arka kapağında "bir gün tiyatroyu bırakabilirim evet ama ölene kadar yazacağım" buyurusu vardır üstadın.
1992'de yayınlanmıştır.
(bkz: ferhan sensoy)
acapulco sahillerini anlattığı,dünyanın en güzel margaritasının hazırlandığı,boğa güreşi seyrettiği bir meksika tatili yapmış olup,amerika teksasdaki* bir tiyatroda eserini sahnelemek üzere götüren ve türk-amerikan tiyatroları karşılaştırmasını yapan,ayrıca varlığını groteski abdullaha borçlu olan kitaptır.kitap hakkında daha fazla bilgi verirsem kimse okumayacağı için bukadarını anlatabildiğim süper komik bir kitaptır.
ümit besenin ingilizce bilip bilmediğini düşündüren başlıktır
i love you
i love you
do you love me
yes i do
akıllara sanal mahir i getiren kitap ismi.
ferhan şensoy kitabı.
güncel Önemli Başlıklar