bugün

hak ediyorsa döverim, dövmüşlüğüm de var. insanın sabır taşı çatlarsa ne erkek, ne kadın ne de yaşlı dinler bence. ben dayımı dövmüştüm, dövmek sayılır mı bilmem ama kendisi aşırı sarhoştu ve 16 yıl boyunca kendisine bakan, her zaman yanında olup kendisine sahip çıkan anneme sallıyordu, gözüm döndü, bir şamarla yere serdim. Pişman değilım.
yaşlıdan kasıt benden 2 yaş büyük falansa döverim ama öyle güçten düşmüş bir yaşlıysa olmaz.
dövmem. benim dövme huyum yok.
ilk entryi okumadım ama kolay kolay sille vurmam. ölür mölür değmez kişiler için ceza ve bela alırız başımıza gerek yok.
biraz önce canlı şahit oldugum durum.

-yan dükkanımıza yeni birileri taşındı daha doğrusu taşınacak.Sürekli mal gidip geliyor.Bugün de kendisine 1 kamyon mal geldi.Dükkanının önüne biri park etmiş geldi bana sordu. ben de;

''abi burası gölge diye buraya park ediyorlar.kim bilir nerede sahibi '' dedim.Bu başladı kurulmaya söylenmeye,dayılanmaya. neyse sahibini buldular.

-uzaktan geliyor cocuk. 30-35 yaşlarında,sakallı,doğulu tipli,kot pantolon terlik. yan dükkanın sahibide 60-70 arası bir adam. bizim bu yaşlı amcamız cocuk gelirken;

-amuğa koduum piçiii. kendi dükkanına parketsene diyip kafayı koydu.

-e malum genç arkadaş hafifte iri bizim bu amcamızı evire çevire dövmeye başladı.yaşlı amcamızın t-shirt yırtıldı,yerlerde.tabi dışarıdan her gelen genç olana '' napıyosun olummmm adammmm yaşlıııııı,yaşlıya el kalkar mıııı'' naraları atmaya başladı.

-fakat yaşlı adamın ağzından öyle küfürler çıkıyor ki cinayet sebebi.ilk kafayı atan o,ağıza alınmayacak küfürleri eden o fakat pozitif ayrımcılıgın gözü kör olsun herkes yaşlı olanı savunuyor.

-canlı örneğini gördüm ve bir kez daha anladım. evet haklıysan yaşlı dövülür.