bugün

ama nokta hala durmaktadır.
"ilim bir noktaydi cahiller için çoğaltıldı" şeklinde de bilinir.
(bkz: bütün kitaplar tek bir kitabı anlamak içindir)
(bkz: gerçeğin karşısında ilim bir noktadır)
buraya böyle bir başlık açıp da (üstelik altını bir iki satırla dahi olsa doldurmadan bırakmak suretiyle), belki de ansiklopediler dolusu bilginin dahi olayın batınına dair tek bir done bile sağlayamayacağı bir konuya değinmek en iyi niyetli ifadeyle bülhlükten ibarettir. Bu önermeyi saçma addeden kardeşimizinse yapması gereken naçizane böyle ipe sapa gelmez satırlarla katkıda bulunmak yerine ya hiçbir şey yazmamak ya da eğer konu umurundaysa, 'zan'da bulunmadan evvel birazcık olsun araştırmaya çalışmaktır. Söz Hz. Ali'den çıkma olup sahihtir. (bkz: hz Ali) hakkında girilmiş entryim incelenirse, efendimizin onun hakkında düşündükleri çok daha rahat kavranabilir. Gerçekten bilgi edinmek isteyen arkadaşlarda (ki buna meat loaf'da dahildir, isterlerse özel mesaj atmak suretiyle irtibata geçebilir; biz de dilimiz döndüğünce ve karşı tarafın nasibi doğrultusunda bir şeyler vermeye çalışırız.
hz. ali nin söylediği müthiş laf.

gereksizi çıktığında gerekli kalır ama gereksiz gereklinin etrafını sardığından gereksiz gerekliden üstün çıkmıştır. acayip bir cümle oldu ama doğrusu da bu.
insanların cahillikleri yanlışın karşıtı olan doğruyu ortaya çıkardıkça ilim bize daha neler öğrenmemiz gerektiğini gösterdi diye açıklaması yapılabilecek harika cümledir.
bir gün bir kitapçı açarsam tabelasına yazacağım sözdür.
Hz. Ali'nin o noktayı bir kez daha koyduğu sözdür.
Kendime, çevreme, Türkiye'ye ve Dünya'ya bakıp bakıp, hemen her gün hatırladığım hikmetli sözdür.
Tam olarak bundan bahsedilmektedir.

görsel
ilmin kapısı olan, fatıma'nın zevcesi, hasan ve hüseyin'in babacığı imam ali'nin sözü. Yiğit ve bilgili bir adamdı.
güncel Önemli Başlıklar