bugün
- spor salonunda deliler gibi sevişmek9
- sözlüğün en popüler erkek yazarı9
- memeyi emiyor muyuz üflüyor muyuz29
- dusan tadic22
- sözlüğün en popüler kadın yazarı11
- beşiktaş11
- hotchner from bau silik olsun kampanyası9
- sözlük kızlarının bugün giydiği külodun rengi13
- 2 euro'ya aldığım ceket10
- sözlük kızlarına tanışma mesajları13
- 9 aralık 2023 beşiktaş fenerbahçe maçı48
- kızlara ilgi göstermenin saçma olması9
- erkeklerin kadın tanımı9
- 24 aralık 2023 fenerbahçe galatasaray maçı22
- sıva ustasının aylık maaşının 60 bin tl olması15
- rıza çalımbay9
- kızınız olsa ne isim verirdiniz18
- kuresel ikinma'ya bir şeyler hissetmeye başlamak9
- jartiyer kullanan sözlük bağyanları12
- anın görüntüsü12
- yahudi soykırımı17
- overclock yaparken eldeki bilgisayardan olmak11
- menuet'e bir kilo zeytin almak11
- kırklareli de okullara imam atanması15
- asgari ücret26
- kapitalist özgürlükler23
- müzik insanı zinaya iter şeytan omuzlarına çıkar19
- yazarların hayalindeki eş9
- gençlerin dinden uzaklaşması19
- çorapla uyumak10
- hotchner from bau23
- sizin için ağlayan kişi14
- ilk adımı atan kız18
- sözlük kızlarinin12
- dünyanın en samimiyetsiz cümlesi30
- aikido nun ılık sporu olması10
- evlenilen erkeğin evde beyaz atletle gezmesi31
- başıboş sokak köpekleri31
- fakirler gece karnı acıkınca ne yapıyor sorunsalı21
- fenerbahçe'nin deplasmanda bjk'nin içinden geçmesi9
- dinsiz kitapsiz kafirin atletinde panda yazması10
- büyük istanbul depremi21
- türkiyede hiv pozitifli sayısındaki korkunç artış14
- türkiye kara para gri listeden neden çıkamıyor15
- güzel yaşlı granny9
- türk kahvesi14
- queen ravenna'ya uyuz bulaştırmak11
- gizemligizem111
- gozlerinmeyhanesi v612
- gıda enflasyonunda dünya birincisi ülke10
"Uçurum kenarındayım Hızır
muhteşem belaya nazır?
divan hazır - civan hazır - kurban hazır!."
(ö. lütfü Mete)
muhteşem belaya nazır?
divan hazır - civan hazır - kurban hazır!."
(ö. lütfü Mete)
---spoiler---
hamas tam olarak nerede direndi pardon?
---spoiler---
israil bu güne kadar gazze'nin yüzde kaçını alabildi? en fazla %10'unu.. hem de 300 tanka 200,000 askere ve mutlak hava üstünlüğüne rağmen..
israil bizzat kendi ağzıyla gazzeye soktuğu araç stoğunun (tank, personel taşıyıcı, bulldozer) %10'unu kaybettiğini açıkladı.. su borularından yapılma roketlerle savaşan hamas için çok büyük bir başarı bu...
kaldı ki, o %10'da da israil'in ne kadar hakim olabildiği şüpheli.. çünkü israil sadece tankların hareket edebildiği ana caddelerde var.. dar ara sokaklara pek giremiyor.. o ara sokaklardan çıkan hamas israil ikmal konyoylarını pusuya düşürüp duruyor.. israil piyadesi ara sokaklara girebilmek için zırhlı araçlardan inmek zorunda ki, bu da ağır kayıplar demek..
ve bütün bunlar hava üstünlüğü olmadan, tank olmadan, amariga'nın sağladığı sonsuz cephane ve finansal destek olmadan..
ben buna direniş diyorum.. hem de son derece iyi planlanmış ve büyük bir cesaretle yürütülen bi direniş...
arapları ben de sevmiyorum.. araplardan bize bi hayır geleceğine de inanmıyorum.. ama bu yukarıda yazdıklarımı değiştirmiyor..
