bugün

Fena gözükmeyen dizi. ilk bölümü izledim , aldım gazı... bakalım devamı nasıl gelecek?
sezon finali yapmış dizi. yeni sezonu için takipteyiz.
altın küre ödülü kazanmış olan dizi.
--spoiler--
isyancı/korsan reisi yengeç yemcisi tarafından yengeçlere yem edilmek üzere deniz kenarında tahta direğe bağlatılmış olan esir askerin yengeç yemcisi ve ekibine ejderhayla dalmaya gelen prens (kralın kardeşi) daemon'u (bkz: daemon targaryen) görünce gaza gelip "aha şimdi sıçtınız! prensim nallayacak siziii!" falan diye bağırdığı esnada prensin hiç hız kesmeyip ejderhayla en önce onun içinden geçmesi sahnesi hem yarmış, hem iç burkmuş, hem de prensin kişiliği konusunda bir kez daha fikir vermiştir.
--spoiler--
başladık bakalım hayırlısı. bir de çay koyan olsaydı iyiydi.
yeni sezonunun çekimlerine martta başlanacağı açıklanan dizi. yılın sonlarına kadar da çekimler sürecekmiş. demek ki yeni sezon en erken 2024 başlarında.
Sonunda yeni sezonu başlayan dizi. Gerçi iki senedir bekleye bekleye bazı olayları ve yan karakterleri unutmuşuz şaka maka. ilk bölümde aksiyondan ziyade savaşan iki tarafın güçlerini artırma çabaları var, ama tabii ki kesme biçme, entrika bitmek bilmiyor.
yeni sezonu hem blutv hem de tod/bein connect'ten izlenebilen dizi.
Bok gibi dizi. game of thrones’a hakarettir dicem ama 8. Sezon hayal kırıklığı olduğu için onu da diyemiyorum. Ulan ele yüzümüzü eğdiniz be hayin insanlar….

Ps: şöyle söyliyim ejderhalara garaj yapmışlar…..
S02 e02 de yayınlanmış olan dizi. Gerilim artıyor. ikiz muhafızların ölümüne kapışma sahnesi üzdü.
S02 e03 de yayınlandı. Rhaenyra yürek yiyip kılık değiştirerek başkente gitti, gizlice rakip kraliçeyle konuştu.
dizi güzel ilerliyor. turknet var. merakla bekliyorum yeni bölümleri de.
Gayet güzel ilerliyor.
Bugün itibariyle 2. sezon 4. bölümü yayımlandı,

yeşillerle siyahların orduları ilk kez karşı karşıya sıcak temasa geçtiler. Round 1 yeşillere yazıldı gibi ama ne pahasına…
2. sezonu da yarılayan dizi. iki yıl daha mı bekleyeceğiz şimdi 3. sezon için?
geçen sezon o kadar hızlıydı ki bu sezon çok yavaş ilerliyor gibi geliyor… madem bu kadar yavaş olacaktınız, ilk sezon bir bölümde rhaenyra ve harwin’i görseydik be. Harwin’i çok çabuk harcadılar matmazel…
--spoiler--
Bu bölümde gaza gelip ejderhaya binmeyi kabul eden eleman ejderha tarafından mangal yapılırken arada kaynayıp tutuşan ejderha çobanının ızdırap çekmemek için kendi boğazını kestiği sahne ürperticiydi...
--spoiler--
2. sezon finaline 1 saat 47 dk kalan dizi.
2. Sezon finalini yapmış dizi. Spoiler vermek istemiyorum, hoş takip edenler maalesef finalden sızan bazı sahneleri de görmüştür ama neyse. sadece daemon’nun rüyalarının sonunda bir yere varması sevindirdi diyebilirim… neyse umarım 3. Sezonda bol bol ateş ve kan dolu sahneler izleyebiliriz.