bugün

tv haberlerini uzun zamandır izlemiyorum. arada bir tek tük ailemdekiler izlerken denk gelirsem bakıyorum. öyle internetten girip haber baktığım filan da yok çok. anca bilgisayarın hava durumu bölümünde microsoft edge ile açılan haberler listesi çıkıyor. orada çok ilginç şeyler görüyorum. bazılarının linklerini bırakmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda sözlüğe.
hasta bakım evinde kalmamdan dolayı nadiren sadece almancasını seyrediyorum. telefonumda gerçi türkçe tv uygulaması var ama bakmıyorum. arada abone olduğum haber uygulamalarından bildirimler geliyor.

diğerleri de sadece facebook ve uludağ sözlük.
(bkz: news)
bir kaç haber programı ve gazete dışında tamamen iktidara ait olan yalan haberler den ibaret.
zam, enflasyon,faiz, işsizlik, savaş, şiddet, yobazlık, hukuksuzluk, ötecilik, bericilik...

Ülke kanserlik..
Saat 7 de haberler var zaten boş yapma aq. 11 yaşında da doğurabilirsen guinnes kitabını 5. kutsal kitap yapıp kabeyi disko yapıcam
Dil altı hapı alınmadan izlenemez olmuştur. Terör yangınlar siyasilerin sinir bozacak türden diyalogları irite ediyor insanı.
uzun zamandır böyle;
https://45.media.tumblr.c...1tsfIE6j1uluhv2o1_500.gif
seçimler öncesinde siyasilerin konuşmalarının çıkıp duruyor ya işte o yüzden kanalları değiştirip durmama neden olan haberlerin sunulduğu programlar.. bir de hava durumlarını hemen kapatıyorum.. hava durumunu merak ediyorsak google hava durumundan öğreniyoruz. daraldım her şeyden..
Bu aralar, Özgecan olayıyla daha da hassaslaştığımız erkek terörüyle dolu program.

Yok kafasını arabayla ezdi, yok engelliye tecavüz etti, yok balkondan attı karısını, iyi hal indirimi gerekli mi?

Toptan asası geliyor insanın bazen bu erkekleri.
türk televizyon tarihinin en iyi dizisidir. neticede aynı saatte oynamıyor mudur ?
genelde kara olan şeyler.

televizyonda yayınlanan türevlerinde genelde bağıran insanların çoğunlukta olduğu bilgiler bütünü.
şubat dizisinin vazgeçilmezi.
1989 yılından bir haber bülteni.
http://www.youtube.com/wa...M_2gw&feature=related
görsel
Siyasi otoritenin, yayıncı kuruluşun veya haberi yazan kişinin kişisel ya da kurumsal görüşünü yansıtarak manipüle ettiği olaylardır.
ülkemizde yemek yerken izlenemeyen programlardır.
izlerken haber bülteni mi yoksa reality show mu ikilemininin yaşanması muhtemel, kitle manipüle ve beyin formatlama aracıdır.
son zamanlarda korku filimlerine benzemeye başlayan televizyon programı. kadın cinayetleri, bebek hırsızları, yanlış yapılan ameliyatlar, çöplükte bulunan ceset parçaları, seksenli yıllarda yapılan işkencelerle ilgili haberler, ortadoğu ülkelerindeki gerilim, gençlerin emeklerini katleden şifre skandalları... yeter kardeşim, yeter. güzel şeyler olmuyormu bu memelekette hiç?
Protesto çalışmaları sebebiyle insanı derin uykuya sokan olaylar silsilesi.
Haber bültenleri haber yerine reklam sunuyorlar.Anlamadım gitti.
hep mi iç karartır be!

savaşı, ekonomisi, trafik kazaları, ülkeyi bir adım ileri götürmeyen siyaseti(iktidarı-muhalefeti), sağlığı, eğitimi...

bir gün gelmeyecek mi; ülkenin kalkınmış olduğu, toplum olarak -genelde- refah içinde yaşadığımız, hırsızı, trafik canavarı olmayan...

ölene kadar hiç mi şöyle moral verici bir şeyler göremeyeceğiz?
son zamanlarda sadece tansiyon aracı olmuş tv programları. yarısı türban ile geçen ardından, gasp, magandalık vb haberlerin bülteni işgal ettiği programlar olmuşlardır. keyfiniz yerindeyken izlersiniz, gergin bir vaziyette tv başından kalkarsınız. *
son zaMANLARDA hiç bir kanalda izlemigim , izledigim takdirde kapkac,hirsizlik,yolsuzluk,tecavüz,cocuklarin istismari,cinayet,yaralama gibi haberler nedeniyle yasadigim yer ve toplumdan daha da tiksinmeme neden olan programlardir.
güncel Önemli Başlıklar