---spoiler---
israil bu güne kadar gazze'nin yüzde kaçını alabildi? en fazla %10'unu.. hem de 300 tanka 200,000 askere ve mutlak hava üstünlüğüne rağmen..
israil bizzat kendi ağzıyla gazzeye soktuğu araç stoğunun (tank, personel taşıyıcı, bulldozer) %10'unu kaybettiğini açıkladı.. su borularından yapılma roketlerle savaşan hamas için çok büyük bir başarı bu...
kaldı ki, o %10'da da israil'in ne kadar hakim olabildiği şüpheli.. çünkü israil sadece tankların hareket edebildiği ana caddelerde var.. dar ara sokaklara pek giremiyor.. o ara sokaklardan çıkan hamas israil ikmal konyoylarını pusuya düşürüp duruyor.. israil piyadesi ara sokaklara girebilmek için zırhlı araçlardan inmek zorunda ki, bu da ağır kayıplar demek..
ve bütün bunlar hava üstünlüğü olmadan, tank olmadan, amariga'nın sağladığı sonsuz cephane ve finansal destek olmadan..
ben buna direniş diyorum.. hem de son derece iyi planlanmış ve büyük bir cesaretle yürütülen bi direniş...
arapları ben de sevmiyorum.. araplardan bize bi hayır geleceğine de inanmıyorum.. ama bu yukarıda yazdıklarımı değiştirmiyor..
--spoiler--
bu güne kadar direnebilmeleri çok çok büyük bir başarıdır..
--spoiler--
ben hiç direndiklerini görmedim. fareler gibi yeraltı tünellerinde yaşıyorlar çıkıp terör eylemi yapıp tekrar deliklerine giriyorlar. burada direniş tam olarak nerede?
direniş yok, terör var, üstelik hamas terörü israil'den çok gazze halkına zarar veriyor. bugün güneye giden sivil bir kafileye hamas teröristleri tarafından ateş açıldı. amaç, gazze'deki sivillerin güneye gitmemesi, zira hala sivilleri kendilerine canlı kalkan olarak kullanmanın derdindeler.
direniş bunun neresinde?
hamas adi bir terör örgütüdür ve her geçen gün azalarak bitmektedir.
--spoiler--
ben hiç direndiklerini görmedim. fareler gibi yeraltı tünellerinde yaşıyorlar çıkıp terör eylemi yapıp tekrar deliklerine giriyorlar. burada direniş tam olarak nerede?
direniş yok, terör var, üstelik hamas terörü israil'den çok gazze halkına zarar veriyor. bugün güneye giden sivil bir kafileye hamas teröristleri tarafından ateş açıldı. amaç, gazze'deki sivillerin güneye gitmemesi, zira hala sivilleri kendilerine canlı kalkan olarak kullanmanın derdindeler.
direniş bunun neresinde?
hamas adi bir terör örgütüdür ve her geçen gün azalarak bitmektedir.
walla gayet iyi direniyorlar bence..
israil'in milyar dolarlık ekonomisi var.. binlerce uçağı tankı var.. ilaveten amerikalılar israillilere her istedikleri silahı bedava veriyorlar.. dolar enjeksiyonlarıyla israil ekonomisini destekliyorlar..
buna karşı hamas'ın elinde ne var? arka bahçede soba borusundan ürettikleri el yapımı rpg'ler.. başka? yok. hava savunma sistemleri dahi yok...
medya üstünlüğü? tamamen israil'de...
israil'in milyar dolarlık ekonomisi var.. binlerce uçağı tankı var.. ilaveten amerikalılar israillilere her istedikleri silahı bedava veriyorlar.. dolar enjeksiyonlarıyla israil ekonomisini destekliyorlar..
buna karşı hamas'ın elinde ne var? arka bahçede soba borusundan ürettikleri el yapımı rpg'ler.. başka? yok. hava savunma sistemleri dahi yok...
medya üstünlüğü? tamamen israil'de...
r. sadi ve sikertmeleri iftira - yalan ve tezvirata (köpek bok yemekten vaz geçmezmiş misali) ber-devamdır? -en son- tokat'ta görülmüş iri yaban domuzu, ulu'ya kadar öğüşmüşler, elleğam?
eskiden yaser arafat vardı.
israil, filistin in üzerine bomma yağdırır yüzlerce kişiyi katlederdi, yaser çıkıp zafer kazandık diye demeç verirdi.
araplar anlaşılması zor insanlar.
israil, filistin in üzerine bomma yağdırır yüzlerce kişiyi katlederdi, yaser çıkıp zafer kazandık diye demeç verirdi.
araplar anlaşılması zor insanlar.
Evlerin içine girip çocuklara tecavüz edip sonra öldürdü hamaslilar. Arap terör örgütü aynisini turkiyede yapsa onu destekler bu. Arap yalamaktan beynine kalıcı hasar gelmiş. Israilde 2 milyon Arap yaşıyor. Fantazi senaryolarla uğraşmak yerine bizim askerimizi gerçekten canice öldürmüş Arap milislere tepki gösterseniz keşke.
kimse israili desteklemiyor. ayrica kimse filistin veya hamasi da desteklemek zorunda degil. hasta cihat hayalleriniz ile senaryolar kurmayin.
- ne diyor necmi hoca- "- iman varsa, imkân da vardır?"
- son 150-200 senedir - "imanımızın(Türklüğümüzün) gevrediği!" bir gerçek? bir-kaç tane imanlı adamımızda "bu gâvurlukla, (kabilevi) münafıkunla" baş edemedi? Bu -hiç bir zaman- edemeyeceğimiz manasına gelmez. yoldayız, bir-şekil yapacağız(Bi-iZNiLLAH).
