bugün
- 8 eylül 2024 narin'in cansız bedeninin bulunması11
- canımın balık çekmesi14
- 7 eylül 2024 cübbeli ahmet hoca'ya saldırı16
- akp seçmeni13
- sisi'nin ülkemize gelmesi10
- atatürk'ü kötü gösteren atatürkçü12
- en itici insan tipleri10
- turkiyede ev almak16
- mustafa kemal atatürk15
- dilan polat davası15
- bir akp'li kızla sevişir misiniz24
- hiç sevgili olmadan 25 yaşa gelip gençlğin bitmesi17
- bu kılıçları kime çekiyorsunuz23
- gecenin şarkısı8
- merve taşkın'ın hacı olması12
- ruh eşine bir not bırak10
- cihat15
- sütyen giymemek14
- üstteki yazarın yaşadığı ilçe12
- bülent ecevit16
- mustafa kemal in askerleriyiz28
- ona bir şey söyle15
- istanbul vs ankara12
- geldi yine deli9
- dünyanın çok adaletsiz olması12
- bir kadını kırmadan ona memelerin küçükmüş demek12
- düşün ki o bunu okuyor9
- yazarların nefret ettigi şeyler13
- atatürkün 11 yaşındaki kıza içki uzatması11
- belki sikerim umudu18
- uludağ sözlük karadeniz zirvesi13
- yürümenin depresyona iyi gelmesi15
- ssözlükte kaçıncı yılınız22
- anın görüntüsü12
- kemalistlerin ülkeye kazandırdığı 3 büyük eser15
- mertens'in önünde icardi ve osimhen19
- bik bik'in mutfağına konuk olmak20
- yazarların ankara'yı sevmeme nedenleri19
- nervio'nun kedileri8
- hayvanseverlerin böcekleri sevmemesi12
- barış alper yılmaz9
- aslında çirkinsin ama farklı bir çekiciliğin var9
- engin polat'ın tahliye edilmesi10
- galatasaray13
- günaydın sıcak simit arasına sürülen nutellalarım12
- sahi bi ara 2023 de lozan bitiyordu bitti mi15
- ağzından meme lafı düşmeyen mümin10
- orta asyalı değilim10
- barış alperin galatasaray alışkanlıkları10
- 6 eylül 2024 galler türkiye maçı20
fakir değil gönlü zengindir. gerçekten sıkışık durumdaysa bir mesajı yeterli, hissedeki malı bozdurur borç veririm icabında...
dün akşam fenerbahçe'nin lugano galibiyeti sonrası hazırladığı resimler yine ne yazık ki bilgisayarının çöp kutusuna taşınmak zorunda kalan yuvzır.
Boş beleş polemiklere girmeden sözlükte keyif yapacak anti fenerli ve galatasaraylı yazar. Umarım biz şampiyon olamazsak algıcım fenerim de olamasın.
Fenerlilere de kupa verin. Çay işte kupada, anlayın ya.
Fenerlilere de kupa verin. Çay işte kupada, anlayın ya.
Fenerli çapulcular tarafından haksız saldırılara uğrayan asil ve terbiyeli ve de çok beyefendi galatasaraylı panpa yazar.
Nihavend dün biriyle izinsiz paylaşım hakkında konuşurken abur’u savunurken, bi yandan da onun hakkında söylediği son cümleye gülmekten yarıldım amk puhahahaha. Ulan nihavend güldürdün beni swh.
görsel
“Eh paraya da ihtiyacı var malum fakirin”
Ehuehuehuehue.
görsel
“Eh paraya da ihtiyacı var malum fakirin”
Ehuehuehuehue.
Algıcı ve şikayetçi kibirli fener fanatiklerine değerli zaman ve sabrını ayırmayacak olan galatasaraylı yazar. Siz algı yapıp ağlamaya devam edin. Belki bir gün şampiyon olursunuz, belki de şampuanla hoş kokarsınız.
Kırıcı ve kötü niyetli saldırılara karşı zaman harcamayacak yazar. Siz çıldırmaya devam edin köfteler. Abırın lattesini ve kurabiyesini getirin lütfen...
Marsilya ve juventus ile takımının adı sadece şampiyonlar ligi gruplarında geçen kulübün gururlu taraftarı olan yazar. Başka adı birlikte geçen de var tabi.
Kendisini ve diğer galatasaraylıları tahrik, galatasaray’ a olağan günlük saldırı şimdi bittiyse izin isteyen yazar. Hoşçakalın.
Kedy seven bir yazar. *
Kedilerin dedektif ciddiyetindeki taviz vermez duruşunu seven ama aslında köpek insanı olan yazar.
Fenerlilere de kupa verin, hararet alsın. Çay işte, kupada, anlayın.
Fenerlilere de kupa verin, hararet alsın. Çay işte, kupada, anlayın.
