bugün
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız18
- 21 eylül 2023 club brugge beşiktaş maçı11
- bursa da etek altı fotoğraf çeken market çalışanı18
- bir şey itiraf et11
- şeyh sait14
- sözlük yazarlarının ilişki durumu11
- beyin yakan sorular sponsorlu
- merve taşkın'ın aylık kazancı21
- savaş cebeci kaan kazgan kavgası30
- gecenin şarkısı9
- excornist kız olsaydı10
- kendini nasıl hissediyorsun17
- günün sözü12
- anın görüntüsü17
- bir kadınla on dakika soluksuz öpüşmek15
- sözlüğe koca aramaya gelen kadın yazar11
- rüyamda zehra güneş'e sarılıp öpmem8
- 20249
- kötü hissedildiğinde sığınılan kişi11
- atatürk ün yaptığı en büyük hata10
- iyi bir insandan kötü bir insana dönüşmek18
- 21 eylül 2023 fenerbahçe fc nordsjaelland maçı20
- instagram kullanmıyorsan senle konuşmam diyen kız12
- 21 eylül 2023 faiz kararı21
- 20 eylül 2023 galatasaray kopenhag maçı40
- elysium019
- atatürk fotoğrafına uygunsuz davranan o çocuğu40
- kenan evren8
- üstteki yazar hakkındaki niyetini söyle17
- kemalistlerin atatürk ü hiç eleştirmemesi13
- 8 bin liradan 100 bin liraya çıkan kira9
- sma dilencileri15
- wifi şifresi isteyen komşudan kurtulma yolları15
- akp lilere bir söz bırak10
- iş yerinde mini etek giyen şahıs16
- sözlüğün en güzel kızı olarak beni yaz diyen kız15
- düğünde karşılıklı twerk yapan gelin ve damat8
- yakıta zam geldikçe trafiğin artması19
- husamettin kokorecsever15
- arapları çok seviyorum ne yapmalıyım12
- melahel8
- dincilerin tarihi eğip bükmesi10
- elektriğe yüzde 30 zam18
- murat kekilli denince akla gelenler25
- geceler uzadıkça zamanın geçmemesi9
- evlenmek isteyip evlenemeyen erkeklere tavsiyeler11
- eslyyum0113
- oflu kafakoparanus12
- kaşların bir işe yaramaması10
- grup vitamin tarzı şarkı sözleri8
- itici gelen hitap şekilleri23
güzel türkçemizde bazen amiyane tabirler vardır, lazım olduğu için vardır. çok afedersiniz ama - iyi bok yedin - gibi. buda iyi bok yiyen prof celo iddiası. bilimden dem vuran yurdum ateisçiklerini sazan yerine koyup bı olta attı bu kavuğumun profesörü, hepsi balıklama atladı. hani ya la bilim kanıtla delille çalışırdı, noldu? dinsizlik felsefesi yapan bu çakma prof. sadece iddiaya dayalı konuşuyor, tıpkı darwinin emrim teorisi gibi. adı üstünde teori. hipotez. kanıt yok. delil yok. ispat yok. bunlarda bu tip mecralara, bunun görüşlerini mal bulmuş magribi gibi oraya buraya taşıyor. hepsini kekliyor. madem bir iddia atıyorsun ortaya o halde ispatla. nerde ispatın, yok. ya sen kimsin, Hz Musa (a.s.) ile uğraşmak kim? hacmin ne? julün kaç? firavun baş edememiş boğulmuş, senin ne haddine. otur oturduğun yere bok yeme. Hz Musa nın hiç yaşamadığını iddia eden sensin, ispatta sana düşer çakma prof. ateizim bilim değildir. olsa olsa dinsizlik felsefesidir. yani akıl oyunu. yani zan. öyle olduğunu zannediyor. gerçekte delili yok. tıpkı bu meselede olduğu gibi. bunun iddiasına karşı başka bir hoca da oturmuş uğraşmış araştırmış kitap yazmış. var mı okuyan? yok. bak al oku. müslümanları cehaletle suçlayanlar, siz çok mu alimsiniz? herif sizi bildiğin kekliyor lan. cahil ateistler..
https://www.indyturk.com/...%C4%B1s%C4%B1rda-aramak-2
https://www.indyturk.com/...%C4%B1s%C4%B1rda-aramak-2
nasıl yok var işte: kızıldeniz.
böyle başlıklar açıp halkın dini inançlarıyla dalga geçiyorsunuz...
