bugün

--spoiler--
kendisini dışladığımı hiç yüzü kızarmadan her yere yazdı. engelledim, engelini açayım diye günlerce ağladı.
--spoiler--

o yüzden mi nick altımdasın. kih kih kih
canım sıkıldı yaaa, biriyle taştaş geçeyim dedim, en uygun aday da sendin. zaten 3-4'üncü mesajından sonra da çaylak olur nasılsa dedim. meh meh meh
güzel bir nicktir. fotokopi çekmeyi sever, özellikle ofis boşken farklı denemeler yapar.
seni anlıyorum unutamadın o yaşadığın travmayı, kıçından lezzet içenler falan haklısın, çok iğrençsiniz abi ya.

görsel
Gittikçe çirkinleşiyorsun yine. Sinir problemin var senin kanki. Kendine hakim olamıyor, insanları takıntı haline getiriyorsun. Bir psikoloğa görünmeni tavsiye ederim. Meh meh meh
ama çok iğrenç bir başlıktı kanka. hatırladıkça midem bulanıyor.
o terbiyesizliği yapan da senin gibi defalarca özür diledi, onu da affetmedim kanki. gaddar adamımdır. sonuçta sözlük bu, herkes istediği şeyi, ahlaksızca da olsa yazıp kaydet'e basabiliyor. yaptıklarının sorumluluğunu alacaksın yani.
Başlığı açan senin kankandı şok oldun dimi?

alkolün adama neler yaptırdığını gör işte.

o ayyaş da anladı hatasını ama çok geç tabi.
kankam değildi, tahammül ettiğim biriydi sadece. gırtlağa sokmalı vs başlıklar açan biri benim kankam falan olamaz zaten. o'nu birkaç kere eskort çağırmalı başlıklarından falan eleştirdim diye bir de senin gibi popüleritemi kıskanan bir çocuk olduğu için açtı zaten o başlığı. sonrası zaten kavga kıyamet bir süreç. göynün oldu mu? merak ettiğin soruların cevabını aldın mı? aldıysan hadi seni de yatıralım bakırköy falan bir yere de, toparlan kanki.
görsel

15 gün çaylaklık yetmemiş belli.

Sıkıntı yok, düğmeye basıldığını öğrendim… kih kih kih.
hem akpli hem geyseli. hünahım kadatr sevmem.
görsel
Bence profil fotoğrafına telefona gülen adamın fotoğrafını koysa çok güzel ve komik olur bence. * kendisi bilir ama.
(bkz: Savcı bir şey yapamaz) ama görüyorum ki moderasyon yapmış. Neyse geçmiş olsun kendisine.
Öhm, başlıyorum…

Ahahahhahaahha çaylak olmuş, ahahahaha…

Bu kadardı.
görsel
Yürüyen merdivende önündeki kızın bacaklarını cep telefonuyla çekenleri andıran bir nicki var.
pandela gibi vatansızlar varken haksız yere çaylak edilmiş kaliteli yazar.
inşallah geri dönecektir.
umarım tez vakitte tekrar yazar olur .
Çaylak mı?

Kih kih kih…
gidiyorum geliyorum hala çaylak hala çaylak. ben giderken bu çaylaktı şimdi bir bakayım dedim geldim gene çaylak. şimdi ben de yokum kime iftira atıyor allah bilir kih kih kih.
hala mı çaylak bu yauv kih kih kih...
Şşşş bak lan buraya!

Edit; pardon yaa, çaylakmış, nasıl baksın?

Ahahahahahha
ah be fotokopici. pandela'yı az mı kudurttun.
eğer dönersen nolur ıslık çal.
seviyorum seni.
--spoiler--
gidiyorum geliyorum hala çaylak hala çaylak. ben giderken bu çaylaktı şimdi bir bakayım dedim geldim gene çaylak. şimdi ben de yokum kime iftira atıyor allah bilir kih kih kih.
--spoiler--

olm milletin aklıyla dalga mı geçiyorsun, yoksa salak mısın?
çaylak yaptıran da sensin, iftira atan da sesin.

hani modlardan entryi istiyecektin, iftira attığın entryi?
çünkü yok, iftira amk. getiremedin oldun mu göt.
eskide sadece iftiracıydın şimdi iftiracı göt oldun amk. kih kih kih

sen şu entryi niye sildirdin, ne var lan bu entryde sildirtiyorsun?
bir de üstüne 15 gün çaylak attırıyorsun.
aha:
görsel

e oynamayalım olm bu kadar ağlayacaksanız hazmedemeyecekseniz amk...

ne pişkinsiniz lan minik çapulcuyla beraber ikiniz. kih kih kih