bugün

bu aralar papatya çayına taktım kafayı günde iki fincan içmeden günüm geçmiyo hay allah.
Kahveyi bilmiyorum. Çayı ise nadiren içerim zaten..
iki bardak yeşil, dört veya beş te siyah yaprak çay.
Max 10 bardak çay içerim,
2 Türk,1 filtre, 2 bardak çay.
içerik bulunamadı.
çok bardaktır. toplamda iki basamağa ulaşır genellikle.
Minimum 2 kupa çay 2 kupa kahve. Max 3 çay 5 kahve. Fazlası çarpıntı yapıyor. Gerek yok.
Okulda bir bardak,evde 6 bardak.
Ortalama iki kupa bardağı kahve, 10 kupa bardağı çay.
kahvaltıda bir büyük boy ıhlamur, gün içinde birer fincan çay ve kahve.
Üniversiteden beri Kahve max 3 küçük fincan, çay ise değişiyor. Sadece evde olduğum günler çok çay içiyorum.
valla iki koca bardak kahve içiyorum ben sonrada akşamları uyku tutmuyor.
2 bardak americano, 4-5 bardak çay.
10 bardak çay.
Is yerindeysem belli olmuyor 1 kahve bir kac bardak cay. Evde daha az tüketiyorum. Ama canım simdi temizlik ve cam silme isinden sonra bir kahve cekti.
5 çay, 2 kahve sanırım...
2 bardak kahve en fazla. fazlasını içince kas hareketlerime engel olamıyorum ve çarpıntı başlıyor.
Haftada max 2 kahve max çay da 6 felan.
Bardak nedir azizim. Demlik
Bardak hesabı yapan erkek gizli eşcinseldir.
çayı da kahveyi de buldum mu tüketiyorum, acımıyorum. sayısını ben de hatırlamıyorum artık.
çAy sınırsız.
Bir fincan dibek kahvesi.
sabah nescafe ile başlayıp 10 çayında da bir nescafe atarım.. öğlen arası da bir nescafe... 3 çayında da bir nescafe.. müşteriler gelirse yine bir nescafe.. sayamadım mk çok içiyormuşum başlık aydınlattı beni..neyse gidip bir kahve atayım gelirim
2 Türk kahvesi.
1 nescafe.
akşamları işten geldikten sonra dizi film vs açıp içiyorum kahvemi. turknet olduğundan kesinti ve kopma yaşamıyorum. 2 ya da üç bardak, çay kahve karışık içiyorum.