(bkz: Omo bozom kotsolomozo hokorot odoyorlor)
(bkz: Omo bozom kotsolomozo hokorot odoyorlor)
Musa'nın olmadığının bilimsel kanıtı:
görsel
Musa'nın yaşadığına dair fikir belirten kişiler de bilimsel ispat getirsin.
görsel
Musa'nın yaşadığına dair fikir belirten kişiler de bilimsel ispat getirsin.
dinde kanıt aranmaz...
vardır dediklerinde inanırsın, yoktur dediklerinde de inanırsın.
inanmazsan cehennemliksin.
var olan bütün dinlerde böyledir.
totem dininde bile.
sen ister musa var de ister yok de ,inananın fifisinde olmaz, rehber(tek yaratıcılı din için) tevrat'tır..
vardır dediklerinde inanırsın, yoktur dediklerinde de inanırsın.
inanmazsan cehennemliksin.
var olan bütün dinlerde böyledir.
totem dininde bile.
sen ister musa var de ister yok de ,inananın fifisinde olmaz, rehber(tek yaratıcılı din için) tevrat'tır..
(bkz: tüm dinler masaldır)
Kainatın yaratıcısı olan Allah var demişken siz küçük beyinli aciz acıkan susayan orası burası ağrıyan ölümlü mahlukatlar yok dese ne yazar. Ne doğumuna ne ölümüne malik olamayan insanın kibir ve küstahlığı ölümle son bulur.
bunlara gezegenler seks yaparak oluşuyor yazsalardı ona da inanırlardı...
Bu ateist tayfaya ne oluyor ben de bunu anlamıyorum?
Musa peygamber sizi iyi yakmış. Adamın varlığı bile sizde fena ard yanıklığı oluşturmuş.
Ateistin yobazı ve bağnazı da, en az Müslüman yobaz ve bağnazı kadar iğrenç, leş, tehlikeli ve toksik tiplerdir.
inanmıyorsan, inanma arkadaşım. Bu senin tercihin ama kalkıp inançlı adama da salça olmayın lan her gün. Reisçi çomarların fularlı versiyonu sizsiniz.
Aynı sığlık ve aynı bağnazlık devam ediyor bire bir hem de.
Eve geçince argümanlarla yazacağım şu an ofisteyim.
Yanık kremi siparişi verin gençler, iyi gelir.
Edit : Aslında peygamberler sizi yakmış anlamında yazdım. O yüzden editledim.
Musa peygamber sizi iyi yakmış. Adamın varlığı bile sizde fena ard yanıklığı oluşturmuş.
Ateistin yobazı ve bağnazı da, en az Müslüman yobaz ve bağnazı kadar iğrenç, leş, tehlikeli ve toksik tiplerdir.
inanmıyorsan, inanma arkadaşım. Bu senin tercihin ama kalkıp inançlı adama da salça olmayın lan her gün. Reisçi çomarların fularlı versiyonu sizsiniz.
Aynı sığlık ve aynı bağnazlık devam ediyor bire bir hem de.
Eve geçince argümanlarla yazacağım şu an ofisteyim.
Yanık kremi siparişi verin gençler, iyi gelir.
Edit : Aslında peygamberler sizi yakmış anlamında yazdım. O yüzden editledim.
bunun iddiacısı önce kendi babasına kanıt arasın.
sonra allaha iftira atsın ve allahtan belasını bulsun inşallah.
sonra allaha iftira atsın ve allahtan belasını bulsun inşallah.
adamlara şeytan neden boşta geziyor tanrı onu yok edebilecekken dünyaya kötülük yaymaya devam ediyor diyoruz çıt yok. ama musa varmış. tanrı cehhenemi keyifi için yaratmış kaderimiz de belliymiş şeytan falanda serbest şu dev koca kainatta toz zerresi kadar gezegendeki bakteri kadar insanların küçücük ömründe yaptıklarından dolayı sonsuza kadar cehennemde kalınacakmış. la bu kadar ömre bu cehennem ne alooo. hadi buna cevap verin.
Daha öncede cevaplar verdikte onu idrak edecek akıl lazım ben akşama kadar cevap verim cevabım işine gelmediği için tatmin olmassın ve yine aynı soruyu sorarsın ölene dek.
Yaşamış adamla ilgili bilimsel ispat getirebiliyor musunuz önemli olan bu. ispatlayın da görelim. Bunun yanında Allah'ın varlığını da ispatlarsanız sevaba girersiniz.
hz. ibrahim hakkında da bir kanıt yoktur...
(bunlara gezegenler seks yaparak oluşuyor yazsalardı ona da inanırlardı...)
çok gürültü çıkar ,samanyolu'nda seks yapsalar, andromeda'da rahatsız olur insan..
