bugün
- yazarların evindeki müzik enstrümanları15
- gazimagosa turkmeni15
- para mutlulluk getirmez11
- ona bir şeyler söyle10
- monica bellucci'nin kızı11
- ayrılıkçı türkler32
- beyin yakan sorular sponsorlu
- günün sözü17
- anın görüntüsü18
- unutmadığınız mutluluk anları15
- çağla8
- 23 eylül 2023 galatasaray'a verilen penaltı10
- arkadaşlar bi bakar mısınız11
- fotografın atatürk'e ait olduğunu bilmiyordum18
- kocanızı hafifçe döver misiniz9
- bayern münih 10 galatasaray 013
- 23 eylül 2023 başakşehir galatasaray maçı19
- the revenge of hector8
- yazarların şuan dinledikleri şarkı8
- rica etsem sözlük kızları tavsiye verebilir mi9
- üstteki yazarla ne yapmak isterdin14
- romantik iki şey yazınca meriç diyen sözlük8
- her erkeğin aslında arabalara cinsel ilgi duyması14
- sözlük kızlarının saç rengi12
- atatürk ün enver paşayı kıskanması10
- en havalı plaka10
- gece 3 de yenen sikerim hayatı makarnası12
- camiler dolmamasına rağmen cami yaptıran iktidar12
- sinan oğan16
- hepiniz koca bir pisliksiniz8
- evli kadın kaçamak yapabilir mi9
- klarnet calan sarapci koala 68
- geceye bir şarkı bırak11
- l l l16
- olmayan birine asik olmak10
- true ve eloria aşkı16
- hüseyin nihal atsız8
- hande sarıoğlu11
- nvidia yerine amd alırım8
- öperek karısının kulak zarını delen adam13
- 23 eylül 2023 türkiye japonya voleybol maçı11
- yılmaz güney denince akla gelenler17
- ölen fakirin kefeninde cennet anahtarları olması21
- aşkım paran yoksa simit yeriz boşver diyen kız22
- recep tayyip erdoğan15
- arapseverlerin kardeşlik videosu14
- çiftleştikten sonra erkeğini yiyen hayvanlar13
- kendini nasıl hissediyorsun27
- cüneyt arkın vs yılmaz güney13
- ismet gürbüz9
- 6 şubat 2023 güney anadolu depremi11
limon sıkınca geçen durumdur.
limondaki asit yok ediyor. çok acı verir ama kurtulmak için başka çare yoksa katlanmaya değer.
limondaki asit yok ediyor. çok acı verir ama kurtulmak için başka çare yoksa katlanmaya değer.
göze sarımsak ve acı biber sürülünce geçen durumdur.
Az bi olasasilikla ciddi olabilir. Goz icinde goz yasi donup kristallesip kirec olusturuyormus. Ve retinayi cizebilirmis. Eger uzun sure (bir hafta kadar bi sure) gecmiyorsa bi doktora gorunmekte fayda var.
bazen katarakt başlangıcı belirtisidir.
Gözde sürekli bir batma şikayeti ile doktora gidilir, reçeteye iki damla yazılır, size de "güneş gözlüğü takmadan hiçbir ışık kaynağına bakma" tavsiyesi verir doktor.
Gözde sürekli bir batma şikayeti ile doktora gidilir, reçeteye iki damla yazılır, size de "güneş gözlüğü takmadan hiçbir ışık kaynağına bakma" tavsiyesi verir doktor.
Uzun süreli kontakt lens kullanımına bağlı olarak ortaya çıkan rahatsızlıktır.
lensi çıkartıp bir gün beklemek gerekli. aynı gün içinde takmayınız.
Biraz da tatlı tatlı kaşınıyorsa arpacık hastalığının habercisi olabilir aman dikkat edile.
konjonktivit belirtisi olmasın...
göz tansiyonu yükseldiğindendir.
Göt batması diye okudum helal et.
göze bir şey kaçtığında olur.
kum-toz tanesi, pislik, çapak, kıl vb. sizin ulaşamayacağınız, görüş alanınızın dışında bir yere kaçar ve sürekli gözünüzün sulanmasına sebep olur. ve gözünüzü her açıp kapadığınızda sizi rahatsız eder. tedavisi göz damlasındadır.
kum-toz tanesi, pislik, çapak, kıl vb. sizin ulaşamayacağınız, görüş alanınızın dışında bir yere kaçar ve sürekli gözünüzün sulanmasına sebep olur. ve gözünüzü her açıp kapadığınızda sizi rahatsız eder. tedavisi göz damlasındadır.
Şimdi bana olan durum. Saat iki benim burda ne işim var acaba. Gideyim yatayım bari uluyu ben mi kurtaracam banane.
Genelde kirpiklerim dolandigindan olan durum. Bazen ne kadar baksam da goremiyorum kirpigi. Sonra benim kedinin tuyunu yakaliyorum. Eger hic biri yoksa gozumu yikiyorum, geciyor.
an itibariyla geceyi zehir ediyor.
sag gozumu kapatamiyorum, kirpamiyorum. damla falan bi boka yaramadi. o kadar canımı acıtıyor ki insallah sabaha kör uyanmam.
sag gozumu kapatamiyorum, kirpamiyorum. damla falan bi boka yaramadi. o kadar canımı acıtıyor ki insallah sabaha kör uyanmam.
Çok uğraşılırsa gözdeki yabancı madde çıksa bile batma hissi devam eder, göz mikrop kapar. Göz için en iyi tedavi kapatmaktır. Göz kendi kendini tedavi eder. Zaten gözyaşı mutlaka o cismi çıkaracaktır.
Kirpik dibi iltihabı olabilir. Gözde batma , kaşınma, ışığa bakamama olur. Surekli gözde bir sey varmış gibi gelir. Çözümü öncelikle doktora gitmek. O zamana kadar bolbol yıkamak. Bebe sampuaniyla masaj yaparak yikamak. Sık sık tekrarlar. Kirpik dökülür.
Aşırı rahatsız edici bir durum.
Bundan iki hafta önce feci batıyordu. ilk gün geçmesini bekledim geçmeyince ertesi gün hastaneye gittim. 3 tane göz damlasıyla 3 4 günde anca kendime geldim.
Külah parçası kaçtığından şüpheleniyordum ama doktora söylemeye çekinmiştim. Ne oldu ne bitti bilmiyorum o sızıdan kurtulduğuma şükrediyorum evt.
Bundan iki hafta önce feci batıyordu. ilk gün geçmesini bekledim geçmeyince ertesi gün hastaneye gittim. 3 tane göz damlasıyla 3 4 günde anca kendime geldim.
Külah parçası kaçtığından şüpheleniyordum ama doktora söylemeye çekinmiştim. Ne oldu ne bitti bilmiyorum o sızıdan kurtulduğuma şükrediyorum evt.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar