bugün
- yemek yapmayı bilen erkek16
- erotik şarkılar20
- kadınların sürekli nude fotoğraf istemeleri10
- kocanızı çilekli duş jeliyle yıkar mısınız9
- para karşılığı cinsel ilişkiye girmek8
- 17 ocak 2025 hatayspor galatasaray maçı11
- galatasaray'ın ofsayt diye iptal edilen golü8
- sünnette pipinin neresi ve ne kadarı kesiliyor13
- arkadaşlar kokoreç yemeye gelen var mı11
- sevilen sözlük yazarları26
- pardonadinizasizmi9
- serenay sarıkaya ne iş yapıyor15
- epilepsi9
- yayın açıp osuran kadın9
- true sessizliği9
- etek giyen erkek9
- sadece hatay ve adanalıların anladığı cümleler8
- anın görüntüsü20
- günün sözü12
- sanayide çalışmak14
- cennete gidildiğinde yapılacak ilk aktivite19
- türkiyeli değiliz türküz17
- evde mi yoksa sinemada mı film izlemek daha iyi11
- yazarların uçtuğu en uzun uçuş12
- bacılarımızdan erkek parfüm önerisi8
- bir gecede cahil bırakılan halk12
- penaltıbahçe36
- sahte içki ölümleri9
- arkadaşlar cumaya neden gelmediniz8
- kalitesiz bir hayatı çok pahalıya yaşamak8
- sözlüğe seksi bir kadın bırak14
- her siyasi başlığa yazan akgodoş11
- trt radyo 39
- saç takıntısı olan insan9
- beyaz tenli kaslı ela gözlü avrupalı erkek13
- götüne şaplak atıp ufff malım sağlam diyen erkek10
- meditasyona enerjiye burçlara inanan sözlük kızı11
- abdülkadir geylani nin yediği tavuğu diriltmesi24
- pilatese başlayan yazara tayt hediye etmek13
- mesai saatinde entry giren yazar11
- her şeyden nefret ediyorum8
- boşanma davasına konu cinsel performansın tespiti9
- miss universe birincileri8
- kilo batra'nın burun deliklerini yalamak9
- kamos9
- zall sözlüğü satmaya karar verdi10
- acıkınca ellerin titremeye başlaması16
- suyun kaldırma kuvveti21
- furkanarli12
- yazar olma nedenleri12
7. Bölümü izledim bugün. Bence çok sıkıcı ve efkar basıcı bir dizi. Adamın yalnızlığı gözümüze sokuluyor. Anladık adam yalnız, evlenmemiş hiç. Annesi bu çocukken ölmüş, babası hapiste. Kardeşi yok. Ahmet diye bi arkadaşı var sadece.
neden bu kadar şişirildiğine de anlam veremedim.
çok ağır ilerleyen koftiden bir dizi. 3. bölüme kadar zor sabrettim.
sonrasına bakmaya hiç gerek yok, traş...
çok ağır ilerleyen koftiden bir dizi. 3. bölüme kadar zor sabrettim.
sonrasına bakmaya hiç gerek yok, traş...
Hiç konuşulmayan bir konu olması bu kadar dikkat çekmiş olmalı.
Geniş kitlelerin ilgisine mazhar olan her şey gibi, kendinden menkul bir iticilik barındıran dizi. Çabuk konuşulan, kolay tüketilen, kendisiyle temas kuranın zihnini yormayan sığ duygusallık... Bir nevi piyasa romanı.
Niye abartıldı ki yahu... (bkz: Yeşil deniz) izleyin. ama sakin kafayla. ortamda yabancı dizi izlemiş olmak için dizi izleyenler vardır. dikkatle izler bir halt anlamaz.
Yeşil deniz izleyin bana o dizileri izler gibi. 1. bölüm ile 75'inci bölüm arasında bağ var. Emin olun sübliminal kişisel gelişim dizisidir kendisi.
Yeşil deniz izleyin bana o dizileri izler gibi. 1. bölüm ile 75'inci bölüm arasında bağ var. Emin olun sübliminal kişisel gelişim dizisidir kendisi.
izleyenlerin büyük çoğunluğunun beğendiği bir kısmının da eleştirdiği, Ahmet Kural'ın başrolde olduğu Şahin Kendirci'nin yıllar sonra tekrar kendini gösterdiği bir dizi.
kasvetle harmanlanmış leş arabesk barındıran dizi.
tarafsız bakarsanız ne çok iyi ne de çok kötü.
ancak yobazlık yapıp selçuk aydemir'in yönetmeni olduğu bir diziye vasat demeyin, çarpılırsınız eliniz yüzünüz yamulur.
ya da deyin ya, bana ne.
ancak yobazlık yapıp selçuk aydemir'in yönetmeni olduğu bir diziye vasat demeyin, çarpılırsınız eliniz yüzünüz yamulur.
ya da deyin ya, bana ne.
