bugün

Zamanında terörist örgütü destekleme iddiası ile yargılanmışlardı. Adamlar yapıyor bisey diyemezsin.

O da bisey mi, yabancılarla hükumetin izni olmadan görüşmek suç kapsamına sokulmuştu.
amerika'ya sokmazlar hamasçı deyu.

nasıl ki bizde cehapeye en ufak eleştiride aktroll oluyorsan abd'de de israil'e en ufak laf söyleyince hamaslı oluyorsun.
afaroz edilecektir.

--spoiler--

nasıl ki bizde cehapeye en ufak eleştiride aktroll oluyorsan

--spoiler--

kanka sen "ama cehape"den başka bir şey söylemiyorsun. hem sana sırf cehapeye laf söylüyorsun diye aktroll denmiyor sen bildiğin yüzde yüz rafine aktrollsün * lan yıllarca burada hedape cehape dem cehape diye gezdin şimdi "ikinci" defa senin partin dem ile apo ile pkk ile lambada yapıyor 180 derece döndün tek bir eleştiri yapmıyorsun. eleştiriyi geçtim bir de bu durumu "terör bitsin istemiyorsunuz" diye 5 yaşında çocukların yemeyeceği bir bahane ile savunuyorsun. tipik aktrollsün işte.
ben kendime demiyorum zaten sen niye atladın ki hemen. ayrıca daha trollün ne demek olduğunu bilmiyorsunuz, ben aktroll değil ak partiliyim.
hayır sen aktrollsün kardeşim. sen her şeye atlarken iyi biz bir şey yazınca neden atlıyorsun diyorsun. tipik troll refleksi işte. cehalet cesaret ile birleşiyor ortaya aktroll çıkıyor. sen her yere her şeyi yazabilir her konuşmaya girebilirsin ama kimse sana atlayamaz sana laf söyleyemez..
be cahil kardeşim, troll demek gerçekte o düşünceyi desteklemediği halde ortalık karışsın diye yine ortalığı velveleye verene denir. ben zaten ak partiliyim, troll olsaydım sadece ortalık karışsın diye ak partilicilik oynamam gerekiyordu.

biraz kitap okuyun. ortamlarda elitiz, kültürlüyüz, aydınız diye gezmeyi biliyorsunuz.
e tamam sensin işte ? dem parti ile görüşülmesini büyük günah olarak anlattın yıllarca. demek ki dem parti ile el sıkışılmasını bayramlaşılmasını desteklemiyorsun ama akp yapınca desteklemediğin halde ortalığı velveleye verip savunuyorsun ? kendi kendini anlatıyorsun şu anda bunu bile fark edemiyorsun cehalet o derece yüksekte sende *
halen anlatıyorum, dem parti ile hiçbir karşılık almadan sadece teröristler lehine görüşmek günah. bil bakalım bu şekilde kim görüşüyordu?
heee terörist ile bir karşılık alınma ihtimali varken görüşülmesi sevap yani ? onbinlerce insanımızı katletmiş terör örgütü ile el sıkışılması normal. neden ? trollüğünü yaptığın parti el sıkışıyor diye değil mi. misal cehape dem ile pkk nın fesih edilmesi konusunda anlaşıp el sıkışsaydı bunları yazacak mıydın 2 dakika delikanlı taklidi yap da cevapla troll kardeşim.
evet normal. bi 10.000 daha gelsin istemiyorsan normal. istiyorsan bir şey diyemem tabi. iki tane belediye alacağım diye karşılıksız görüşüp hatta bunu somutlaştırana sakın laf söyleme ama söylersen aktoll falan olursn mazallah.
her yazdığında kendinle çelişiyorsun be oğlum.. o kadar partizan trolleşmişsin ki yazdıklarının saçma sapan şeyler olduğunu bile anlayamıyorsun. sonra vay efendim ben aktroll değilim.. lan sen değil miydin ben çözüm sürecini hiç desteklemedim o dönem akp ye sırf bu yüzden oy vermedim diyen ? nasıl döndün bir anda böyle..

nereden biliyorsun belediye seçimleri için anlaştıklarını ? görüşmeler yapılırken orada mıydın. yoksa akp parti merkezinden sana "bunları konuşun bunları yazın çizin" diye emrettikleri şeyleri mi yazıyorsun. terörist ile pazarlık edilmez. daha terör ne demek teröristin amacı ne onları bile bilemeyecek kadar cahilsin. pkk bilmiyor mu türkiye cumhuriyetinden asla ve asla toprak alamayacağını ? hükümette akp-mhp hariç kim olursa olsun herhangi bir özerklik alamayacağını bilmiyor mu ? terörün amacı nedir ? böyle apoyu serbest bırakınca size taviz vericez deyince bu yavşakların silah bırakacağını sanmak için ya polyanna olmak lazım ya da senin gibi aktroll.