- son 150-200 senedir - "imanımızın(Türklüğümüzün) gevrediği!" bir gerçek? bir-kaç tane imanlı adamımızda "bu gâvurlukla, (kabilevi) münafıkunla" baş edemedi? Bu -hiç bir zaman- edemeyeceğimiz manasına gelmez. yoldayız, bir-şekil yapacağız(Bi-iZNiLLAH).
HAMAS VE BiLEŞENLER(VE DÜNYADA Ki DUYARLI KiTLE) ATEŞKESi SiViLLER ÇOCUKLAR ÖLMESiN DiYE iSTiYOR.
BiRAZ UTANIN HASTANE BOMBALANDI BASILDI ...
ÖLDÜRÜLDÜ DENiLEN KIZLARiŞGAL EDiLEN TOPRAKLARDA UYUŞTURUCU PARTiSi VEREN ZAVALLILAR.
AMA ANLAYACAK BEYiN NEREDE.
DÜNE KADAR ABD GEMiMiZE ROKET ATTI ASKER ÖLDÜ , ADB ASKERiMiZiN KAFASINA ÇUVAL GEÇiRDi DiYENLER ŞŞiMDi ABD-iZRAEL YANLISI OLMUŞ.
TÜRKÇÜ-MiLLiYETÇi-KEMALiZ KESiMiN KÖKTENDiNCi YADA AKP'YE OY VEREN ÇIKARCI TARiKATÇI VE DiNCiLERDEN FARKI YOK.
NEYMiŞ FiLiTiN iHANET ETMiŞ ,ULAN CAHiLLER OSMANLI FiLiSTiN'DE ARABiSTAN'DA ,KUZEY AFRiKA'DA iŞGALCi iDi.
ORAYI SÖMÜRMEK iÇiN iŞGAL ETMiŞTi.
AMA CAHiL OKUMAYAN NE BiLECEK ANLAT NATO KAFA NATO MERMER.
YARIN O ABD NAMLULARI ÜLKEMiZE ÇEVRiLSiN BUNLAR ABD BAYRAĞI ALIR SALAR.
BiR ARA ABD DONANMASI GELECEK DiYE KERHANE BOYAYANLAR VARDI.
HiZMET SONSUZ.
DiNCiLERDE AYNI ,HiÇ FARK YOK.
BiRAZ UTANIN HASTANE BOMBALANDI BASILDI ...
ÖLDÜRÜLDÜ DENiLEN KIZLARiŞGAL EDiLEN TOPRAKLARDA UYUŞTURUCU PARTiSi VEREN ZAVALLILAR.
AMA ANLAYACAK BEYiN NEREDE.
DÜNE KADAR ABD GEMiMiZE ROKET ATTI ASKER ÖLDÜ , ADB ASKERiMiZiN KAFASINA ÇUVAL GEÇiRDi DiYENLER ŞŞiMDi ABD-iZRAEL YANLISI OLMUŞ.
TÜRKÇÜ-MiLLiYETÇi-KEMALiZ KESiMiN KÖKTENDiNCi YADA AKP'YE OY VEREN ÇIKARCI TARiKATÇI VE DiNCiLERDEN FARKI YOK.
NEYMiŞ FiLiTiN iHANET ETMiŞ ,ULAN CAHiLLER OSMANLI FiLiSTiN'DE ARABiSTAN'DA ,KUZEY AFRiKA'DA iŞGALCi iDi.
ORAYI SÖMÜRMEK iÇiN iŞGAL ETMiŞTi.
AMA CAHiL OKUMAYAN NE BiLECEK ANLAT NATO KAFA NATO MERMER.
YARIN O ABD NAMLULARI ÜLKEMiZE ÇEVRiLSiN BUNLAR ABD BAYRAĞI ALIR SALAR.
BiR ARA ABD DONANMASI GELECEK DiYE KERHANE BOYAYANLAR VARDI.
HiZMET SONSUZ.
DiNCiLERDE AYNI ,HiÇ FARK YOK.
O yüzden mi ateşkes diye yalvariyorlar, bütün dünyaya filistinin nasıl mağdur olduğunu söylüyorlar? Bir kaç tane genç kızı canice öldürdü diye bayram yapmayı biliyorlardı, savaşsın şimdi.
O zaman israil yok olana kadar savaş sürsün.
Ateşkes isteyenlerin ağzına tuvalet terliği ile vurarım.
Ateşkes isteyenlerin ağzına tuvalet terliği ile vurarım.
Israilin bundan haberi var mı?
israil öyle darmaduman oldu ki dünya yahudilerine yardım için yalvarıyor. Uluslararası kuruluşlara ateşkes olsun diye iki gözü iki çeşme ağlıyor.
