bugün

Var böyle dallamalar. Kılıçdaroğlu'na oy atmak zorundaymışız! Evet zorundaymışız. Muharrem ince veya herhangi bir muhalif e oy atmak akp'lilik imiş. Kusura bakma y-chp'li. Y-chp diyorum çünkü şuanki CHP nin Atatürk ve altı ok çizgisindeki Chp ile alakası yok. Şuanki CHP olsa olsa HDP izmir il başkanlığı gibi bir şey. O yüzden y-chp.
94'te malum şahsın muhalefet kavgası esnasında nasıl aradan sıyrılıp belediye başkanı olduğunu bilen, bazı beynini siktiklerime kapak olmuş chplidir. ve evet, kılıçdaroğlu = erdoğan diyorsan akplisin yani lafını da dibine kadar hak edersin. bir de büyük oyun gören versiyonları var bunların ahaha. yandaşıyla muhalefetiyle siz akp'yi köküne kadar hak ediyorsunuz. evet.
Üstteki numune bunların zihniyetin örneği. Kardeşim demokrasi var demokrasi. Oy bölünüyormuş vs vs sikimde değil. istediğim kişiye tatmin olacağım kişiye herhangi bir kaygı gitmeden oyumu veririm. Madem oy bölünüyor diye ağlayacaktınız 75 yaşındaki komedi kemal'den başka aday mı bulamadınız?
ülkede halen demokrasi olduğunu sanan ılık götlü emtiaları bize göstermiş chplidir. kime verirsen ver sikimde değil ama senin cehaletin benim yaşamımı etkiliyor, bunu anlıyorsun di mi? mansur diyordunuz ekrem diyordunuz, adamlar kılıçdar'ı destekliyor ve onun için meydanlarda oy isteyecek. madem o adamların peşinden gideceksiniz, adamları dinlesenize işte. parlamenter rejime geçilsin kılıçdar'ın da diğerlerinin de hesabı sorulur.
1994 yerel seçimiyle bu seçimin ne alakası var ki? Yerel seçimlerde 50+1 diye bir kural mı var?

Muharrem ince zaten 2. turda Erdoğan'ın karşısındaki adayı destekleyecek. dolayısıyla değişen bir şey yok. sadece 2 hafta daha beklemiş oluruz. O da akp'nin aleyhine bir durum. çünkü gün geçtikçe akp'nin oyları düşecek.
Üstteki radikal kemalist teorisyen nickli yazar matematiksel izah ile bu cahilleri küskülemiş adeta. Tebrik ediyorum kendisini. Yerel seçim ile cumhurbaşkanlığı seçimini bir tutar cahillere ne anlatabilir ne kanıtlayabiliriz zaten.
maksimum yüzde 3-4 alacak ince için, ilk turda işi bitirebilecek kılıçdaroğlu'na oy vermeyen potansiyel ampuldür.
burada siyasi felsefe yapıp, sanki 22 yıldır halkın anasını siken kemal kılıçdaroğlu'ymuş gibi karalama politikası yapan sözde akp karşıtlarına da hay kılıçdaroğlu silksin sizi demek istiyorum. cevabı sandıkta verecektir kendisi.

(bkz: ben kemal geliyorum)
https://twitter.com/Torre...ZynsNMdifZLelc4w&s=19
görsel
güncel Önemli Başlıklar