bugün

oytunkaran'ı beğenmişliğim var, düşünün artık durumumu.
üslubu düzgün, saygı çerçevesinde fikrini dile getiren herkesle aynı seviyede tartışırım. eksilemektense benim de bir fikrim varsa ve dahi biraz da zamanım varsa aynı başlığa bir kaç kelam da ben yazarım.
olması gereken. cıvıtmadığı sürece istediği kadar katılmadığım şeyler yazsın, en önemli şeylerden biri üslup ve saygı.
makul bir yaklaşım.
bu minvalde üstüme tanımam arkadaş.

adamla düşüncelerimiz taban tabana zıt. o ak diyor ben kara... ama adam o ak'ı öyle bi anlatmış ki, evet diyorum haklı olduğunuz yönler de var. bir de bunun özel mesajlaşma yöntemiyle olanı da var.

karşılıklı kardeşim- dostumla başlıyor, düşünceler yazılıyor, küfür etmeden, bayağlaşmadan, atarlanmadan, iyi günler denilip konu kapanıyor.

çok zor değil aslında deneyin, sözlükten o zaman keyif alacaksınız.
recep aganın içinde olmadığı düşünce.
tüm fikirlere açık insan davranışıdır, doğru olan fakat uygulanmayandır.
olması gerekendir fakat olmayandır.
n.ş.a da olması gereken.
beğenmiyorsa ister iyi ifade etsin ister kötü fark etmez.
çok basit ifadeyle fikir özgürlüğüne saygıdır.
malesef uludagsozlukte kesinlikle yaşanmayan olay. özellikle siyasi ve sosyal konularla ilgili durumlarda benim gibi düşünüyorsan seninle aynı fikirdeyim mantığı geçerlidir. aksi durumda ise tamamen taşlama ve eksileme operasyonu start alır ki buda size çoğunluğunu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu bir sözlükten çok 1950 yılı köy kıraathanesinde tartışıyor hissi verir.
olması gerekendir. yoksa sizler böyle yapmıyor musunuz?
sözlükte bir nevi yiğidi öldürüp hakkını yememe halidir. fikir beyanı olarak, kendi içinde tutarlı argüman ve bilgilerle desteklenmiş, sövgü, demagoji vs içermeyen entryleri, savunduğu fikirle mutabık olmasanız dahi, düzeyli yaklaşımı ve sözlüğe katkısından ötürü eksilememek durumudur. fikri beğenmeseniz dahi, entrynin içeriğinin sözlük düzeyini yükselttiğini veya koruduğunu düşünür, ya karşıt fikir beyan eden entry girer, ya da hiç ellemezsiniz.