bugün
- düğünde gelinin kilotunu çıkarıp gösteren damat18
- borsa8
- istanbula ünlü olmaya giden köylü kız15
- şücaattin amca8
- kasım 2025 erken genel seçimleri16
- mariyya18
- neden iki tane ayağımız varken üç tane pedal var10
- fulya öztürk17
- israil'in kızgınlıkla hareket etmeye başlaması17
- anın görüntüsü12
- oh shit here we go again22
- 30 yaş üzeri evde kalmış kadınlar ordusu9
- insan olmaya ceyrek kala44
- şişman kızlardaki aşırı sinir9
- hindistan da 188 yaşında adam bulunması15
- sözlükteki psikolog kadın yazarlar18
- aldatmamak için en geçerli sebep18
- hasta olmak15
- israil'in yavaş yavaş türkiye'ye geliyor olması47
- iran israil'e nükleer füze yollasa15
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri18
- erkek sevgilisinin götünü öpen romantik erkek14
- tırşık yememiş insanla muhatap olmak9
- gecenin şarkısı14
- doğum günümü kutlamayacak mısın10
- oğlak burcu erkeği aslan burcu kadını ilişkisi9
- kuresel ikinma'nın zall'a olan aşkı8
- sözlüğün çirkin çapkını11
- sözlük yazarlarının beni fazla hafife alması13
- takip ettiğin kadının görüntülü arar mısın demesi13
- en son ne zaman sevistiniz14
- vajinaya penis almak nasıl bir his18
- fırına iç götürüp pide güveç vs yaptırmak12
- bu akşam karnıyarık yiyecek olmam20
- nervio için ödenecek başlık parası9
- ben geldim sözlük bir şey diyor musunuz26
- nervio'nun sevgili bulamama sebebi20
- bir dolandırılma hikayesi anlat13
- öretmenler günde kaç saat çalışıyor sorunsalı32
- israil'in iran la başa çıkamayacak olması27
- evli kadınla konuşuyorum22
- güneri civaoğlu13
- israil8
- düğün için zayıflayan kadınlar14
- yazar olduğunuz sözlük siteleri22
- edirne9
- plajda cüzdan çanta çaldırmama yolu10
- mesaja cevap vermeyen erkek13
- küt saçlı hatun19
- füze attım ama sen bana atma öyle mi12
iran, 1 Ekim gecesi israil'e yüzlerce füze attı.
Sonra da sen bana atma dedi.
Mesela, yunandan istanbul'a yüzlerce füze atılsa, biz ne yaparız?
israil de onu yapacak. Netanyahu bana saldırana saldırırım dedi. işin içinde islam ve din savaşları da var. Salt Filistin degil konu. Sanki Arap dünyası da israil'in saldırgan olduğu fikrini beyinlere yıkama peşinde. Ama, yemezler.
Yazık, medya, siyaset, ekonomi, askeri baskılarla büyuk ve saçma sapan bir savaşa sürükleniyor dünya. Bir paylaşamadılar o trilyon dolarlık doğalgaz mı, petrol mü, neyse. Çinin bir numaralı ekonomik güç olması da amerikayı baskılıyor.
Sidik yarışı gibi, evet.
Sonra da sen bana atma dedi.
Mesela, yunandan istanbul'a yüzlerce füze atılsa, biz ne yaparız?
israil de onu yapacak. Netanyahu bana saldırana saldırırım dedi. işin içinde islam ve din savaşları da var. Salt Filistin degil konu. Sanki Arap dünyası da israil'in saldırgan olduğu fikrini beyinlere yıkama peşinde. Ama, yemezler.
Yazık, medya, siyaset, ekonomi, askeri baskılarla büyuk ve saçma sapan bir savaşa sürükleniyor dünya. Bir paylaşamadılar o trilyon dolarlık doğalgaz mı, petrol mü, neyse. Çinin bir numaralı ekonomik güç olması da amerikayı baskılıyor.