EHLi MEKKE YAZARI AYRI TUTARIM BU BAŞLIK TÜRKÇÜ-KEMALiZ VE DiNCi-AKP'Li TURNUSOLU BAŞLIKTIR .
1960'LARDAN BERi DiNCi-KEMALiZ iTTiFAKI KAYIKÇI KAVGASI OLARAK DEVAM EDiYOR ,BU BAŞLIKTA DA GÖRÜYORUZ.
TABi ABD iŞBiRLiKÇiSi TSK GENERALLERiNi DE UNUTMAYALIM.
GAZZE'DE iSRAiL BÜYÜK KAYIPLAR VERiYOR HINCINI DA SiViLLERDEN ALIYOR.
1960'LARDAN BERi DiNCi-KEMALiZ iTTiFAKI KAYIKÇI KAVGASI OLARAK DEVAM EDiYOR ,BU BAŞLIKTA DA GÖRÜYORUZ.
TABi ABD iŞBiRLiKÇiSi TSK GENERALLERiNi DE UNUTMAYALIM.
GAZZE'DE iSRAiL BÜYÜK KAYIPLAR VERiYOR HINCINI DA SiViLLERDEN ALIYOR.
güce-zulme tapınan putperestler, zannediyorlar ki ha bu yaban domuzu sürüsü her-daim azgınlıkta ber-devamdır? zulmün-azgınlığın müddeti, 70-80 sene, -taş çatlasa- 90-100 yıldır.
"Allahümme eşğaliz zalimine biz-zalimin" -Allah(Azim eş-Şan) bir zalimi, başka bir zalime musallat eder?", -gerçek mazlumlar- sulh, salah ve necat bulur "zalimin es-salimine biz-zalimin"
görsel
(Bi-iZNiLLAH).
"Allahümme eşğaliz zalimine biz-zalimin" -Allah(Azim eş-Şan) bir zalimi, başka bir zalime musallat eder?", -gerçek mazlumlar- sulh, salah ve necat bulur "zalimin es-salimine biz-zalimin"
görsel
(Bi-iZNiLLAH).
görsel
Aynn aynn 180 tane tankın lastiği patlamış, f16 ların kelebek camları tuzbuz.
Yüzünü gösteremeyen zat birazdan tüm dünyaya seslenecekmiş şöyle yedik böyle yuttuk sıra abd'de diye.
Aynn aynn 180 tane tankın lastiği patlamış, f16 ların kelebek camları tuzbuz.
Yüzünü gösteremeyen zat birazdan tüm dünyaya seslenecekmiş şöyle yedik böyle yuttuk sıra abd'de diye.
"Vardım kırklar yaylasına,
beri gel ey can dediler
izzet ile Selam verdim,
gel söyle ihvan dediler
yerli yerince durdular, yerlerinden yer verdiler
meydana sofra serdiler, "lokmamızdan ban dediler"
- Erenler gönlü ganidir, yuğduğu kalbi âridir -
gelişin kanden beridir, gir işte meydan dediler?"
görsel
beri gel ey can dediler
izzet ile Selam verdim,
gel söyle ihvan dediler
yerli yerince durdular, yerlerinden yer verdiler
meydana sofra serdiler, "lokmamızdan ban dediler"
- Erenler gönlü ganidir, yuğduğu kalbi âridir -
gelişin kanden beridir, gir işte meydan dediler?"
görsel
Erlik günü geldiğinde,
Yiğitlere şan görünür,
Yığın yığın harcanmaya ,
Nice yüzbin can görünür...
Kopunca bir büyük savaş,
Er geç kaçar korkak yavaş..
Kısmetsize akçeyle aş,
Erlere meydan görünür...
Yiğitlere şan görünür,
Yığın yığın harcanmaya ,
Nice yüzbin can görünür...
Kopunca bir büyük savaş,
Er geç kaçar korkak yavaş..
Kısmetsize akçeyle aş,
Erlere meydan görünür...
Aynn aynn. Darma duman aynn.
- AHZÂB günü er meydanından; -
görsel
görsel
-istiklâl harbimiz bitmedi-
"Din ve tarih, ne varsa pazarlığa tabi tutulan ve ne varsa üç aşağı beş yukarı bir fiyata verilebilen panayır devletinde, suçların en büyüğü kuşkusuz, vatana ihanettir."
"Din ve tarih, ne varsa pazarlığa tabi tutulan ve ne varsa üç aşağı beş yukarı bir fiyata verilebilen panayır devletinde, suçların en büyüğü kuşkusuz, vatana ihanettir."
Hamas, filistin halkını darmaduman ediyor.
Ölüsünü , dirisini , her gün birisini , bir gün hepisini! Hamas hoplatacaktır. Emin olun.
güncel Önemli Başlıklar