bugün

Gören de 17-25 Aralık'ta baklava yedi sanacak...
baklavayla kafayı bozmuş.
o bir şey mi, kahvenin yanına baklava koymayan çay ocağı sorumlusunu da kovdu.
Geçen gün 60 işçisi ve 5 müdürü olan fabrikasında, çaycıya artık demli çay istediğini söylemiş. Kih kih kih…
fikirleri cehapelilerin işine gelmediği için zulme uğrayan yazar.
Şimdi dem parti, PKK falan derken onun boyunu aştı olaylar. söyleyeceği sonradan tükürdüğünü yalayacağı bir şey olmasın diye çaylak olmuştur bilerek...
Ahahahahah çaylak olmuş, ahahahah.

O değil de 23 hazirandan gammaz’ım duruyor başka yazarlara, mod girmiş bir bunu çaylaklayıp çıkmış. Bu kadar dışlamayın oğlum şunu, yazıktır.
aynı tarzda 100 tane başlık açıp aynı başlıkları günde 100 kere uplarsa normal çaylak olması.
Yine mi çaylak olmuş yauv?

Kih kih kih…
Apoyu çok sevdiğini belli ediyor hep. Apo sevici aktrol. Kih kih kih...
Çayını demli içiyormuş bu aralar. Kih kih kih…
sözlüğümüzün kı"demmmmmmmmmmmmmmmm" li yazarlarından.
teröristler ile "el ele" yol yürüyenleri görüp çıldırmıyorsan tuhaflık çıldıranda değil sendedir birader. cerrahpaşaya gelip gidiyorum diyordun oraya gelince bir sor bakalım omurilik nakli yapabiliyorlar mı.. hem beklerken "dem"li çay da ikram eder doktor sana hararetini alır.
gibson ne güzel tertemiz çıldırdı görüyorsunuz. e benim de elimden kent uzlaşısı bahanesi kaysa gitse ben de çıldırırdım haklı çocuk.
Belki maaslari gec yattiysa islerini boykot ediyor olabilirler.
biji biji serok apom reyizim diye diye bağıra bağıra köyün delisi gibi caddelerde koşturduğu söylenen "dem"lenmeyi ve "dem"li çayı seven tiptir.

içinden nasıl geçeceğimizi iyi biliyor ya olaylar soğuyana kadar kendisini çaylak yaptırmış gene çakal. şimdi gelir birkaç gün sonra ağlar gene yalandan çaylak ettiler beni diye.. ekürisi masklavi de cumartesiden beri sözlükte yok normalde 7 gün 24 saat burada olan tipler bunlar çok enteresan *

ne kadar saklanırsanız saklanın koçum önünde sonunda kürkçü dükkanına döneceksiniz ve x ray cihazı gibi içinizden geçeceğiz size kolay ölüm yok.
--spoiler--
benim ailemde şehit yok ama şehit aileleri kadar çok üzülüyorum ve kahroluyorum şu günlerde gördüklerimize.
--spoiler--

o yüzden pkk kendisini fesih etmesin, silahları yakmasın istiyorsun.
yani eskisi gibi devam, yeni şehitlere. (bu olmayacak çok şükür)
seni anlıyorum. topitop. kih kih
Ailesinde şehit olmayan zatın teki.

Şayet ailesinde bir şehit dahi olsaydı böyle taklalar atmazdi.

Benim ailemde şehit yok ama şehit aileleri kadar çok üzülüyorum ve kahroluyorum şu günlerde gördüklerimize.

Vatan sevgisi parti sevgisine benzemez. Sen ne anlarsın ki.

Yazık ..
--spoiler--
müebbet cezasını çekip çıkıyor demiş bir de hahaha...
--spoiler--

evet manyakçım. müebbet cezasını çeken çıkar.

biraz araştırırsan öğrenebilirsin veya 0 0 7'ye sor söylesin.
bu kadar kemoştan nik altı aldığına göre iyi yazardır vesselam.
ifşalanmış

https://pbs.twimg.com/med...format=jpg&name=large
https://pbs.twimg.com/med...format=jpg&name=large
Müebbet cezasını çekip çıkıyor demiş bir de hahaha...
Nasıl diyor siz la havle vela falan diyorsunuz ya, sizin en büyük derdiniz inanılmaz cahil ve kapasitesiz olmanıza rağmen böyle cesaretli ve bilmiş bilmiş konuşmanız.

Hadi bana göster 8 yıl sonra çıkacağına dair bir şey. Hem ak partilisiniz, hem Arap çölleri sevdalısınız. Dünyanın bütün cehaleti size yüklenmiş...
sus manyak evladım bağırma, bağırdıkça cahil olduğun ortaya anlaşılıyor.

müebbet cezasını çekip çıkıyor.
Nereye çıkıyor amk, gören de hırsızlık yaptı zannedecek. 8 yıl sonra çıkıyormuş! kaç kez müebbet yedi o sen biliyor musun?

Ya siz niye böylesiniz? Hadi 8 yıl sonra çıkacak diyelim, erken çıksın mı bebek, asker, türk katili?...