çok gürültü çıkar ,samanyolu'nda seks yapsalar, andromeda'da rahatsız olur insan..
munzevi munferit nikli keko,sen inanansan yandık,allah belanı versin koca ibrahim-i dinin elçisine yakıştırdığın şeye bak. ''musa epey kucakta şov yapmış bazılarına anlaşılan''(alıntı)..
bence kesin cehennemliksin.
köylü anlayışı budur, geçende bir kadın islam elçisine (özürle) aktör-manken muamelesi yapmıştı, yakışıklı diye.
ben dine inanmam,annem babam hanefi müslümandı,5 vakit namazında ,2 kez hacca gitmişler,babam 80 annem 90 yaşında vefat etti.
bir gün ağızlarından gereksiz allah-peygamber lafı duymadım.
bu münzevi nikli peygamberi pavyon müdavimi yaptı ,özürlerimle. (türkiye'de kucak dansı pavyonda yapılır)
yuhhhh..!
bence kesin cehennemliksin.
köylü anlayışı budur, geçende bir kadın islam elçisine (özürle) aktör-manken muamelesi yapmıştı, yakışıklı diye.
ben dine inanmam,annem babam hanefi müslümandı,5 vakit namazında ,2 kez hacca gitmişler,babam 80 annem 90 yaşında vefat etti.
bir gün ağızlarından gereksiz allah-peygamber lafı duymadım.
bu münzevi nikli peygamberi pavyon müdavimi yaptı ,özürlerimle. (türkiye'de kucak dansı pavyonda yapılır)
yuhhhh..!
Kanıt mevcuttur.
Hüsamettin denen arkadaş, inanmıyorsan inanma bana ne kardeşim senin sülalenin sevaplarından?!
Senin Gibi toksik bir ateist böyle diyorsa doğru yoldayım ve yüce Allah'ın yolundayım demektir.
Şeriatçi tipler de beni cehenneme atmaya bayılırlar. Ama cehenneme Allah atıyor, siz değil ve o lafı peygamberin varlığı sizi kudurtmuş anlamında yazdım ve bunu okuyan herkes rahatlıkla anlar. Ayrıca yüce Allah ne niyetle yazdığımı biliyor. O yeterli bana.
ilave olarak Sıkışınca yok benim babam hacı bilmem ne? Dinin temelinde herkes kendinden mesul.
Ölmüşlerin için de Allah rahmet eylesin ve başın sağ olsun.
Ben genel tabir kullandım, sen zıpladın. Ben ortaya attım hocam. Alınan alınsın ama inanmıyorsan da, milletin inancına salça olma ulan!
Yok" seks yaparak oluşuyor dese inanırlar" ve "çok gürültü çıktı ama" diyen adam kalkıp bana riyakar bir duyar kusmasın.
(#46659515)
Siz ağzınıza geleni diyin, ben biraz sert çıkarak tariz ve iğneleme yapınca ağlayın. Yok öyle yağma, ağlayacaksanız oynamayalım.
Kanıta gelirsek ;
Ebla Tabletlerini detaylı araştırın. Orada birçok peygamberin ve Mikalin de isminin geçtiğini görebilirsiniz.
Ek ve çok detaylı kaynak için bu yazıyı okuyabilirsiniz.
https://www.bilimveyarati...sir-kayitlarinda-hz-musa/
Teziniz bu 2 kaynak ile rahatlıkla çürür.
Celal Şengör jeoloji konusunda dünya çapında bir adamdır ama Teoloji konusunda bayağı amatördür.
Çünkü çok iyi bir Matematikçiden, aynı zamanda iyi bir sosyolog olamaz.
Hüsamettin denen arkadaş, inanmıyorsan inanma bana ne kardeşim senin sülalenin sevaplarından?!
Senin Gibi toksik bir ateist böyle diyorsa doğru yoldayım ve yüce Allah'ın yolundayım demektir.
Şeriatçi tipler de beni cehenneme atmaya bayılırlar. Ama cehenneme Allah atıyor, siz değil ve o lafı peygamberin varlığı sizi kudurtmuş anlamında yazdım ve bunu okuyan herkes rahatlıkla anlar. Ayrıca yüce Allah ne niyetle yazdığımı biliyor. O yeterli bana.
ilave olarak Sıkışınca yok benim babam hacı bilmem ne? Dinin temelinde herkes kendinden mesul.
Ölmüşlerin için de Allah rahmet eylesin ve başın sağ olsun.
Ben genel tabir kullandım, sen zıpladın. Ben ortaya attım hocam. Alınan alınsın ama inanmıyorsan da, milletin inancına salça olma ulan!
Yok" seks yaparak oluşuyor dese inanırlar" ve "çok gürültü çıktı ama" diyen adam kalkıp bana riyakar bir duyar kusmasın.
(#46659515)
Siz ağzınıza geleni diyin, ben biraz sert çıkarak tariz ve iğneleme yapınca ağlayın. Yok öyle yağma, ağlayacaksanız oynamayalım.
