bugün

şarap, almanlardan yedikleri dayaklar, magniot hattı, napolyon.
60 lı 70 li yıllardaki sanatsal üretim patlaması.
Afrika kökenli insanlar.
sömürü, ha bide demir yığını. ne diyolar ona, eyfel.
ihtilâl, Sanat, edith piaf, gastronomi, şarap, edebiyat, nezaket.
Mesafeyi her daim koruyan saygılı insan duruşu.
Ve öpücük.
brigitte bardot
alain delon.
türk ve arap çalışan yoğunluğu, cezayir, kıl kuyruk erkekler, koca burunlu cılız kızlar, zidane, eifel, ribery, sarkozy, sakso, kendini süper güç sanan aslında bi sikim olmayan balon ülke.
kadınlarının çirkin olması, yiğidi öldür hakkını yeme, bizim türk kızları bu fıransız kadınlarını döver.
fransız kadınlarında bakımsızlık yaygın, özellikle koltuk altı kılları erotizmi öldürüyor.
kamyoncu fikri abi hissiyatı veriyor.
giyimleri çok özensiz, tabi bu genel değil ama çoğunluk.
paris haricine çıkarsanız fark edeceksiniz, tanıştığınız her 10 kadından 5-6 sı bu şekilde.

şarap köylerinde çok enteresan dostluklar kurabilirsiniz, köylerindeki insanlar daha sıcak kanlı.

ermeniler bizi çok yanlış anlatmışlar bazı takık kafalılara denk gelebilirsiniz.

fransa güzel bir memleket, gidin gezin , paris çok pahalı , ama köyleri çok enteresan deneyim, muhabbet var.
Ermeni soykırımını tanıması.
görsel
sabancı, evet..
giyotin, ihtilal, ekmek yoksa pasta yesinler, tuvaletin sokaklara dokülmesi, eyfel, paris, lyon, marsilya, pireneler,bonjour,frank,horoz,liberte, sophia loren, alen delon,jean paul belmondo, napolyon, la pen, tigana, platini, 2.dunya savasi, charles de gaulle, orly havalanı, asala, ermeni, öpücük...
cannes, nice, st. tropez, eyfel, paris, rennes, mont-saint-michel.
Burger siparişim esnasında cheese&meat dediğim için gerçekten de burger ekmeği bile olmadan cheese&meat şeklinde servis etmişlerdi..
eyfer kulesi,jean reno,gerard deperdieu,luc besson,et,tavuk yemeklerinin pizzaların olmazs olmaz sosu cafede paris sosu.
renault, peugeot, citroen, jain, paris, eyfel kulesi, 1789, ermeni, arap vs.
teyzem ve faydasız kuzenler.

faydasız derken bana değil zaten hiç beklentim olmadı onlardan. hiçkimseye bir faydaları yok kozalakların safi zararlar *
parfüm, Eyfel kulesi, sömürge, afrika orjinli kara adamlar, yarı başkanlık sistemi, ince fizikli kadınlar, ermeni diasporası, pkk, asala, türk düşmanlığı.
Paris,emmanuel macron ve kendinden 24 yaş büyük karısı,5.cunhuriyet,kruvasan,hitlerin parise ayak basması.