bugün
- imamoğluna bursa da şok17
- kadınlar yemek yapan erkeklere bayılır8
- 2023'ün başkomutanı8
- seçime 2 5 ay kalması hala aday olmaması24
- cannes valerenga jardel9
- frank lucas nihavend longa milas1611
- elleri güzel erkekler8
- 26 ocak 2023 sabahat akkiraz tweet i11
- türk sağının bütün sermayesi ve hikayesi bitti20
- l'e o n13
- aykolik'in kendisini gülşen'e benzetmesi16
- uykusuz dergisinin kapanması21
- sözlükte kimsenin entry girmemesi21
- 20 yaş büyük biriyle olur mu22
- kar yağınca yapılacaklar22
- italyan erkeklerinin sozlukte yazar olmasi15
- otomatik vites araba kullanan erkek11
- bana bir şey olmazcılık10
- evlenince çocuğunun kötü olmasından korkmak18
- şişmanlarsam kimse bana tecavüz edemez8
- kulak kiri çıkarma yöntemleri12
- arabaya cinsel ilgi duymak normal mi sorunsalı11
- kemal kılıçdaroğlu12
- karım beni 12 farklı kişiyle aldatmış19
- anın görüntüsü18
- cekirdek citlerken kola icerim14
- dogukanin babasiyim9
- tuhaf erkeklerle konuşmaktan kaçının8
- 9 yıllık karının galerici kürdün birine kaçması8
- otopsiraporlari ile arkadaş olma isteği9
- zafer partisi8
- nurculardan nefret etme sebepleri14
- üstteki yazarın ayak numarasını tahmin et11
- güzel kadınlar yokmuş gibi davranmak11
- yaparsa akp yapar11
- 26 ocak 2023 israil'in 9 filistinli öldürmesi11
- 9 yıllık karının seni zaten hiç sevmemiştim demesi17
- aşk acısının aşırı abartı olması11
- akp nin gitme vakti gelmiştir13
- necip fazıl'ın kumarhanede ne işi vardı sorunsalı13
- türk işçilerin suriyelilerden daha tembel olması11
- sevgilinizin size küfretmesi18
- regaip kandili10
- akp zihniyeti9
- pkk ve fetö'nün en çok nefret ettiği parti16
- kızların çirkin erkek görünce verdiği tepki14
- dine mi dine inananamı saygı8
- isveç'i protesto için vestel'e saldıran ülkücüler8
- türkiye 5 6 ay sonra nato'dan ayrılacak13
- tayyip abi'nin ayakkabısını yalamamız lazım21
öncelikle iç mimarlık ile karıştırılmaması gereken bölümdür. iç mimarlık sayısal, iç mimarlık ve çevre tasarımı eşit ağırlık puanı ile öğrenci alır. iş imkanı iyi diye duymuştum. ama net bir bilgim yok.
Tm 1 puanı ile alır. özel yetenek sınavlarına da tabi tutulduğunu duymuştum ancak bu son bilgi kesin değil.
bazı vakıf üniversiteleri ve mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi'nin yetenek sınavıyla, kalan üniversitelerin ise tm-1 puanıyla öğrenci aldığı bölüm. basic design dersine dikkat edilmelidir, ilk seneden kalmak istenmiyorsa o derse özel bir emek harcanması gerekir.
soyut şeyleri somuta dönüştürme gibi bi merakınız varsa kesin seçilmesi gereken bölüm (mimarlık ve entas ile birlikte) ama diyorsanız ki ben kitaptan okuduğum şeyleri ezberleyip bölüm bitirmek istiyorum, bu bölüm size göre değil. çünkü size verilenler ile istenenler arasında uçurum var. hocalar size 1 kelime verir mesela, hiyerarşi der, siz bunu 4 hafta düşünür bulamazsanız, sıçtınız. istediğiniz kadar projeye emek verin, yanlışsanız d'lere c-'lere razı olacaksınız. ama eğer hocalarınızla aynı frekansı tutturduysanız yaşadınız, çünkü hiçbir şey, haftalarca aylarca uğraşıp, beyin yakıp, parmak kesip ortaya çıkardığınız projenin beğenilmesi kadar güzel bir haz veremez (diğer fakültelerde böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, belki iletişim'de vardır). uzun lafın kısası sabırlı, el yatkınlığı ve hayalgücü olan kişilerin seçmesi gereken bölümdür. ha bir de en az 2-3 adet içmimarlık dergisine üye olmak lazım, fikir vermesi açısından.
soyut şeyleri somuta dönüştürme gibi bi merakınız varsa kesin seçilmesi gereken bölüm (mimarlık ve entas ile birlikte) ama diyorsanız ki ben kitaptan okuduğum şeyleri ezberleyip bölüm bitirmek istiyorum, bu bölüm size göre değil. çünkü size verilenler ile istenenler arasında uçurum var. hocalar size 1 kelime verir mesela, hiyerarşi der, siz bunu 4 hafta düşünür bulamazsanız, sıçtınız. istediğiniz kadar projeye emek verin, yanlışsanız d'lere c-'lere razı olacaksınız. ama eğer hocalarınızla aynı frekansı tutturduysanız yaşadınız, çünkü hiçbir şey, haftalarca aylarca uğraşıp, beyin yakıp, parmak kesip ortaya çıkardığınız projenin beğenilmesi kadar güzel bir haz veremez (diğer fakültelerde böyle bir şey olduğunu sanmıyorum, belki iletişim'de vardır). uzun lafın kısası sabırlı, el yatkınlığı ve hayalgücü olan kişilerin seçmesi gereken bölümdür. ha bir de en az 2-3 adet içmimarlık dergisine üye olmak lazım, fikir vermesi açısından.
Sayısaldan alım yapan iç mimarlıktan ne farkı olduğu merak edilen bölüm. Eşit Ağırlıktan alım yapmakla birlikte puanları da sayısaldan alım yapan iç mimarlığa oranla düşüktür, nedeni merak edilir...
mimarlık dalında bir bölüm. pek fazla ayrıntılı bilgi bulunmuyor.
tercih etmeyi düşünen çok yakın bir arkadaşım için kafamda sorular var bu bölüm hakkında. mezun olan ya da okuyan yazarlarımız olup olmadığını merak ediyorum. eğer varsa öyle birileri yardımcı olurlarsa sevinirim.
tercih etmeyi düşünen çok yakın bir arkadaşım için kafamda sorular var bu bölüm hakkında. mezun olan ya da okuyan yazarlarımız olup olmadığını merak ediyorum. eğer varsa öyle birileri yardımcı olurlarsa sevinirim.
Allah yardımcımız olsun lakin çok zor bölümdür. ilk yıl sadece okuldan eve evden okula gittim.
Tm'den alan mimarlık.. Düşünülesi.
iki bin lira maastan fazlasina alamayacak olan meslek türü.
Okumasi cok zormus.
Masrafli diyorlar.
Mezun olduktan sonra is bulabime imkanlari nasil hangi universitede okudugunun gercekten onemi buyuk mu acaba vs vs diye merak ettigim meslek.
Masrafli diyorlar.
Mezun olduktan sonra is bulabime imkanlari nasil hangi universitede okudugunun gercekten onemi buyuk mu acaba vs vs diye merak ettigim meslek.
Tm 1 puan turunden alan bolum. Gayet tatli geliyor kulaga. Sabirli insanlara goredir. Geceler boyu projeyle ugrasip ugrasip sonra jurinin begenmemesi zor olsa gerek.
Bilgisi olan varsa beni de bilgilendirsin, lütfen.
iç mimarlıkta çok para var tlc de bir emlak programı vardı karı koca mimar çift ucuza eski hasarlı evleri alıp dekore ediyor onarıyor ve 2 katı fiyata satıyor tabi bu texas ve kanada da tc de işe yarar mı bilemem.
güncel Önemli Başlıklar