bugün

sabah 1 bardak çay içerim. öğlen 1 bardak çay. gün içindede 1 bardak kahve.

peki siz?
Bazen bir iki bardak çay.
Bir ya da iki fincan Türk kahvesi
2 büyük fincan filtre kahve. Ya da bir büyük filtre bir latte.

Alın napıyorsanız yapın bu bilgiyisjdjd.
sabah 4 kahve, sonra 0...
Üç sabah üç de akşam olmak üzere günlük altı bardak çay içiyorum. Öğle sonu da bir bardak kahve keyfim var.
böyle bir rutinim yok. çay ve kahve tüketmediğim için örseliyorlar beni.
akşamları işten geldikten sonra dizi film vs açıp içiyorum kahvemi. turknet olduğundan kesinti ve kopma yaşamıyorum. 2 ya da üç bardak, çay kahve karışık içiyorum.
2 Türk kahvesi.
1 nescafe.
sabah nescafe ile başlayıp 10 çayında da bir nescafe atarım.. öğlen arası da bir nescafe... 3 çayında da bir nescafe.. müşteriler gelirse yine bir nescafe.. sayamadım mk çok içiyormuşum başlık aydınlattı beni..neyse gidip bir kahve atayım gelirim
çAy sınırsız.
Bir fincan dibek kahvesi.
çayı da kahveyi de buldum mu tüketiyorum, acımıyorum. sayısını ben de hatırlamıyorum artık.
Bardak nedir azizim. Demlik
Bardak hesabı yapan erkek gizli eşcinseldir.
Haftada max 2 kahve max çay da 6 felan.
2 bardak kahve en fazla. fazlasını içince kas hareketlerime engel olamıyorum ve çarpıntı başlıyor.
5 çay, 2 kahve sanırım...
Is yerindeysem belli olmuyor 1 kahve bir kac bardak cay. Evde daha az tüketiyorum. Ama canım simdi temizlik ve cam silme isinden sonra bir kahve cekti.
10 bardak çay.
2 bardak americano, 4-5 bardak çay.
valla iki koca bardak kahve içiyorum ben sonrada akşamları uyku tutmuyor.
Üniversiteden beri Kahve max 3 küçük fincan, çay ise değişiyor. Sadece evde olduğum günler çok çay içiyorum.
kahvaltıda bir büyük boy ıhlamur, gün içinde birer fincan çay ve kahve.
Ortalama iki kupa bardağı kahve, 10 kupa bardağı çay.
Okulda bir bardak,evde 6 bardak.
Minimum 2 kupa çay 2 kupa kahve. Max 3 çay 5 kahve. Fazlası çarpıntı yapıyor. Gerek yok.
çok bardaktır. toplamda iki basamağa ulaşır genellikle.
içerik bulunamadı.