bugün

Siktir git AMK derde bak burayı okuyup ağlıyorMuş siktir hadi defol şizofren manyak...
görsel

madem siz atmadınız.

ciddiye alıp yazan arkadaşlara teşekkürler ama bir de bayılayım isterseniz hahahaha.
sıkıldıysan git biraz dolaş sonra gel, kapılarımız her zaman açık. sözlük yedi göbek ötesinden mevlana soyundan gelmedir.
lütfen gitme. ben de linç edilmiştim. sözlüğümüzde yeni yazarların da olması bizi çok mutlu eder.
(bkz: yolun açık olsun paşam)
Güle güle maykıl.
https://m.youtube.com/watch?v=tNubmnPWUZ4
size hesap kapatma işlemlerinde yardımcı olmak isterim.

ayarlar > hesap kapatma > parolanızı girin > hesabımı sil/silik ayarlarını kaydet.

güle güle.
görsel
Varsa biraz daha ilgi rica ediyorum diyo olum mal mısınız ndjdj.
Hoşça kal.
Bu vesair mecralarda duygu tüketiminde doz aşımı ancak hedeftekine zarar verir. Iyi düşün geri gelince bir linç daha yemeni istemem.
sözlükten bir kezban daha eksildi günün en güzel haberi. dewam.
Gitme gızzz.

Bakma sen bu kekolara.

Millet için mi yaşıyorsun Allahısen yaa.

Elalemin mk. Tişikkirlir...
Gitme iki gözümün çiçeği.

Yeni alıştırdın kendine.

Kaşına gözüne kurban olduğum Nereye?

(bkz: Kaşına gözüne kurban olduğumun kedisi)
evet arkadaşlar, ettiğiniz linçler te burama kadar geldiği ve beni inanılmaz yıprattığı için sözlükten ayrılma kararı almış bulunmaktayım. yaptıklarınız bir değil bin değil, ağlaya ağlaya gözlerim şişti artık. yok evde kalmışsın, yok safinazsın, hayır çirkinsin falan gibi hiç düşünmeden söyledikleriniz psikolojimde büyük zede bıraktı.

oysa ben size güzellikle gelip arkadaş olmak istediğimi belli etmeye çalışıyordum. habis ruhlular :(

sizinle geçirdiğim harika vakitler için teşekkürler :( görüşmek üzere, gözümde iki damla yaş.

-kedi
Ben yeni geldim daha emin misin?
Arkadaşlar son yaşadığım olaydan dolayı biraz kendimi dinlemek için aranızdan şimdilik belli bir süre ayrılıyorum. Kendimi toparlama durumuma göre dönemeyedebilirim. Kırdığım, üzdüğüm birileri varsa özür dilerim. Hakkınızı helal edin Hoşça kalın.