bugün
- hayalinizdeki kız tipi8
- ahmet türk10
- istanbul a taşınmak8
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi11
- hayat 40 yaşında başlar13
- anın görüntüsü11
- d bahçeli'nin şoförü s karabıyık ile olan kaseti8
- jose mourinho10
- hanımından başka kadına bakmayan erkek9
- gazze de savaşmak için 30 bin gönüllü alımı13
- papa'nın ölümüne üzülmeyen islamcılar10
- tcmb altın rezervinin 720 ton olması9
- saç ektirmek ve estetik hakkında düşünceleriniz11
- erdoğan firavun mu musa mı21
- köylülerin akp ye oy verme nedeni13
- dizel araba9
- 2023 seçimlerini erdoğan kaybetseydi8
- papa adayı olsanız ilk vaadiniz ne olurdu8
- eski ulu prensesi10
- zorbay küçük11
- bir milyon verseler akpli olur musunuz9
- yazarların yeni papa adayları11
- 2028 de chp zihniyetinin adayı kim olsun8
- küresel ıkınma24
- geri dönüşü olmayan şeyler19
- evli yazarların sözlükteki amacı sevişmektir9
- ali koç8
- sözlük yazarlarının vajinal doğuma bakışı21
- fotokopici bi erkek10
- chatcpt yle sohbet etmek15
- sözlük kızını hamile bırakmak8
- fenerbahçe taraftarı10
- sözlük yazarlarının suçları12
- siyasal islam'ın sonu9
- birlikte iyi giden şeyler9
- tayyip kaybederse ne olur25
- 20 nisan 2025 fenerbahçe kayserispor maçı35
- saç beyazlaması11
- aferin ilacı kaç saatte bir içilir15
- evli kadını hamile bırakmak10
- sonuna kadar umudunu yitirmeyen insan14
- kıbrıs ı verip kurtulalım diyen kemalistler8
- kuzey kıbrıs taki hainler18
- sürekli türkçülerin soyunu araştıran kürtçü11
- ekonomi kısa süre içinde düzelecek13
- ülkemde mini etekli kadın görmek istemiyorum15
Sözlüğün kanser hücreleridir bu aktroller. Birisi moderasyon tarafından kullanılır 100 tane fake hesabından kendini över. Diğeri bunun fakesidir. Bir tanesi bir bakanın akrabasıyım diye müslüman olmayan ve akp'li olmayan herkese ana avrat düz gider. Diğerine zaten hiç girmiyorum yazık lan kimin çocuğuysa.
Bu arada hepsinin ortak noktası popcorn tayfadan olmasıdır. Osmanlıyı cehaletin, bilimsizliğin, eğitimsizliğin ve yanlış idari hamlelerin değil de atatürkün yıktığını ve atatürkün ingilizler tarafından vazifelendirildiğini zannediyor cahiller muhtemelen. Yazık lan kafalarına bu trollerin.
Bu arada hepsinin ortak noktası popcorn tayfadan olmasıdır. Osmanlıyı cehaletin, bilimsizliğin, eğitimsizliğin ve yanlış idari hamlelerin değil de atatürkün yıktığını ve atatürkün ingilizler tarafından vazifelendirildiğini zannediyor cahiller muhtemelen. Yazık lan kafalarına bu trollerin.
Uludağ sözlüğün kaliteli, ulu yazarları. Hepsine selam olsun.
başlığı görünce cahilleşiyorsun *
başkudurucu ya yeni transfer gelmiş az gelmiş bizim kudurtmamız haydi mahşerin dört atlısı durmak yok kudurtmaya devam.
cumhur ittifakı: akp, mhp, yeniden refah, hüdapar.
dini kullananlar mıdır?
yoo ben bir defa görmedim herhangi birinin seçimden önce camiye kameraları toplayıp yasin okuduğunu.
yoo ben bir defa görmedim herhangi birinin seçimden önce camiye kameraları toplayıp yasin okuduğunu.
din düşmanı ateit pkk lı güruha dert olmuşlardır. bana fakesi var diyen ovot teorisyen fake hesabı songavurbukucuv1 atıp tutuıyor gene.
--spoiler--
Ben 45 senedir namaz kılarım. Bu sene 47. Orucumu tutıyorum. Bir gün bile borcum yok. izekatımı vetirim,çki içmem,zina yapmam,kumar oynamam,faiz yemem,haramlardan kaçarım35 yıldır tasavvuf ehliyim. Vird derslerim var,kul hakkı yemem, ben bu durumda dinimi yaşıyorum,dinimi kullanıyorum. Siz karar vetin.Ben saçımdan topuğuma kafar müslümanım elhamdülillah. Bu dinin herşeyini kabul ederim,şeriat dışındaki bütün sistemleri reddederim. Allah'ın dostlarına dost,düşmanlarına düşmanım.
