bugün

Belli ki ciddi anlamda ruhsal problemleri var. Aşırı Aşağılık kompleksli birisine benziyor. kendini önemli hissetmek istiyor, o yüzden sürekli kendini övüyor. 28 yaşına kadar hiçbir şey başaramamış, ondan sonra da asgari ücretle bir işe girmiş diye sabah akşam kendini övüyor.
insanların sadece iyiliğini istediği için küstürüldü, gitti... beni bul yiğidim...
Çocuğum oldu yazmıştı da meğer gerçek değilmiş. O günden beri nickini gördükçe tiksinti geliyor. Sevmem böyle insanları.
Sözlüğün en iyi niyetli yazarı. Herkes için en doğruyu, en güzeli istiyor. Kıymeti bilinmiyor. işi olmayana iş, aşı olmayana aş diyor çocuk, yanlış anlıyorlar. Temiz kalbini göremediler güzel dostum... kıpss...
arkadaşım tamam anladık ruhsal problemlerin var. Bu yüzden seni yadırgamıyor kimse. Ama Git tedavini ol. psikiyatriye randevu al bir an önce. Senin iyiliğin için söylüyorum. Bu ayıp bir şey değil çünkü. Birçok insan gidiyor psikiyatriye.
(bkz: kindarlık)
zamanında iyi silkmiştim seni. ondan bu kuyruk acın. validesine attırdığımın çocuğu seni.
anonim hesap denilen takıntılı yavşağın hesabı.

buna sg desen yarabbi şükür der. öyle bir tip. peçete artığı seni.
Geçen meslek lisesi mezunuyum diyordun ama.
28 yaşına kadar bir işe de girmemiş çalışmamış ne mezunu acaba merak ettim.
bu kim amk ya.. canı sıkılan fake hesap açıp geliyor saçmalıyor gidiyor.
Seri artıladı beni ama hep pislik yaptığım yazıları. Demek ki hin biri. inş kızdır.