bugün

Ahlaksızlık mı, tam emin değilim ama. Eşine ve çocuklarına ayırması gereken zamanı, Hiç tanımadığı, insanlara salça olarak geçirenlerin zavallı insan artığı olduğunu düşünüyorum..
Sözlüğe ilk üye olduğum zamanlar evliydim. 11 yıl evli bir şekilde sözlükte takıldım.

Sizi destekliyorum evli kardeşlerim.
2008 den beri sözlukte yazıyorum. O zamanlar bekardım. Sonra evlendim. Hala da evliyim. Kime ne zararımız var amk tepkisi verilen durum.
6 aya gidiyorum , söz (:
çoluğunum çocuğunun rızkını sözlükte ezen tipler oldukları için ahlaksızlıktır.
Lan olm ne alaka? Sözlüğe milleti sikmeye mi giriyosunuz amina koydumun embesilleri falan diyip oltaya gelecegimi zannediyorsaniz yanılıyorsunuz.
Neyseki bekarım da ahlaksızlık yapmıyorum.
Zallbert direk para boka laf carpittiriyor burada. Yoksa evlilerle bi derdi yok.
Ahlaksızlar Çoluk çocuklarının rızkını sözlükte karı kıza yediriyorlar.
bana diyor beyler siz üstünüze alınmayın.

karının ahlak dersi veresi tuttu

(bkz: ay götüm)
doğru tespit. bunun için boşandım ben. ifetimi korumuş oldum yani !..
Niye burası eş bulma kurumu mu. isteyen yazar aq.
Bayan zalbert haklı. Kadın erkek farketmez gidin yuvanıza vakit ayırın.
evli erkekler yazmasın amk.
Ahlak konusunda çok şükür ki sözlük yazarlarının çoğunluğu bilirkişi olabilecek yetkinlikte değildir. O yüzden sizi ciddiye alamayacağım sory. Evliyim, sözlükte yazıyorum, yazmaya devam edeceğim.
edep sen ne güzel şeysin.
Evliyim yazıyorum ve kimseye sarkmiyor, yavsamiyorum bunun neresi ahlaksızlık?.
Tmam yazmayız amk. Zaten sözlük yarra yemiş. Yazmasak da olur hakketten.
Apaçık ayrımcılıktır.
doğru tespit. hemen boşanmalılar !..
yazmak icin tekrar okula mi baslayalim.
Kesinlikle saçmalıktır; evliyim, erkeğim ve karımı seviyorum, gayet de ahlaklıyım. Sözlüğü karı kıza yavşamak için kullananlar için doğru olabilir. Gidin işinize gücünüze bakın; yeri değil kardeşim...
10 yıldır yazıyorum daha kimseyi sikmedim o yüzden üstüme alınmıyorum.
Söz konusu yazar bir de kadınsa kocasının var haline.