bugün

bu hollanda yenilgisi direkt montellaya yazar.

be montella denen adam madem ki son on dakika da ki futbolu oynayabiliyoruz niye zamanında oynatmadın. niye gereken değişikleri zamanında yapmadın. en önemli soru sen ne iş yaparsın. sana verilen para bana verilsin bende kenardan senin kadar maçı seyrederim. hatta senden daha iyi seyrederim. dün senin için fatih terimin anca getir götürünü yapar dedim. bugün kü maçı izleyince sözümü geri alıyorum. sen fatih terimin getir götürünü yapacak kapasitede bile değilsin.
bir galatasaraylı olarak bu saatten sonra milli takımda herhangi bir üç büyük takım ile özdeşleşmiş birini görmek istemem. fatih terim ülke futbolunda teknik direktörlüğün bir numarası olsa da.

insanlar feci şekilde kulüpçülük yapıyorlar. içeride hainlik dolu beklentiler oluşuyor. milli takım, milli takım olmaktan çıkıp "fatih'in takımı" oluyor bunların gözünde.

montella italyan ve üç büyükler ile alakası olmayan bir adam, ona rağmen herhangi bir galatasaraylıyı oynatınca lobi mobi diye ağladılar. bu atmosferda yabancı hoca en iyisi.