bugün

7. Bölümü izledim bugün. Bence çok sıkıcı ve efkar basıcı bir dizi. Adamın yalnızlığı gözümüze sokuluyor. Anladık adam yalnız, evlenmemiş hiç. Annesi bu çocukken ölmüş, babası hapiste. Kardeşi yok. Ahmet diye bi arkadaşı var sadece.
neden bu kadar şişirildiğine de anlam veremedim.
çok ağır ilerleyen koftiden bir dizi. 3. bölüme kadar zor sabrettim.
sonrasına bakmaya hiç gerek yok, traş...
Hiç konuşulmayan bir konu olması bu kadar dikkat çekmiş olmalı.
Geniş kitlelerin ilgisine mazhar olan her şey gibi, kendinden menkul bir iticilik barındıran dizi. Çabuk konuşulan, kolay tüketilen, kendisiyle temas kuranın zihnini yormayan sığ duygusallık... Bir nevi piyasa romanı.
Niye abartıldı ki yahu... (bkz: Yeşil deniz) izleyin. ama sakin kafayla. ortamda yabancı dizi izlemiş olmak için dizi izleyenler vardır. dikkatle izler bir halt anlamaz.

Yeşil deniz izleyin bana o dizileri izler gibi. 1. bölüm ile 75'inci bölüm arasında bağ var. Emin olun sübliminal kişisel gelişim dizisidir kendisi.
izleyenlerin büyük çoğunluğunun beğendiği bir kısmının da eleştirdiği, Ahmet Kural'ın başrolde olduğu Şahin Kendirci'nin yıllar sonra tekrar kendini gösterdiği bir dizi.
kasvetle harmanlanmış leş arabesk barındıran dizi.
tarafsız bakarsanız ne çok iyi ne de çok kötü.
ancak yobazlık yapıp selçuk aydemir'in yönetmeni olduğu bir diziye vasat demeyin, çarpılırsınız eliniz yüzünüz yamulur.
ya da deyin ya, bana ne.
10 bölümünü de izledim. araya türk halkının en sevdiği iki şey acı ve arabesk müzik koyarsanız kaliteli bir içeriğe gerek yok. bir de yandaş taraf elindeki sosyal medya ve reklam gücüyle bir şeyi pohpohlarsa ünlü ve iyi bir başrol oyuncusuyla birlikte böyle vasat bir yapımı size aauuuuwww diye yuttururlar...
4 bölüm seyrettim. Sıkıcı ama insana ölümlü olduğumuzu hatırlatması güzel.
çerezlik dizi bir günde bitirilebiliyor. izlemeyen çok şey kaybetmez izleyen hiçbir şey kazanmaz ama yine de izlemeyen izlesin geçsin derim.
geçen ekşi'de sayfalarca ne yazılmış diye okudugum dizidir.

-seven çok sevmiş sevmeyen de hiç sevmemiş.

-okuduklarımdan en gözüme çarpan '' sıkıcı,diğer bölümde-finalde ne olacağını tahmin etmenin kolay,acitasyon ile türk seyircisini yakalayan'' bir dizi olduguydu.

-genelde de olumsuz yorumlar hep aynı şeylerden gelmiş.neyse final;

-büyük ihtimal ile izleyemeceğim.
--spoiler--
diziyi izlemeden yorum yaptığınız çok belli.
tamam herbokologsunuz da izlemediğin şey hakkında nasıl fikrin olabiliyor, cinlerden mi haber alıyorsunuz napıyorsunuz ahaha.
--spoiler--

Birinci bölümünü izledim.
diziyi izlemeden yorum yaptığınız çok belli.
tamam herbokologsunuz da izlemediğin şey hakkında nasıl fikrin olabiliyor, cinlerden mi haber alıyorsunuz napıyorsunuz ahaha.
--spoiler--
izleyin; fakat 10. bölüm hariç... Sakın, sakın, sakın :-(.

--spoiler--

10. Bölümde ne oldu ki?
izleyin; fakat 10. bölüm hariç... Sakın, sakın, sakın :-(.
Kötü bir teması var.
Bu tarz diziler genellikle Fetö kanalı STV'de yapılırdı.
Bu adamların derdi ne böyle?
Yeni bir STV'mi yapmaya çalışıyorlar?
içim yanar yanar yanaraarr..
2025 yılında ülkemizin "ölünce bizi kim yıkayacak" konusunu tartışmasını kendime yediremiyorum. lütfen bana azap çektirmeyin.

millet mars'ı yeşertme planlarını hayata geçirmeye çalışıyor batı'da.
keşke islam'la ilişkilendirilmeseydi. öldükten sonra bizi kim yıkayacaksa yıkayacak yani bunun dinen bile ne önemi var ki. dinen mümin olmak yeterli olmuyor mu. diyelim ki ateist biri yıkayacaksa kime ne yani.
yakar geçer.

https://youtube.com/short...mOZTk?si=Epdpbylh8hmDjzqQ
farklı geldiği için popüler olan dizi. aynı kardeş payı gibi .
Bitirdim. Güzel değil, çok güzel. Mükemmel bir dizi. En güzel yeri, her yeri. Ferdi de gitti. Şarkılarıyla Gassal'a gitmişti; şimdi de kendi gidecek.Mübarek günde öldü. Allah mekanını cennet eylesin!
5 bölüm izledim. Temposunun durağan işleyişi ile gecelerin yorgunluğunu attıran mükemmel bir dizi olmuş. Senaryo ve proje tasarımını yapanın bir kadın olması, diziye farklı bir boyut katmış. Yine Tabii için çekilen "Yardımcı Oyuncu" dizisi, bunun bir üstü diyebiliriz. Tabii Platformu bu şekilde işleri daha çok yapmalı. Diziyi sevdim.

Edit: Bir de sondaki şarkıları seslendiren elemanın sesi efsane. Dizi jeneriğinin de çocuk şarkısı olduğunu ve 2015 TRT Popüler Çocuk Şarkıları Yarışması 2.si olduğunu hatırlatırım. Gerçekten güzel :-).
Böyle güzel her yorumu okuduğumda bir bölüm daha izliyorum ama bende sorun var sanırım...