--spoiler--
dede istersen 77 senedir namaz kıl 98 senedir oruç tut fark etmez. burada milletin en kıymetlisine annesine küfür ettiğin an bir anlamı kalmıyor.
hırsızlık yapmıyorsun ama yapanlara arka çıkıyorsun onları savunuyorsun onlar için din kardeşlerine küfür ediyorsun dinsizlikle suçluyorsun. o yüzden 3 kat üst üste şeriatta gelse havada kalıyor süper müslümanlığınız kusura bakma..
Ben 45 senedir namaz kılarım. Bu sene 47. Orucumu tutıyorum. Bir gün bile borcum yok. izekatımı vetirim,çki içmem,zina yapmam,kumar oynamam,faiz yemem,haramlardan kaçarım35 yıldır tasavvuf ehliyim. Vird derslerim var,kul hakkı yemem, ben bu durumda dinimi yaşıyorum,dinimi kullanıyorum. Siz karar vetin.Ben saçımdan topuğuma kafar müslümanım elhamdülillah. Bu dinin herşeyini kabul ederim,şeriat dışındaki bütün sistemleri reddederim. Allah'ın dostlarına dost,düşmanlarına düşmanım.
--spoiler--
dede istersen 77 senedir namaz kıl 98 senedir oruç tut fark etmez. burada milletin en kıymetlisine annesine küfür ettiğin an bir anlamı kalmıyor.
hırsızlık yapmıyorsun ama yapanlara arka çıkıyorsun onları savunuyorsun onlar için din kardeşlerine küfür ediyorsun dinsizlikle suçluyorsun. o yüzden 3 kat üst üste şeriatta gelse havada kalıyor süper müslümanlığınız kusura bakma..
Solakları böyle kudurtan başka bir dörtlü gelmemiştir gelemezde sözlüğe .
Bunlardan namazın, orucunu sayanın hali şöyledir:
https://ihsaneliacik.com/...pan-sahabeicin-inen-ayet/
Yani apaçık kuran hükümlerine muhalefet etmiştir. Bu ayetlere göre cehennem odunu olmayı hak etmiştir.
https://ihsaneliacik.com/...pan-sahabeicin-inen-ayet/
Yani apaçık kuran hükümlerine muhalefet etmiştir. Bu ayetlere göre cehennem odunu olmayı hak etmiştir.
Ahahahahhhhahahahhhaha
Hak edene hak ettiklerini veriyorlar.
Hak edene hak ettiklerini veriyorlar.
Dede ile diğer 3ünün klasmanı farklı. Sert girdilerini görürsünüz ama diğerleri gibi başlık sıçıp durmaz. 4leme yanlış yani.
Durun hele şurada durun
Bir nefes alıp bir kudurun
Hele bize yakın durun
işaret alınca yine kudurun.
Bir nefes alıp bir kudurun
Hele bize yakın durun
işaret alınca yine kudurun.
Saldıracak güya bize bir karaburun
Ardından gelecekmiş kabanırun
Geri kalma sende gel gagaburun
Seyreylesin rezilliğinizi hazirun
nefesiniz tüketince yolculuk var; iskenderun
Ardından gelecekmiş kabanırun
Geri kalma sende gel gagaburun
Seyreylesin rezilliğinizi hazirun
nefesiniz tüketince yolculuk var; iskenderun
Bir gecede cahiliye Devri'ne dönmemize sebep olacak tayfadan bir kaç yazar....
Allah göstermesin....
Amin...
Allah göstermesin....
Amin...
Bu birkaç yazar
Size vurur azar azar
Aman deydirmeyin nazar
Yoksa size çukur kazar
Göremezsiniz bir daha pazar
Sizi gömmemizi bekler Hazar.
Size vurur azar azar
Aman deydirmeyin nazar
Yoksa size çukur kazar
Göremezsiniz bir daha pazar
Sizi gömmemizi bekler Hazar.
Aloooooooooooo....
Nerdasinizzzzz....
Ohhhhhhhhhhh...
Swh...
Nerdasinizzzzz....
Ohhhhhhhhhhh...
Swh...
chp trolü olmak için başvuruda bulunmuşlar.
Buradalar
görsel
görsel
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar