bugün

beni ortaokul yıllarıma götürüp ey gidi hey ne çabuk geçiyor yıllar düşüncesine kaptıran yazar. hoş gelmiş.

(bkz: h2so4)
ağırlığı 98 gram olan yazar. ben demiyorum kimya diyor. ben bilimin yalancısıyım. ayrıca hoşgelişler diliyoruz kendisine.
salak malak, osman daha önde.
sülfürük asidin kimyasal formülünü ezberlemek için genelde dersane hocalarının sölediği hede.
(bkz: sülfürük asit)
(bkz: baz)
(bkz: tuz)
çok salakçadır. sülfürik asit gibi karizmastik bir ismi varken, bunu söylemek öküzcedir. dersane öğretmenliri tiskindirtirler kendilerinde.
özellide hidroklorik asite, haşsel demek ne öküzümtrk bir davranıştır.
an-ası-mez-ar-dik-ecek-miş
(bkz: partisip)
hikayeye göre sınıfın zekilerinden olan hasan ile sınıfın en salağı osman kimya sınavından aldıkları sonuca göre bu şekilde nitelendirilmiştir. sınava çalışmayan hasan sınavdan 5'lik sistemde 2 almıştır, osman ise sınavdan beklenmedik bir başarı ile 4 almıştır. o günden beri bu rivayet süregelir. ayrıca nesildaş yazardır. hoş gelmiş.
bu adlandırma sayesinde tek ezberlediğim şeydir kendileri , fakat element veya bileşik olduğunu bile bilmem varlığını hissetmek yetiyo sınavlarda.
(bkz: Hasibe2orrospu)
h2so4 formülüdür. biz arkadaşlarla aramızda hasan 2 kere selin'i ormanda 4ledi diye bahsederiz.
h(a)cı nın kardeşidir.

bir asit olarak.
(bkz: hcı)
Osman isimli kimyacı tarafından dersten atılmama sebeb olan, sülfürik asidin formülünün akılda kalması için tasarlanan izahı.
h2so4 formülünü ezberlerken sınıftaki osmanlarla dalga geçilen bir açılım.
büyük bir sertab erener hayranı olan uuserdır.
14 yaşında olmasına rağmen entryleri ile dikkat çeken 7. nesil yazar kardeşimiz.
(bkz: sülfürik asit)
(bkz: sülfirik asit)
(bkz: sulfurik asit)
hasan2osman'ın türlü kimya versiyon çeşidlerinden biridir.
Yanlış okumaları ile ünlü yazar...
dershane hocamızın hasan 2 süper osman 4 diye geçiştirdiği formül formülü.
hasan 2 süper osman 4ün farklı versiyonudur.
An itibari ile doğum günü olduğunu öğrendiğim yazardır. iyiki doğmuştur. Ama gaza gelmesin hemen.*
Doğum günü kutlu olsun dediğim yedinci nesil yazar.
(#9551047) Hayatımda gördüğüm, görebileceğim en sikten düşünce. Kutluyorum kendisini. Bir sayfa dolusu sövmek isterdim fakat zamanım yok. Neyse daha sonra artık.
5 gün süreyle çaylak olan şimdilik yazarımsı.
oldukça kolay bir formülü oldukça aptal bir şekilde anlatma şekli.
kimya dersindeki benzer bir hatırlatna hedesi için (bkz: pezevenk nurettin).
güncel Önemli Başlıklar