bugün

en acısı da dışlanmak olsa gerek.orada da dersler bütün okullarda olduğu gibidir.tek farkı aynı zamanda dinimizi de çoçuklarımıza öğretmektedir.insanların nefsine ağır gelebilir.ama olması gereken bir eğitim şeklidir.müslüman olupta neden dinimizi öğrenmek istemeyiz bilemiyorum.
Yeni başlayanlar için arapça dersi zorlayabilir. Dokuzuncu sınıfların sınıfta kalmalarının en büyük nedeni arapçadır.
Kuran dersi hocalarının mahreçlere aşırı önem vermesi. Önem verilmemeli demiyorum, bunu abartan hocalar çok fazla.
"tecavüze uğrama riski" dir.
cin, melek gelecek diye geceleri uyuyamamaktır.
ben okudum ve 4 yıllık mezunuyum. 9. sınıfta eğer arapçayı iyi öğrenirsen ki kolaydır diğer yıllar çorap söküğü gibi geçer. hatırlıyorum 9. sınıfta çoğu arkadaşlarım sınıfta kalmıştı. çünkü arapça ları iyi değildi. bide matematik geometri gibi derslerle dini dersler birlikte yürümüyor. çok zor oluyor. matematikten hep kaldığımı hatırlarım hep hoca yüzündendi. bizi takmıyordu. nede olsa imam olacaklar diye derse girmiyordu. ben hukuk çu olmak istediğim için ve matematiğimin temelinin bozukluğu olduğu için çok çile çekiyorum. imam hatibe gideceklere iyi okusun ilk yıl önce arapça kuran sonra matematik geometri derslerine önem versinler. diğer dersleri (hadis siyer) zaten küçükken anamızdan babamızdan öğrenmişiz. sınava son gün kala bi göz atın yeter bu son saydığım dersleri.
imam hatipe özel olan tüm dersler. Alan derslerinin hepsinden kalmıştım arkadaş.

Birde saça çok karışırlar. Bu yüzden sınıfa pencereden giren arkadaşım var. Hey gidi günler *
görsel
dünyanın gerçeklerini, bilimi öğrenmek yerine arapça ezgilerle çarpık, yarım bir bilim anlayışı olduğu için zordur. bir de ilim denen ne olduğu belirsiz kafa ütüleme aracı vardır.
dışarıda senin yıllarca kadınları zorlayarak kapatma ve namaz kılmayan insanları öldürme eğitimini aldığını düşünen büyük bir şuursuz grup ile başbaşa kalmaktır. ben de kapatılması yada ders içeriğinin düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum ama okuyana by kadar yüklenmek anlamsız.