Sidik yarışı gibi, evet.
bu kadar basit bir olay değildir. bazı arkadaşlar kızıyorlar ama biz boşuna yıllardır burada ortadoğu dünyanın b.k çukurudur demiyoruz.
bu coğrafyada işler o kadar karışık ki her bir devlet her bir millet bugün zalim iken yarın mazlum, bugün mazlum iken yarın zalim olabiliyor. olaya din penceresinden bakarsak zalim olan israil. neden ? masum müslümanları öldürüyor. bu bizim bakış açımız ve şu anda bu doğru geliyor. peki olaya yahudi gözü ile bakarsan ne oluyor ? araplar ekseriyet ile acımasız bir ırk ve her fırsatını bulduklarında terör saldırıları düzenleyip masum yahudileri öldürüyorlar. onlarda kendilerine misal 6 gün savaşını referans alıyorlar sürekli. ilk saldıran araplar oldu bizi yok etmeye çalıştılar diyorlar. fırsatını bulurlar ise gene bunu yapacaklar diyorlar.
gene bizim gözümüze dönelim ve yahudilerin iddiasını ele alalım. bize göre ( biz derken fanatik radikalleri kast ediyorum ) hiçbir yahudi masum değil.. yahudilerin gözüne dönelim hiçbir arap masum değil.. gel de işin içerisinde çık amk.. biz türk milleti olarak her ne kadar araplarda müslüman olsa bile olaya tarafsız göz ile bakarsak iki tarafta masum değil. ama bizim kendisini muhafazakar olarak adlandırıp dinin yasakladığı her türlü işe girenlere göre yahudiler yüzde yüz haksız zalim merhametsiz. araplar ? onlar din kardeşimiz ne yaparlarsa yapsınlar haklılar.. bana sorarsan "kadın ve çocukların öldürülmediği" her türlü olasılıkta yesinler birbirlerini ete para vermesinler ne arap ne yahudi masum değil.
bu coğrafyada işler o kadar karışık ki her bir devlet her bir millet bugün zalim iken yarın mazlum, bugün mazlum iken yarın zalim olabiliyor. olaya din penceresinden bakarsak zalim olan israil. neden ? masum müslümanları öldürüyor. bu bizim bakış açımız ve şu anda bu doğru geliyor. peki olaya yahudi gözü ile bakarsan ne oluyor ? araplar ekseriyet ile acımasız bir ırk ve her fırsatını bulduklarında terör saldırıları düzenleyip masum yahudileri öldürüyorlar. onlarda kendilerine misal 6 gün savaşını referans alıyorlar sürekli. ilk saldıran araplar oldu bizi yok etmeye çalıştılar diyorlar. fırsatını bulurlar ise gene bunu yapacaklar diyorlar.
gene bizim gözümüze dönelim ve yahudilerin iddiasını ele alalım. bize göre ( biz derken fanatik radikalleri kast ediyorum ) hiçbir yahudi masum değil.. yahudilerin gözüne dönelim hiçbir arap masum değil.. gel de işin içerisinde çık amk.. biz türk milleti olarak her ne kadar araplarda müslüman olsa bile olaya tarafsız göz ile bakarsak iki tarafta masum değil. ama bizim kendisini muhafazakar olarak adlandırıp dinin yasakladığı her türlü işe girenlere göre yahudiler yüzde yüz haksız zalim merhametsiz. araplar ? onlar din kardeşimiz ne yaparlarsa yapsınlar haklılar.. bana sorarsan "kadın ve çocukların öldürülmediği" her türlü olasılıkta yesinler birbirlerini ete para vermesinler ne arap ne yahudi masum değil.
o füzeler zaten suikastların intikamıydı, adamlar sen atma demekte haklı, skor 1-1.
Aslında iranın ki tam Bir misilleme değildir, haniye ve nasrullah düzeyinde yahudilerin liderlerini öldürmeleri lazım, bekliyoruz efendim.
Din savaşı falan da çıkaramayacaklar. Zaten füze saldırısından başka bi halt da yiyemez, ne iran ne de israil...arada 1900 km var, orduyla yürüyecek hali yok ya ...
