bugün

sıradan bir veda cümlesinin herhangi bir kızın dudağında merak uyandırır hal alması. Genelde "bye, güle güle, görüşürüz, kib" tipinde kelimeler garip gelmez bunların dilinde. Ama 'hoşçakal' bir dikkat çeker, nadiren kullanırlar bu kelimeyi çünkü duygusal mesajlar içerir. Öyle zamanlarda kurarlar ki bunu cümle içinde, insan" amacı ne bu kızın" diye sormadan edemez.

Hoşçakal bu yüzden hep ürkütür. "Allaha emanet ol" versusu kullansa can kurban. amanın bovv Bilmiyorum hoşçakal mevzusu garip gelir bana işte.


Arkasından baktıracak yaldır yaldır sanki.
hoşçakal görüşürüz demektir. başka ne amacı olabilir ki.
pesimist: bence bu uçan pembe bi fil!
hoştçakal derse bir niyet aranabilir ama hoşçakal diyorsa bir sorun yoktur.
tut ellerimden bırakma demektedir.
kızın kendisini terk edeceği korkusu yaşayan kişinin gereksiz evhamları, terk ederse de etsin lan, insanlar ne yollardan geçiyor siktir et kardeşim sana kız mı yok. *
çok nadiren de olsa;
+hoşçakal...(gitme de hadi)
-hoşçakal. (keşke gitmesen)
"gitme salak"tır.
bazı sebeplerden bu amacı geciktirse eninde sonunda hoşçakalı niyetine şiar edecektir. Evet, kadınlar vedalara bayılırlar. Amaçları bu olmasa da her gün adım adım veda ederler. işte Hoşçakal da tüm bunların etiketidir. Giderken mutlaka yapıştırırlar. insan giderken bile olsa biraz saçmalar yahu. Bu kadar ciddi olmaya gerek yok. H8şç6k6l felan yazar insan. Ama bunlar hep kafa işleri, zeka şart.
-hoşçakal...
+bereket versin abla.
iltifat görünümünde hakaret etmektir.
(bkz: hoş çakal)
Kızın asıl amacı"Hoşçakal... Olacaklar artık bensiz olcak"dır.
güncel Önemli Başlıklar