bugün

en büyük hatalardan biridir. bilgisayarların gelişimi 2000 li yılların başlarına tam da akp nin yeni iktidar olduğu döneme denk gelmiştir, hastane , devlet dairesi gibi bir çok bürokrasi veya formalite akp tarafından değil gelişen dijital teknoloji sayesinde azalmış olup, bugün akp yaptı diye yanlış yorumlanmaktadır.

bugün tıp ilerlese bazı hastalıklara çare (ki keşke olsa) konuya dönelim, gelse tayyip yaptı sanacaklar var.. o derece saçmalık..

cep telefonlarının ve arabaların artması zenginlik arttı olarak görülüyor, bu da çok büyük bir yanlış.. cep telefonları zaten dünyada çok üretiliyor, alınıyor ama bedavaya alınmıyor, arabalarda öyle en ucuz araba 50000 ytl bugünlerde, ötv uçuyor... ağır borçlanarak alıyoruz bu teknolojileri.. dolayısıyla akp nin burada da pek bir katkısı yok.

diğer bir konu ise inşaatların artması, inşaatlaarın mesken sayısının artması güzeldir ama sadece tek taraflı betona yatırım ekonomiyi tek başına döndürmez... büyüme niye azalıyor hiç düşündünüz mü? ayrıca doğaya ağaca hasret kalacak millet..
facebook ve twitter ahmet davutoğlu'nun aklına gelmiş, hatta kitabında yazmış, ondan çalmışlar *

cehaletin önde gidenidir. entegrasyon yapmışlar, dünyada zaten yapılmakta olan resmi dairelerin dijital ortama evrilmesi trendine katılmışlardır.
cehalettir.

ozellestirme yapan her ulke, dis yatirimciyi ceker ve teknoloji ithal edilir.

biz japonya degiliz sevgili akp secmenleri. teknolojiyi gelistirmiyoruz. "satin aliyoruz".
karalamak için söylemiyorum ama böyle bir realite var. 45 yaş üstü seçmen, 60 ve 70 li yılların teknolojisiz bürokrasili zorluklarını çektiler bu kabul.. ama bunları akp hokus pokus yaparak yapmadı bunu bilmeliler.. belki de biliyordurlar.
üstüne üstlük gelişen teknolojinin bir de türlü türlü vergiler olarak geri dönüşü var. örneğin dün açılan yüksekova havaalanı'nın maliyeti 102 milyon tl. türkiye'de her bir mobil hattın aylık telsiz kullanım ücreti 1,50 tl. yani 102 milyon=68 milyon mobil hattın 1 aylık telsiz kullanım ücreti. türkiye'deki toplam mobil hat sayısı 72 milyon, yani 1 aylık telsiz kullanım ücreti havaalanının maliyetini rahat rahat karşılar.
bu durumda, neden ödediğimizi bile bilmediğimiz ancak tıkır tıkır kesilen telsiz kullanım ücretleri ile 1 yılda yüksekova havaalanı gibi 12 tane havaalanı yapılabilir. basit bir kalemin vergisi nelere kadir. gerisini hayal edelim.
(bkz: telsiz kullanım ücreti)
cahillik değildir. mos, bjt, üretilirken mhp neredeydi?