Kanıta gelirsek ;
Ebla Tabletlerini detaylı araştırın. Orada birçok peygamberin ve Mikalin de isminin geçtiğini görebilirsiniz.
Ek ve çok detaylı kaynak için bu yazıyı okuyabilirsiniz.
https://www.bilimveyarati...sir-kayitlarinda-hz-musa/
Teziniz bu 2 kaynak ile rahatlıkla çürür.
Celal Şengör jeoloji konusunda dünya çapında bir adamdır ama Teoloji konusunda bayağı amatördür.
Çünkü çok iyi bir Matematikçiden, aynı zamanda iyi bir sosyolog olamaz.
munzevi munferit nam lakaplı keko , güzel yazmışsın ama ben niye ağlayayım musa benim değil senin musa'n, musa'ya pavyonda kucak dansı yapan adam muamelesi fantezisi de senin...
musa yaşamış yaşamamış benim sorunum değil ayrıca başlık altında da gayet sarih yazdım,inananın fifisinde olmaz diye.
ben islam ansiklopedisine katkı bulunanlardan ders aldım, boş beleşlik yapma.
böyle durumlarda denecek olan, laf söyledi balkabağı, kelamıdır...
hadi güle güle...
musa yaşamış yaşamamış benim sorunum değil ayrıca başlık altında da gayet sarih yazdım,inananın fifisinde olmaz diye.
ben islam ansiklopedisine katkı bulunanlardan ders aldım, boş beleşlik yapma.
böyle durumlarda denecek olan, laf söyledi balkabağı, kelamıdır...
hadi güle güle...
iyi bir çocuk olursanız belki bir gün elinde asasıyla görebilirsiniz.
Hayır kardeşim Maccabi Haifa'nın kalecisiydi kaç defa canlı izledim.
Bu adamın bunu söylemesi çok normal.
Ona göre Allah da yok.
Bilimsel kanıtlarla iman edilmiyor.
Açarsın kutsal kitabı okursun inanırsın veya inanmazsın.
Din, inanç olayı böyle.
Zorlamaya gerek yok ateistler, Gidin bokunuzu yiyin.
Edit: ben Quick adam bokunu yedi kardeşim, kendi söyledi. Yani mecazi olarak değil, gerçekten bokunu yedi o adam.
Ona göre Allah da yok.
Bilimsel kanıtlarla iman edilmiyor.
Açarsın kutsal kitabı okursun inanırsın veya inanmazsın.
Din, inanç olayı böyle.
Zorlamaya gerek yok ateistler, Gidin bokunuzu yiyin.
Edit: ben Quick adam bokunu yedi kardeşim, kendi söyledi. Yani mecazi olarak değil, gerçekten bokunu yedi o adam.
inanmıyorsan da saygı duy...
bokunuzu birbirinizi yiyen sizsiniz la bitmeyen mezhep savaşları halifelik savaşları sizden ala bokuyla kavga edenmi var. ateistler dinsizler kendi içinde hiç bir fraksiyona ayrılmıyor.
Munzevi münferit verdiğin kaynağa bakınca Musa'nın kızıl denizde boğduğu firavun 2. Thutmose deniyor. 2. Thutmose hakkındaki bilgileri incelersen tarihte böyle bir olay yaşanmamış olduğunu görürsün. 3. Thutmose hakkında da yazılmış böyle bir olay yok. ikisinin mumyası da diktir. Hiçbiri secde halinde değildir.
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/II._Thutmose
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/III._Thutmose
Dolayısıyla verdiğin kaynaktaki bilgiler yanlış ve hiçbir şeyi ispatlamıyor. Ayrıca kızıl denizde boğulan bir firavun yok. Boğulan insanların resmi çizilmiş diye söylüyor yazıda. Her boğulma vakasını buna yorarsan mısırdan Anadolu'ya ve Arabistan'a yapılan ticaretlerde ve askeri hareketlerde boğulan binlerce insandan bahsediyor olma ihtimalleri yüzde 99.99
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/II._Thutmose
https://tr.m.wikipedia.org/wiki/III._Thutmose
Dolayısıyla verdiğin kaynaktaki bilgiler yanlış ve hiçbir şeyi ispatlamıyor. Ayrıca kızıl denizde boğulan bir firavun yok. Boğulan insanların resmi çizilmiş diye söylüyor yazıda. Her boğulma vakasını buna yorarsan mısırdan Anadolu'ya ve Arabistan'a yapılan ticaretlerde ve askeri hareketlerde boğulan binlerce insandan bahsediyor olma ihtimalleri yüzde 99.99
güncel Önemli Başlıklar