10 bölümünü de izledim. araya türk halkının en sevdiği iki şey acı ve arabesk müzik koyarsanız kaliteli bir içeriğe gerek yok. bir de yandaş taraf elindeki sosyal medya ve reklam gücüyle bir şeyi pohpohlarsa ünlü ve iyi bir başrol oyuncusuyla birlikte böyle vasat bir yapımı size aauuuuwww diye yuttururlar...
4 bölüm seyrettim. Sıkıcı ama insana ölümlü olduğumuzu hatırlatması güzel.
çerezlik dizi bir günde bitirilebiliyor. izlemeyen çok şey kaybetmez izleyen hiçbir şey kazanmaz ama yine de izlemeyen izlesin geçsin derim.
geçen ekşi'de sayfalarca ne yazılmış diye okudugum dizidir.
-seven çok sevmiş sevmeyen de hiç sevmemiş.
-okuduklarımdan en gözüme çarpan '' sıkıcı,diğer bölümde-finalde ne olacağını tahmin etmenin kolay,acitasyon ile türk seyircisini yakalayan'' bir dizi olduguydu.
-genelde de olumsuz yorumlar hep aynı şeylerden gelmiş.neyse final;
-büyük ihtimal ile izleyemeceğim.
-seven çok sevmiş sevmeyen de hiç sevmemiş.
-okuduklarımdan en gözüme çarpan '' sıkıcı,diğer bölümde-finalde ne olacağını tahmin etmenin kolay,acitasyon ile türk seyircisini yakalayan'' bir dizi olduguydu.
-genelde de olumsuz yorumlar hep aynı şeylerden gelmiş.neyse final;
-büyük ihtimal ile izleyemeceğim.
diziyi izlemeden yorum yaptığınız çok belli.
tamam herbokologsunuz da izlemediğin şey hakkında nasıl fikrin olabiliyor, cinlerden mi haber alıyorsunuz napıyorsunuz ahaha.
tamam herbokologsunuz da izlemediğin şey hakkında nasıl fikrin olabiliyor, cinlerden mi haber alıyorsunuz napıyorsunuz ahaha.
izleyin; fakat 10. bölüm hariç... Sakın, sakın, sakın :-(.
Kötü bir teması var.
Bu tarz diziler genellikle Fetö kanalı STV'de yapılırdı.
Bu adamların derdi ne böyle?
Yeni bir STV'mi yapmaya çalışıyorlar?
Bu tarz diziler genellikle Fetö kanalı STV'de yapılırdı.
Bu adamların derdi ne böyle?
Yeni bir STV'mi yapmaya çalışıyorlar?
içim yanar yanar yanaraarr..
2025 yılında ülkemizin "ölünce bizi kim yıkayacak" konusunu tartışmasını kendime yediremiyorum. lütfen bana azap çektirmeyin.
millet mars'ı yeşertme planlarını hayata geçirmeye çalışıyor batı'da.
millet mars'ı yeşertme planlarını hayata geçirmeye çalışıyor batı'da.
keşke islam'la ilişkilendirilmeseydi. öldükten sonra bizi kim yıkayacaksa yıkayacak yani bunun dinen bile ne önemi var ki. dinen mümin olmak yeterli olmuyor mu. diyelim ki ateist biri yıkayacaksa kime ne yani.
farklı geldiği için popüler olan dizi. aynı kardeş payı gibi .
Bitirdim. Güzel değil, çok güzel. Mükemmel bir dizi. En güzel yeri, her yeri. Ferdi de gitti. Şarkılarıyla Gassal'a gitmişti; şimdi de kendi gidecek.Mübarek günde öldü. Allah mekanını cennet eylesin!
5 bölüm izledim. Temposunun durağan işleyişi ile gecelerin yorgunluğunu attıran mükemmel bir dizi olmuş. Senaryo ve proje tasarımını yapanın bir kadın olması, diziye farklı bir boyut katmış. Yine Tabii için çekilen "Yardımcı Oyuncu" dizisi, bunun bir üstü diyebiliriz. Tabii Platformu bu şekilde işleri daha çok yapmalı. Diziyi sevdim.
Edit: Bir de sondaki şarkıları seslendiren elemanın sesi efsane. Dizi jeneriğinin de çocuk şarkısı olduğunu ve 2015 TRT Popüler Çocuk Şarkıları Yarışması 2.si olduğunu hatırlatırım. Gerçekten güzel :-).
Edit: Bir de sondaki şarkıları seslendiren elemanın sesi efsane. Dizi jeneriğinin de çocuk şarkısı olduğunu ve 2015 TRT Popüler Çocuk Şarkıları Yarışması 2.si olduğunu hatırlatırım. Gerçekten güzel :-).
Böyle güzel her yorumu okuduğumda bir bölüm daha izliyorum ama bende sorun var sanırım...
güncel Önemli Başlıklar