bugün

ufak bir çeviri için şuan sözlükte aradığım yazarlardır.
Im ready for everything.
Even death...
Beleşe çeviri yaptırmak isteyen çakal uuser'lerin ara ara hortlattıkları olta.
(bkz: speaking english i live in english)
Siz ingilizce konuşmayın dediğim yazarlardır.
What the fuck?
okay guys, my english level b1 and i have been learning english for five years. i find this language very good and i love english very much. i think people learn english for self-improvement. goodbye guys, i believe in you.

this language is not hard, just reading and listening.

alın lan düzelttim sizi gidi "insancıklar" yorgundum biraz o yüzden yanlış yazdım. sanki siz hollywood yıldızısınız. sinir oldum.
götüm gibi ingilizce'nle bir de ingilizce zor dil değil demeye çalışmışsın. nıç nıç nıç...
"Are you cola " seviyesinden bir tık daha iyi ingilizcen.
lan hayatta hiçbir vasfı olmayan mallar. önemli olan anlıyor musunuz onu söyleyin bana. anlıyorsanız siktirin gidin hadi.
konuştu buckingham dükü...

bence en az üç dil bilmeyeni sözlüğe almamak lazım. seviyeyi düşürüyorlar.
ar yu kola 2 oldu.
yes i do.
Way to go viavia! U need to work a little bit more on your sentence structure but overall ur english level is pretty fucking nice.
Keep up the good work!

görsel
Fire in the hole * . . Bir zamanlar çok çok iyi seviyede ingilizcem vardı. Şimdi kendime yetecek kadar. Oyunlarda iyiyim.
görsel
Senin için bu ingilizce metnini düzelteceğim.ingilizceni geliştirmeye faydası olur umarım.

okay guys. my english level is b1 and i have been learning English for five years . and this is a very good language and i love english very much. i think the reason of people learning english is, just for self improvoment. goodbye guys. i belive in you.

this is a language that is not hard just you need to practise on reading and to listening
senin için bu ingilizce metnini düzelteceğim.ingilizceni geliştirmeye faydası olur umarım.

hi, my name is viavia. i'm 13 years oldu. i am disco, i am sex. i want girls from "sözlük" to i kiss you mahir. write me private. nude girls, naked pictures.

bu şekilde de kullanabilirsin kardeşim. çok etkili olacaktır.
Farklı milletten insanlarla iletişim kurabiliyorsaniz, okuduğunuzu anlayabilirsaniz ve yazabiliyorsanız-illa ki herkes hata yapar- bir sorun yoktur. Ama olabildiğince kullanmak ve yeni kelimeler öğrenmek önemlidir