Bir de kendine saçma salak nick değiştirmelerle her gün ısrarla saldırıp tahrik edenlere hak ettiği küfrü basmadığı, bulup tokadı yapıştırmadığı için kendini insani yönünden ötürü tebrik eden yazar.
Keşke benim yarım kadar insanca davransaydınız…
Keşke benim yarım kadar insanca davransaydınız…
Size günahımı bile vermem. Er geç bana yaşattığınız acının aynısını çekeceğinizi bilmek beni mutlu ediyor. Tabi burada sizi fark eden yok ama bu kötülükle devam ederseniz, gerçekte, sanalda, benim kadar iyi olmayan biri size çok sağlam bir ders verebilir.
Belki artı alıyorsunuz, insanları kandırıyorsunuz, saçma, sevimsiz kötülükle çaylak yemiyorsunuz ama gün olur devran döner. O güne kadar sizi üzeceğim.
Belki artı alıyorsunuz, insanları kandırıyorsunuz, saçma, sevimsiz kötülükle çaylak yemiyorsunuz ama gün olur devran döner. O güne kadar sizi üzeceğim.
deli gibi bisi oldum' un siklememe hakkında yazdıklarını düşünüp bir karar almış olan yazar.
1-) uzun süredir her gün saygısızca, şımarıkça tahrik ediliyorum ve sorumluları hala yazmaya devam ediyor.
2-) o kadar pişkin bir kötülüğe sahipler ki mahkeme ve dava tehdidimi bile alaya alıyorlar.
3-) sonunda hata yaptığıma karar verdim.
ben hem gerçek hayatımda, hem sanal alemde en büyük hatayı iyi niyetli olmakla yaptım. haklı olduğum zaman bile sustuğum ya da yazmadığım zamanlar oldu.
- beni her gün salya akıta akıta tahrik edenler saygımı hak etmiyor.
- dolayısıyla adamdan sayılmayı da hak etmiyorlar.
- artık beni tahrik edenleri adamdan saymıyor yani boş küme olarak görüyorum.
- istediğiniz kadar çıldırın, tahrik için fotoğraflar açın, başlıklar, entrylerle ayar verip artı kasın artık sizi siklemeyeceğim. silinip tekrar gelsem de artık hak eden olursa ayarı verip donuza ekleyip geçeceğim.
size iyi niyetle yaklaşanda kabahat. hepinize yazıklar olsun. artık sıfırsınız benim gözümde. bitti.
1-) uzun süredir her gün saygısızca, şımarıkça tahrik ediliyorum ve sorumluları hala yazmaya devam ediyor.
2-) o kadar pişkin bir kötülüğe sahipler ki mahkeme ve dava tehdidimi bile alaya alıyorlar.
3-) sonunda hata yaptığıma karar verdim.
ben hem gerçek hayatımda, hem sanal alemde en büyük hatayı iyi niyetli olmakla yaptım. haklı olduğum zaman bile sustuğum ya da yazmadığım zamanlar oldu.
- beni her gün salya akıta akıta tahrik edenler saygımı hak etmiyor.
- dolayısıyla adamdan sayılmayı da hak etmiyorlar.
- artık beni tahrik edenleri adamdan saymıyor yani boş küme olarak görüyorum.
- istediğiniz kadar çıldırın, tahrik için fotoğraflar açın, başlıklar, entrylerle ayar verip artı kasın artık sizi siklemeyeceğim. silinip tekrar gelsem de artık hak eden olursa ayarı verip donuza ekleyip geçeceğim.
size iyi niyetle yaklaşanda kabahat. hepinize yazıklar olsun. artık sıfırsınız benim gözümde. bitti.
Çaylak olmuş.
(bkz: git adam ol da gel)
Sürekli polemik yaparsan olacağı bu be kardeşim.
Sanki fake hesaplarından yazamayacak. Sözlüğü bölemeyeceksiniz, abırı susturamayacaksınız, köftelerimizi indiremeyeceksiniz...
Çaylak mı olmuş Hshshshshshshsh ulan 2 gündür çok güzel haberler geliyor.
Bugün kendi başlığını hortlatamadığı için kudurmuştur. Çok boş yapıyor ve bu da yetmezmiş gibi sürekli ağlıyordu. Yokluğunda hepimiz kafa dinlemiş oluruz.
Dilerim geri dönmez..
Bugün kendi başlığını hortlatamadığı için kudurmuştur. Çok boş yapıyor ve bu da yetmezmiş gibi sürekli ağlıyordu. Yokluğunda hepimiz kafa dinlemiş oluruz.
Dilerim geri dönmez..
578.
Derhal yazar statüsüne kavuşması gereken kalemi güçlü yazardır.
Ent.
Derhal yazar statüsüne kavuşması gereken kalemi güçlü yazardır.
Ent.
Özledim yiğidimi... sözlük onsuz aynı değil... keşke dokanmasalardı... o hep taştaş geçiyorum sanıyor ama ben o'nu orijinal buluyor. Bir sürü bok gibi yazan arasında parlıyor yiğidim.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar