bugün

Yani bilemedim hedesi..

Yol yakınken ayak yapıyordur şimdiden.

Swh...
Annesiyle mi evleniyoruz? Oğluyla mı?
Valla ben de annemlerle yaşamam.
Evlendikten sonra ben de ailemle yaşamak istemem zaten amk. Mahremiyet yok bişey yok nasıl rahat rahat sikişeceğiz. Birlikte olduğum kadını Bağırta bağırta, tokatlayarak sikmek isterim ben şahsen. O da aile evinde imkansız. Yok ille de anamla babamla yaşayacağız diyen erkek zaten küçük pipilidir. Yorgan altında karanlıkta yapılan ve maksimum 3 dakika süren seks hayatınız olur bununla.
Kız istemiyor diye anamı babamı kapıya atacak değilim. Zaten geleceği ev onların evi. o istemiyor diye de gidip de kiraya falan da çıkmam.

Herkesin kendine ait evi var orası ayrı ama yaşım kaç olursa olsun anamın, babamın yanımda olmasını isterim. Onların gölgesi yeter. Burada önemli olan niyet. Rahatına düşkün kızla ben mutlu olamam.

Ayrıca bizimkiler torunlarına öyle bir bakarlar ki eşimle çok rahat ederiz.
Yani anamı babamı istemeyen kızdan hayır gelmez.
Çok haklı bir isyandır. Kendi bağımsızlığını kuramamış bir birey, ailesinin bağımsızlığını hiç sağlayamaz ve o durumdaysa zaten sağlayamamıştır. Ailesine öncelik veremez ve dengesiz bir aile ilişkisi nedeniyle kendi ailesiyle de sorunlar yaşar.
Bir evlendikten sonra annenler babanlar bize gelmesin kızı değildir. Valla adamı deşer bakışlarıyla.
Arkadaşların sapıkca entryleri üzerine yazacak bisey bulmadiğım başlıktır.adam karısı olacak kişiyle neden bağirtarak tokatlıyarak çiftlesmek isterki sadizim bu olsa herhal.
"ama benim annemlerle yaşamamız gerekirse yaşayacağız elbette" diye cümlesini tamamlayan kızdır. en güzeli uzak durmak..

erkek zaten akıllı ise ortada çok büyük bir zaruret ( misal anne veya babanın ölmesi diğerinin yalnız kalması veya bakıma muhtaç duruma düşülmesi gibi ) olmaz ise annesi ile babası ile veya erkek/kız fark etmez kardeşleri ile aynı evde yaşamayacaktır. evlilik "yeni bir hayat" kurmaktır yeni bir yuva kurmaktır. mevcut bir hayatın üstüne veya mevcut bir yuvanın üstüne yuva zaten kurulmaz. kurarsanda yüzde 99 yıkılır gider.

ancak bu bazı kendisini cin zanneden kızlar var ki erkeğin ailesini daha tanımadan düşman beller aynı semtte bile yaşamak istemez ama mevzu kendi ailesine gelince erkekte aynı şeyi isterse cıngar çıkartır trip üstüne trip atar hatta terk eder gider. bunlardan o kadar çok gördüm hatta bir kez yaşadım ki o yüzden evlerden ırak diyorum.
açık seçik sözü sağlam kız söylemidir.
Sen yokken anam vardı diyin, ondan sonra garınızı boşayın olum işte.
Kızın haklı istegidir.
Her ne tarafın ailesi olursa olsun; iki kişi evlendikten sonra aileler çiftin ev hayatına müdahale eder.
Özellikle bir de teyze, hala, görümce, baldız, elti var ise; o evlilik bir ay içinde zehir zembelek olur.

Her ne kadar ayrı dairelerde kalınsa da aynı çatı altında olunduğu unutulmamalidir.
Ister istemez çiftler kendi aralarında birbirlerine seslerini yükseltebilirler. Sakalasabilirler vs. vs. ama anne baba bu duyumları farklı algiyabilir.
Çat kapı misafir olurlar. Çiftlerin birbirleriyle konuşacakları vardır, cilveleseceklerdir.
Ve daha nice örnekler.

Tek avantaj kira parasından kurtulmaktir.

Hatta çiftler birbirleriyle iyice kaynaşın diye ayni şehirde bile kalınması tavsiye edilmez.
Zorluklarla iki kişi nasıl mücadele edebiliyor mu? Zor günlerde birbirlerine tutunabiliyorlar mi? biri calisirken; diğeri yiyor mu? Yoksa biri ekmek getirirken; diğeri de kattığı mi masaya getiriyor? Kadın toz alirken; erkek yerleri mi süpürüyor? işte o an geldiğinde; hayatı paylaşmaya baslamissinizdir.

Gidin 100-200 km akrabadan uzağa, birbirinizi iyice yiyin, sevisin, tanıyım bir iki sene. Çocuk yapmaya karar verdiğinizde 30-50 km uzakliklarina taşının.

Kendi ayakları üzerinde duramayan bireyler bir zahmet evlenmesin ve çocuk yapmasın!
Boşayın gitsin olum ya, ananı çekiştiren, ananla arana nifak tohumları eken garıyı ne yapacaksın, koynumuzda yılanmı besleyelim, ananla yaşamayı kabül etmeyen garıyı ne yapacaksın, ileride anan hastalandığında ele ayağa düştüğünde, böyle garı anana'da bakmaz bunuda bilesin, yol yakın iken boşa gitsin avradı haspam.
Çok haklı olan kızıdır. Kimse kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değildir. Bireysellik özgüvenini arttırır ve daha rahat bir yaşam sağlar. Herkesin kendine ait özel bir hayat olması şarttır ve kendine ait özel bir hayat istemek de haktır.
Haklı hatundur. Köyde yaşamıyoruz sonuçta.