/10
kendini bu saatte dahi içtiren. kahretsin kurtulamıyorum çekim alanından..
(bkz: ice tea mango)
içerisinde bağımlılık yapan madde tespit edilmiş içecektir.
her nedense bim'den alınanlarının tadının daha farklı olduğu müthiş içecek.

ama bim işi olmadı.
Nestea den daha yogun bir çay tadına sahip olan içecektir.
tadı iğrenç olan içecek. normal sıcak çaya şeftali suyu sıkıp iç daha iyi.

(bkz: berbat içecekleri seven türk insanı)
bir süre ard arda içmeniz sonucunda tadından gitgide nefret edeceğiniz içecek. en fazla günde bir içmeniz tavsiye edilir.
limonlusu varken neden icildigini merak ettigim icecek.
şuan itibariyle tükettiğim içecektir. bağlılık sınırlarını aştıran olmazsa olmazlardandır.
her gördüğünüzde kötü bir anınızı aklınıza getiren içecektir.
"soğuk içiniz." e ilk defa şiddetle katılmamızı sağlayan lipton mucizesi.
babamın "bu ne ya içinde şeftali bekletilmiş su resmen!" diyerek yorumladığı lezzete sahip içecektir. oysa ki süper içecektir. iyi ki vardır da kolanın pençesinden beni kurtarmıştır.
"olsa da içsek" içeceğidir.
kısır yapar.
ne zamandır görünmeyen yazar.
nickini alan yazar beni bağışlasın ama ibne içeceği. ne o lan öyle. ya kola iç ya çay, ya ayran. çay suyuna azıcık meycve aroması bulaştırmışlar al sana ice tea. yalan lan ona giden paraya yazık!
edit; fb'li olmasına rağmen, çok severek okuduğum saylonmuzaffer'e teşekkür edip kendisine bir şişe en iyisinden şirince şarabı yolluyorum.
Su niyetine yıllardır içtiğim içecek. Bim de litresi 1.2 tl ye satılmaktadır. *

tabi lipton olanı zira nestle si bir halta benzemez.
yaz içeceği, dostluk içeceği.
limonlusu kadar güzel olmayan sulu şey.
yaz kış farketmez, içilmeye doyum olmaz...
light versiyonu ağız burkan normaline ise doyulamayan içecek. tabi ki lipton olmak şartıyla.
sürekli alışveriş yaptığım bakkalın ısrarla getirmediği* içecektir. eve ya ice tea mango ya da ice tea limon ile dönüyorum. geçmişinde şeftali ile kötü anılarının olduğu düşüncesindeyim.
bilumum içki içilen ortamlarda bira bardağına ice tea şeftali diye sipariş verilen içecek.*
son zamanların en kral zararsız içeceğidir. her şeyin yanında gider.
ice tea limonu içip mide bulantısı yaşadıktan sonra ağız tadıyla içtiğim ice tea aromasıdır.
© copyright 2005 - 2026