bugün

mescid-i aksa'da.
Çok istiyorsan alamanyalardan kaldır götünü de git Kudüs'e nöbet tutmaya...

Hadii naş naş..

Boş yapmayın MK.

isteyene kapı açık. Yallah...
ümit özdağ'ın da dediği gibi filistin türk milletinin davası değildir. o yüzden mehmetçiğin kudüs'le falan alakası olamaz. mehmetçiğin bir damla kanı, bütün arap çöllerinden daha değerlidir. arapların canı cehenneme. mehmetçiği çakallara yem ettirmeyiz.
bizim tepkimiz çocuklar ölmesin, yoksa Hamas, israil sikimizde değil. çocuklara, masum insanlara kim Zarar veriyorsa er ya da geç, hamam böceği gibi ezilerek ölecekler.
Filistin kim izin verecek orası zaten bizim vilayetimiz idi gün olur ay yıldız yine yerini bulur oralarda.
Mehmetçik sizin özel silahlı muhafızınız değil. Çok istekli varsa kudüs orada.
Her seferinde aynı şeyi deneyip farklı bir sonuç beklemek aptallara mahsus bir durumdur.

Bir asır önce Mehmetçik Filistin’i ingilizlere karşı savunurken Araplar Mehmetçiğe kurşun sıkıyordu. Erzak olmadığından Türk askeri çekirge yiyerek kudüsü hem Araplara hem ingilizlere karşı savunmaya çalışıyordu üstelik.

Hal böyleyken Arap bir teröristin pankartının Ankara’nın göbeğine istanbul’un surlarına asılması benim zoruma gidiyor.

Evet teröristtir. Dibine kadar teröristtir hem de. Konser basıp insanları öldürmenin adı dünyanın her yerinde terördür.

Edit: israil Çocukları öldürüyor diyenler olacaktır. Lan sen de benim konserimi basıp katliam yapsan ben de senin eşikten beşiğe yedi ceddinin içinden geçerim.
Madem öyle el atmışken Doğu türkistanıda özgürleştirsin Mehmetçik.
filistini tapusu halen bizim elimizde reis isterse askerleri oraya yığar gıkınızı çıkaramazsınız.
Böyle sloganvari konuşan, tsk'yı sanki babasının malı gibi sağa sola göndermeye çalışan yavşakların askerde dahi ellerine silah verilmediğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Bunları bir gece evinden alsan, arabaya bindirip filistine gidiyoruz desen arabanın içinde altlarına işeyip sıçmaya başlarlar korkudan.