Lojistik açıdan, aptalca bir hareket bunlar... füze attım, sen de bana attın, eee?!... N'oldu?!... Ne boka yaradı?!..
Silah tüccarlarını zengin ediyo salaklar. Amerika 'yı zengin ediyo. Komik olan iran da rusya 'yı zengin ediyo...o füzelerin bi tanesi 15 Mio dolar falan...300 tane attın!! E battın sen!!;;))
Hayır, n'oldu, bina yıkıldı, çocuklar kadınlar öldü...n'oldu?!...savaş mı kazandın?! Hayır !! Sınırlar mı değişti?!... Hayır!!
E ne bok yemeye bina yıkıp çocuk öldürdün o zaman, lavuk musun sen?!...
Lojistik açıdan, aptalca bir hareket bunlar... füze attım, sen de bana attın, eee?!... N'oldu?!... Ne boka yaradı?!..
Silah tüccarlarını zengin ediyo salaklar. Amerika 'yı zengin ediyo. Komik olan iran da rusya 'yı zengin ediyo...o füzelerin bi tanesi 15 Mio dolar falan...300 tane attın!! E battın sen!!;;))
Hayır, n'oldu, bina yıkıldı, çocuklar kadınlar öldü...n'oldu?!...savaş mı kazandın?! Hayır !! Sınırlar mı değişti?!... Hayır!!
E ne bok yemeye bina yıkıp çocuk öldürdün o zaman, lavuk musun sen?!...
israil, islam dünyasının tam kalbinde bir hançer, tümör gibi. Yok edebilirlerse, batı dünyası ile doğu, Hristiyanlık ve islami ülkeler birliği oluşturulup iki kutuplu bir dünya planı mı var, ama bence düşüncesi bile milyarların ölümüne neden olacak kıyamet savaşı olur ki, aslında hedeflenen bu mu, yani dünyada bir kaç yüz milyon insanın kalması mı... Çok harcadık dünyayı, bitirdik.
iran yönetimi iç kamuoyunun baskısıyla bu saldırıyı yaptı ancak ABD desteği arkasında olan israilinde rahat durmayacağı kanısındayım. Muhakkak cevap vereceklerdir.Belki de Bu olay tıpkı 13 nisan 2024 'teki ıran saldırısında olduğu gibi bir tiyatroyla da sonlanabilir yani israilde etkili bir cevap vermez bekleyip görmek lazım.
israil toprak satın alarak topraklarını genişlemedi, işgal edip filistinlilerin evlerini yıkarak yeni yerleşim bölgeleri açtı bunu bmye rağmen yaptı, kim takar bmyi dünyayı karşı çıkan çıksın karşıma diyor, o yüzden israile gaspçı hırsız haydut terörist diyoruz.
https://x.com/joereal99/s...xABF0ypXImvU8FhA&s=19
israil kadar merhametli devlet yok.
israil protestosu için israil bayrağını yakan bir akılsız kendini yakıyor
https://x.com/REM__BEN/st...3QhEE56f549BbQWQ&s=19
israil bakmış ki bu akılsızlar protesto ediyoruz diye kendilerini yakıyor, israil "kendilerini yakmasın" diyerek yanmaz bayrak yapmış.
israil'e bir teşekkür eden yok.
Nankör olmamak lazım, değil mi?
israil kadar merhametli devlet yok.
israil protestosu için israil bayrağını yakan bir akılsız kendini yakıyor
https://x.com/REM__BEN/st...3QhEE56f549BbQWQ&s=19
israil bakmış ki bu akılsızlar protesto ediyoruz diye kendilerini yakıyor, israil "kendilerini yakmasın" diyerek yanmaz bayrak yapmış.
israil'e bir teşekkür eden yok.
Nankör olmamak lazım, değil mi?
israil misrail olmasa da araplar daha doğrusu arap müslümanlar asla bir araya gelmez. tümörün kendisi araplar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar